Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Η νονά του αδελφού μου ξύπνησε ένα βράδυ και είχε μια κατσαρίδα στο στόμα της! Κοιμαται βλέπετε, με το στόμα ανοιχτό.![]()
Βρε Κάτια όλα σε σας συμβαίνουν...

??Φαντάζεσαι τα μωρά της μετά να γεννηθούν με κράνος;;![]()
ναι !! ετοιμοπόλεμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Κάτια όλα σε σας συμβαίνουν...??
Αστα να πάνε. Κι εγώ έχω απορήσει.![]()
konstans
Περιβόητο μέλος
Kαι ζει ακόμα;Η νονά του αδελφού μου ξύπνησε ένα βράδυ και είχε μια κατσαρίδα στο στόμα της! Κοιμαται βλέπετε, με το στόμα ανοιχτό.![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι ζει ακόμα;![]()
Ναι καλέ. Απλά ξέρναγε για πολύ ώρα. Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Εγώ ήμουν δεν ήμουν 4. Εκ των υστέρων το έμαθα και έκανα πολύ καιρό να την ξαναφιλήσω. Απορώ ο άντρας της πως την ξαναφίλησε μετά.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Η νονά του αδελφού μου ξύπνησε ένα βράδυ και είχε μια κατσαρίδα στο στόμα της! Κοιμαται βλέπετε, με το στόμα ανοιχτό.![]()

(Sorry, αλλα δε μπορω.... Τα εχω δει ολα με σας εδω μεσα.)
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
μεγάλη παρέα, ένας φίλος έχει φέρει την νέα του γκόμενα η οποία ήταν καραψωνάρα, το έπαιζε πολύ γκόμενα, κοίταζε λάγνα όλα τα αρσενικά της παρέας αλλά κ τον περιχώρων 

ντυμένη λες κ θα βγει στο πάλκο, εγώ κ η κολλητή μου την κοιτάζουμε άγρια αλλά αυτή μας κοιτάζει ειρωνικά. Εγώ καθότι είχα το παρατσούκλι μάγισσα
την κοιτάζω έντονα για να την μαγνητίσω... σε λίγο πάει να σηκωθεί για να πάει τουαλέτα, και οπως γυρνάει την πλάτη, βλέπουμε μια συμπαθέστατη ακριδούλα να κάθεται αμέριμνη στη πλάτη της, εγώ κ η κολλητή μου έχουμε ξεσπάσει σε γέλια - εγώ δε η πρώτη φορά που δεν τσίριξα με την θέα ακρίδας - ο έξυπνος φίλος της παρέας της λέει αδιάφορα, ααα περίμενε έχεις μια ακρίδα στη πλάτη σου... 

τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε όλο το φολι άκουσε τις τσιρίδες της και την είδε να χορεύει ζεμπεκιές μέχρι από την τρομάρα της

Δε λέω, το ευχαριστήθηκα, αλλά πάντα κοιτάζομαι και ψάχνομαι όταν κάθομαι έξω

Τα πόδια που έχουν οι ακρίδες είναι που με ενοχλούν, κ ο τρόπος που πηδάνε

μπλιαχ μπλιαχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανα μεταβολή και έκανα τον κύκλο του τετραγώνου για να αποφύγω την κατσαρίδα. Όταν ξαναέφτασα έξω απο το σπίτι της φίλης μου, αλλά από την άλλη πλευρά, είδα την θρασύτατη κατσαρίδα -ή κάποια που της έμοιαζε πολύ- να έχει μετακινηθεί απο την θέση της και να με περιμένει στην είσοδο του σπιτιου. Ξανά μεταβολή και γύρισα σπίτι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πώς θα εντοπίσετε μια κατσαρίδα.
Οι περισσότερες κατσαρίδες είναι νυκτόβιες και κρύβονται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τη φύση τους αντιπαθούν το φως γι' αυτό σπάνια θα τις δείτε σε κοινή θέα. Το πιο κοινό μέρος που θα τις βρείτε να τρώνε ή να κοιμούνται είναι κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη της κουζίνας, κάτω από μεγάλες συσκευές, στο μπάνιο και στο πλυσταριό. Ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες τώρα!
Από τη στιγμή που θα δείτε κατσαρίδα στο χώρο που ζείτε, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και άλλες που δεν φαίνονται. Πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα εναντίον τους αρχίζοντας από αυτές που έχετε εντοπίσει. Δοκιμάστε:
1. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από βορικό οξύ στα μέρη που έχετε δει τις κατσαρίδες να τριγυρνάνε. Οι κατσαρίδες θα δηλητηριαστούν καταπίνοντας το οξύ. Βεβαιωθείτε ότι απλώσατε το βορικό οξύ σε όλες τις σκοτεινές και υγρές περιοχές, όπως κάτω από τους νεροχύτες της μπανιέρας και της κουζίνας, πίσω από πλυντήρια και στεγνωτήρια, γύρω από το ψυγείο και πίσω από κάθε συσκευή. Προσοχή: Το βορικό οξύ είναι τοξικό και για τον άνθρωπο. Μην το χρησιμοποιείτε σε μέρη που παίζουν, τρώνε ή κοιμούνται παιδιά ή κατοικίδια ζώα.
2. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εντομοκτόνο ανακατεύοντας ανάλογα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης άχνης ετοιμάζοντας έτσι ένα γεύμα παγίδα για τις κατσαρίδες. Αφήστε το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο σε μέρος που έχετε εντοπίσει κατσαρίδες. Ο συνδυασμός σόδας και ζάχαρης είναι θανατηφόρος για τις κατσαρίδες.
3. Οι κατσαρίδες μισούν την γεύση της δάφνης. Μπορείτε με φυσικό και ασφαλή τρόπο να απομακρύνετε τις κατσαρίδες απλώνοντας φύλλα δάφνης σε μέρη που τριγυρνούν κατσαρίδες. Είναι ιδανική μέθοδος για να διώξετε τις κατσαρίδες από τα δωμάτια και από τα μέρη που παίζουν παιδιά.
4. Μη δίνετε νερό στις κατσαρίδες! Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς τροφή αλλά χρειάζονται καθημερινά νερό. Μην αφήνετε νερό στο νεροχύτη, σε άπλυτα πιάτα ή σε άλλα μέρη του σπιτιού. Επίσης ελέγχετε όλες τις πηγές νερού, όπως υδραυλικά που στάζουν, την υγρασία κάτω από το ψυγείο, και τους "ιδρωμένους" σοβάδες. Σκουπίστε όλες τις σταγόνες νερού από τον νεροχύτη μετά το πλύσιμο των πιάτων και επίσης σκουπίστε καλά την περιοχή του μπάνιου σας αφού το χρησιμοποιήσετε.
5. Καθαρίστε! Καθαρίστε! Καθαρίστε! Οι κατσαρίδες συρρέουν σε περιοχές που έχουν ρυπανθεί με περιττώματα κατσαριδών. Χρησιμοποιείστε απορρυπαντικό ή απολυμαντικό και καθαρίστε προσεκτικά την περιοχή για να αποφύγετε την επανεμφάνισή τους εκεί. Σε τσιμεντένιους τοίχους και πατώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό με νερό. Τις πιο δύσκολες περιοχές μπορείτε να τις καθαρίσετε με αντιβακτηριδιακά υγρά και βούρτσες.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μα να μην σας αρεσει το κρρρρρριτς![]()
Έχω μπροστά μου ένα μπώλ με τραγανά δημητριακά. Και μόλις διαβάζω αυτό για το κρρρρρρρρριτς, μου έρχεται στο μυαλό η είκονα ενός μπώλ γεμάτο κατσαρίδες και τα παράτησα στη μέση. Νηστική με άφησες

konstans
Περιβόητο μέλος
Ε, έφτασα στην φίλη μου με χοροπηδηχτά απ'τη αηδία μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχω μπροστά μου ένα μπώλ με τραγανά δημητριακά. Και μόλις διαβάζω αυτό για το κρρρρρρρρριτς, μου έρχεται στο μυαλό η είκονα ενός μπώλ γεμάτο κατσαρίδες και τα παράτησα στη μέση. Νηστική με άφησες![]()
η κατσαριδα της kellogs ηταν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ μια φορά που πήγαινα στην φίλη μου on foot περνάω δίπλα από ένα ποτάμι που έχουμε κοντά στο σπίτι. Όπως προχώραγα, νοιώθω κάτι στην μπλούζα μου μπροστά. Νομίζοντας ότι πάτησα κάποιο σκουπίδι και έκανε γκελ, το τινάζω και το διώχνω. Αφού κάνω 2 βήματα(με έτρωγε και ο κώλος μου) κοιτάζω πίσω και τι να δω; Ένα βατράχι!!!
Ε, έφτασα στην φίλη μου με χοροπηδηχτά απ'τη αηδία μου![]()
ΟΤαν λες ποταμι εννοείς το ρέμα της πικροδάφνης στο π.φάληρο????
Το προηγούμενο μου σπίτι ήταν κοντά στο ρέμα, που είναι αρκετά χαριτωμένο, με τη βλάστηση, τους θορύβους του νερού αλλα κ τον άπειρων βατράχων που ειδικά τις νύχτες δίνουν συναυλία

είχε τύχει να δω πολλές φορές να πηδάνε κοντά μου βατραχάκια, αλλά μου φαίνονται άκακα τα καημένα, 

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιανή μου θες να με ξεκάνεις τελείως;;;
Έχει και φωτογραφία μπροστά μπροστά μια κοκκινοπή.

konstans
Περιβόητο μέλος
Ναι αυτό εννοώΟΤαν λες ποταμι εννοείς το ρέμα της πικροδάφνης στο π.φάληρο????
Το προηγούμενο μου σπίτι ήταν κοντά στο ρέμα, που είναι αρκετά χαριτωμένο, με τη βλάστηση, τους θορύβους του νερού αλλα κ τον άπειρων βατράχων που ειδικά τις νύχτες δίνουν συναυλίαείχε τύχει να δω πολλές φορές να πηδάνε κοντά μου βατραχάκια, αλλά μου φαίνονται άκακα τα καημένα,
![]()
.Εγώ μένω σε ένα στενό μπροστά απ'τα σχολεία της Κοψαχείλας

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιανή μου θες να με ξεκάνεις τελείως;;;
Έχει και φωτογραφία μπροστά μπροστά μια κοκκινοπή.![]()
Στο τέλος είδες τι γράφει????? για μεζέδες
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο τέλος είδες τι γράφει????? για μεζέδεςπαναγιά μου κ τρώω τώρα..........
Δεν είσαι καλά. Με το που είδα την κοκκινομάλλα, το έκλεισα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool