yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Συγγνωμη γενναει τωρα η Αρια????
Ναι, μα τι έλεγα, γεννάει!
Πρέπει να έχει γεννήσει ομως πλεον.
Θα μάθω σε λίγο και θα σας πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Η γατούλα ειναι πολύ καλή και ολα καλά.
ruko
Διάσημο μέλος

Ζωή να 'χουνε και να βρούνε καλά σπιτάκια (το ίδιο και η μαμά).

aretha
Περιβόητο μέλος
Τέσσερις γατούλες λοιπόν προς υιοθεσία.

RedCat
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
ΟΧΙ σε τετοιο τελος βρε Γιασμιν τι αλλο(νομισες για τη στειρωση ε)?Τι οχι???..........
Μπραβο παιδια που την προλαβατε την γατουλα

RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Δευτερα πρωι εαν δεν εχω αποκλειστει απο τα χιονια θα περασω να την δω!!!!!!!!!
Αχχχ γλυκια μου Αρια!!!!!Ευτυχως που προλαβαμε!!!!Ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Το σκέφτηκες καθόλου να υιοθετήσεις την Άρια;
Γιατί μου φαίνεται ότι την αγαπάς πολύ!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΧΙ σε τετοιο τελος βρε Γιασμιν τι αλλο(νομισες για τη στειρωση ε)?
Μπραβο παιδια που την προλαβατε την γατουλα![]()

.. μάλλον μ'εχει φοβηθει το ματι σας με τις στειρωσεις ε?? δεν εννοουσα αυτο απλα δεν καταλαβα τι ελεγες με το σκέτο όχι
Μη νομίζετε παντως δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο για μας να παιρνουμε την αποφαση να στειρωθει εγγυος γατα εστω και στην αρχη...
Αντε τωρα σε κανενα μηνα φωτο αγγελιες και ελπίδα για καλα σπιτακια...τουλαχιστον γεννησε σε καλο μέρος με φροντίδα.. θα ειναι μια ευγνωμονούσα προς τους ανθρώπους γατουλα αυτη
drusilia
Διάσημο μέλος

καθοταν με τα μικρουλια τα οποια ολη την ώρα θύλαζαν. Μου ειπαν οτι η γεννα της δεν ηταν πολύ ευκολη και ηταν καλο που ηταν σε προστατευμενο χωρο και ειχε βοήθεια.
Ολα καλα προς το παρον!

menia
Δραστήριο μέλος
Προσφέρω και εγώ χρήματα για την φιλοξενία της, Βιβή ενημέρωσέ μας για τα σχετικά!!! Να ζήσουν τα αγελαδάκια, θα βρουν σίγουρα σπίτι γιατί τα ασπρόμαυρα είναι γουρλίδικα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Αντε μακάρι να βρουν όλα με τον καιρό ένα σπιτάκι!!! Μακάρι!

RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Μιας και ακομη μενω με τους γονεις μου, οι οποιοι δεν θελουν ζωα μεσα στο σπιτι, δυστυχως δεν μπορω να υιοθετησω κανενα ζωακι, οσο πολυ και αν το θελω.
Την αγαπω παρα πολυ την Αρια και γενικα ολα τα ζωακια που εχουν αναγκη, αλλα αυτη επειδη την ζουσα καθε μερα δουλεια και ειναι και πολυ χαδιαρα με κερδισε περισσοτερο.
Μακαρι να μπορουσα να την υιοθετησω, ομως ευχομαι να βρει ενα καλο σπιτακι που να την αγαπανε οπως εγω!!!!!
Παντως και να μην βρει, το σπιτακι της εξω απο την εταιρεια την περιμενει!!! Τωρα απο Δευτερα ποιος θα μου νοιαουριζει για φαγητο???!!! Θα μου λειψει η μικρουλα μου μωρε!!!!
Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα να παω να την δω απο κοντα!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
τυχερα τα τρια νεα γατιδακια γλειτωσαν απο την παγωνια!!!!
να μας ζησουν!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
.. μάλλον μ'εχει φοβηθει το ματι σας με τις στειρωσεις ε??

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
κι εγω εινα πολύ καλο αυτοεγω απο την αλλη χαιρομαι πολυ με τη δραστηριοτητα που εχει πεσει μεσω του site και ανθρωποι και ζωα "βοηθουνται" ακομη και μεσα απο διαφορετικες αποψεις υπαρχει καλη προθεση και τελικα καλο αποτελεσμα!!!
τυχερα τα τρια νεα γατιδακια γλειτωσαν απο την παγωνια!!!!
να μας ζησουν!!!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool