stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ ευτυχυσμένη φαίνεται η Άρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Θελω να κατεβω να την δω μωρε την χουρχουριτσα!!!!Ελπιζω αυριο να μην εχει πολυ παγο και να μπορεσω να κατεβω να την δω!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
οποιος θέλει να βοηθήσει την "μανούλα"μας ας μου στειλει πμ, να δωσω λογαριασμο!!!!!
Ανεβάζω φώτο της ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΥΧΕΡΗΣ "μανούλας"!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχχχχχ ειναι τοσο γλυκια ...και τα μωρακια απιθανα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Τζούλια, αν πας πάλι, δες και τη Μάντυ μας το μανταρινάκι μας που την πήγα τα μεσάνυχτα και ήταν πολύ στεναχωρημένη στο αυτοκίνητο (έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ μαζί της που δεν μπορούσα να της εξηγήσω το καλό της...
). Θα τρελαθείς, είναι κούκλα!Σήμερα αποκλείεται να προλάβω να πάω.

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Κίκη μου ετοιμάζεσαι για αδερφάκι - αγελαδάκι;
Τζούλια, αν πας πάλι, δες και τη Μάντυ μας το μανταρινάκι μας που την πήγα τα μεσάνυχτα και ήταν πολύ στεναχωρημένη στο αυτοκίνητο (έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ μαζί της που δεν μπορούσα να της εξηγήσω το καλό της...). Θα τρελαθείς, είναι κούκλα!
Σήμερα αποκλείεται να προλάβω να πάω.
κουκλα ειναι παιδι μου.... σαν ολα τα ασπρόμαυρα!
Στέλλα... Γιατι τι εγινε , αν επιτρεπετε , με το μανταρινακι????

stellak
Διάσημο μέλος
Η γάτα αυτή με "βρήκε" πριν από κανένα μήνα... ούτε ξέρω από που ξεφύτρωσε, δεν την έχουμε από μωρό εδώ...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι να ειχαμε και εδω ενα ιατρειο σαν τον Αιλουρο ή το Κτηνιατρικό Κέντρο γατας, που να ήταν αποκλειστικα και μόνο γι αγάτες , να φροντιζε κ να φιλοξενούσε αδεσποτες κλπ...
και φυσικα ειναι τυχερες οι γατες εκει που εχουν όλες εσας κοντα τους να τις φροντιζετε κ να τις γαπατε!
aretha
Περιβόητο μέλος
Ντοκουμέντα...... Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!!![]()

Υπέροχη μαμά - υπέροχα παιδάκια!! Άντε, να είναι όλα καλότυχα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
μερικα γατια κανουν μπαμ οτι ειναι για σπιτι![]()
Πράγματι, μου κάνει εντύπωση το πόσο ήρεμη φαίνεται η Άρια.

Και τα μωρά της είναι απίθανα.
Να 'ναι καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool