Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Μόλις γυρίσαμε από το Κέντρο Γάτας, για άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό... για το οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα! Προς το παρόν απολαύστε μαμά-Άρια και γατάκια-Αριάκια, όλοι τους τρισευτυχισμένοι, ταϊσμένοι, ζεστοί και γουργουριστοί:)
p2180025th1.jpg

p2180023ew6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααχ, είναι τοσοδούλικο!!!:baby::baby::baby:
Πολύ ευτυχυσμένη φαίνεται η Άρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κουκουδακια!!!!παντα μ αρεσαν τα ασπρόμαυρα..

Αγαπες μου:inlove::inlove::inlove::inlove:

ρηνιο μου....δεν νιωθεις απεραντη ικανοποιηση που εσψσες αυτο το ζωακι???δεν ειναι στιγμες χαρας που τις μοιραζομαστε ολοι μαζι???????ειδες η λεχωνιτσα σου!!!!ειχε κι αλλη επισκεψη!!!

Νιωθω υπεροχα!!!! Να σας πω την αληθεια πρωτη φορα κανει κατι τοσο σημαντικο για μια γατουλα!! Το πιο υπεροχο ειναι που υπαρχουν ατομα σαν και εσας που βοηθανε. Εαν δεν ειχα απευθυνθει εδω το πιιο πιθανο ειναι να γεννουσε εξω στο κρυο και να μην τα καταφερνε, ειδικα με τα χιονια τα μωρα δεν νομιζα να επιβιωναν!!
Θελω να κατεβω να την δω μωρε την χουρχουριτσα!!!!Ελπιζω αυριο να μην εχει πολυ παγο και να μπορεσω να κατεβω να την δω!!!

Κι εγώ έχω χάσει τη μαυρούλα, ήρθε πριν λίγες μέρες, είδα ότι γέννησε,αλλά δεν ξέρω που τα έχει κρύψει τα μικρά της και έχω πολύ καιρό να τη δω. Νομίζω απ'την Πέμπτη!

ρηνιο μ!!!προσεχε τον παγο κι ειδικα εδω στη κυψελη κι ειδικα στην αναφης....μη βιαστεις...ασε κ την αυτριανη μερα να περασει....το σημαντικο ειναι οτι ειναι ζωντανη κι αυτη κ τα μωρα της σε καλα χερια.....εσωσες 4 ψυχουλες μαναρακι μου!!!!χαμογελα!!!!!μακαρι κι εγω να ηξερα αυτα τα παιδια οταν εψαχνα σπιτι για να γεννησει η μαυρηλια....δεν θα την εψαχνα τωρα στους δρομους...κι αγνοειται η τυχη της....η αρια σταθηκε τυχερη....ολα θα πανε καλα κ γι αυτην κ για τα τζουτζουρακια της.....

Καλημέρα,
οποιος θέλει να βοηθήσει την "μανούλα"μας ας μου στειλει πμ, να δωσω λογαριασμο!!!!!

Ανεβάζω φώτο της ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΥΧΕΡΗΣ "μανούλας"!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Αχχχχχ ειναι τοσο γλυκια ...και τα μωρακια απιθανα!

Ντοκουμέντα...... Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! :)

μερικα γατια κανουν μπαμ οτι ειναι για σπιτι :)

Κίκη μου ετοιμάζεσαι για αδερφάκι - αγελαδάκι;:P:)

Τζούλια, αν πας πάλι, δες και τη Μάντυ μας το μανταρινάκι μας που την πήγα τα μεσάνυχτα και ήταν πολύ στεναχωρημένη στο αυτοκίνητο (έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ μαζί της που δεν μπορούσα να της εξηγήσω το καλό της...:redface:). Θα τρελαθείς, είναι κούκλα!
Σήμερα αποκλείεται να προλάβω να πάω.

Απλά:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:

Κίκη μου ετοιμάζεσαι για αδερφάκι - αγελαδάκι;:P:)

Τζούλια, αν πας πάλι, δες και τη Μάντυ μας το μανταρινάκι μας που την πήγα τα μεσάνυχτα και ήταν πολύ στεναχωρημένη στο αυτοκίνητο (έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ μαζί της που δεν μπορούσα να της εξηγήσω το καλό της...:redface:). Θα τρελαθείς, είναι κούκλα!
Σήμερα αποκλείεται να προλάβω να πάω.

κουκλα ειναι παιδι μου.... σαν ολα τα ασπρόμαυρα!
Στέλλα... Γιατι τι εγινε , αν επιτρεπετε , με το μανταρινακι???? :(

Niar μου, το Μανταρίνι μας είναι κι αυτό στις μέρες της και, όπως καταλαβαίνεις, την τσουβάλιασα και την πήγα άρον - άρον, διότι εδώ που μένουμε εμείς έχει πάαααρα πολύ χιόνι και οι αυλές είναι κι αυτές γεμάτες χιόνι, όπως όλα! Δεν εμπιστεύομαι να γεννήσει και να μου πεθάνουν στο κρύο μαμά και βρέφη.

Η γάτα αυτή με "βρήκε" πριν από κανένα μήνα... ούτε ξέρω από που ξεφύτρωσε, δεν την έχουμε από μωρό εδώ...

αχ καλα εκανες. Εεκι τουλαχιστο θα εισαι σιγουρη οτι ειναι σε καλα χερια!
Μακαρι να ειχαμε και εδω ενα ιατρειο σαν τον Αιλουρο ή το Κτηνιατρικό Κέντρο γατας, που να ήταν αποκλειστικα και μόνο γι αγάτες , να φροντιζε κ να φιλοξενούσε αδεσποτες κλπ...
και φυσικα ειναι τυχερες οι γατες εκει που εχουν όλες εσας κοντα τους να τις φροντιζετε κ να τις γαπατε!

Ντοκουμέντα...... Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! :)
:inlove::inlove::inlove::inlove: Υπέροχη μαμά - υπέροχα παιδάκια!! Άντε, να είναι όλα καλότυχα...

μερικα γατια κανουν μπαμ οτι ειναι για σπιτι :)

Πράγματι, μου κάνει εντύπωση το πόσο ήρεμη φαίνεται η Άρια.:confused:
Και τα μωρά της είναι απίθανα.:rolleyes: Να 'ναι καλά.

Αχουυυυυ μορε τα τζουτζουκακια:up::up::up:.Απιθανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back