Desdemona
Διάσημο μέλος
Αττική σύνταξη.λατρεύω τα αεροπλάνο

Πώς θα μας πει ότι τρεις την ώρα είναι Νέα Υόρκη;ανεβαίνω σε ουρανοξύστες όταν μπορώ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η ακροφοβια αντιμετωπιζεται ομοιοπαθητικα,περναω σε γκρεμους,παθαινω κριση πανικου και καποια στιγμη το παιρνω αποφαση και προχωραω!
Έχω ανέβει με το αυτοκίνητο (δεν οδηγούσα εγώ) στο χωριό Σιράκο στην Ήπειρο, υψόμετρο 1.200μ κι από κάτω pure γκρεμός. Κάθετος. Στην κάθοδο, κάθησα κάτω, στο πάτωμα του αυτοκινήτου, μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Βγήκα στο τσακ της καρδιακής ανακοπής
Δεν ξαναπάω. Θα πέθαινα να κάνω όμως bungee jumping...
Η κατάστασή μου πως είναι, γιατρέ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μια ερωτηση να κανω κ εγω η καημενουλα... αν φαει μυγα, κατσαριδα η σαμιαμιδι η γατουλα τι γινεται??κ φοβαμαι μηπως τα φαει κ ζωντανα...![]()
Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;;

drf
Δραστήριο μέλος
Βέβαια ξέρω από μια φίλη μου και το περιστατικό όπου κατσαρίδες είχαν μπει μέσα στην μηχανή του πάγου ΚΑΙ ΔΕΝ Π Α Γ Ω Ν Α Ν με τιποτα! Έβαλε το φτυάρι μέσα για να πάρει παγάκια και έβγαλε και μεζεδάκι μαζί.
Δεν νομίζω να πεινάτε. εεεεεε;;;;;
χμμμ μαλλον πρέπει να ψοφάνε πιο εύκολα στο τηγανισμένο λάδι.. γιατί είχα βρει μια μήκους 3εκ μέσα στο πιάτο με το τηγανισμένο έδεσμα μου , μιας και το μαγαζί είναι κεντρικότατο και περνάει πολύς λαός φωνάξαμε την Αστυνομία και προχωρήσαμε σε καταγγελία στον ΕΦΕΤ (όχι ότι έγινε κάτι αλλά λέμε τώρα...
) , καλώς ή κακώς δε προχώρησα και σε μήνυση 
ria23
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Φοβάμαι το μηχανάκι που μετράει το σάκχαρο!!! Τρέμω, ιδρώνουν τα χέρια μου, δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί για να πεταχτεί η βελόνα και μόλις το καταφέρω έχει ιδρώσει τόσο πολύ το δάχτυλο που το αίμα πασαλείβεται και βγάζει error αντί για μέτρηση! σπάνια να κάτσει με την πρώτη! Και είναι και πανάκριβες οι άτιμες οι ταινίες!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω(αν και ντρέπομαι να το παραδεχτώ) τρέμω το σκοτάδι.
Όλοι οι ανθρώπινοι φόβοι μεγιστοποιούνται όσπου καταλείγω να προσπαθώ να συνέλθω.Χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου, τα παίζω οσπου να ξανανάψω το φως ηρεμόντας.

vickymoon
Διάσημο μέλος
σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες.
εφαγα ενα σακουλακι. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Με αραχνες τζιτζικια χρυσομυγες ακριδες τα παω καλα ...τα τζιτζικια μαλιστα τα πιανω γιατι το εχω σαν γουρι (αν δεν πιασω ενα τζιτζικι δεν θα παει καλα το καλοκαιρι μου). Φυσικα μετα τα αφηνω ελευθερα να φυγουν...Αλλα αυτες οι κατσαριδες....με τιποτα δεν τις μπορω...Οχι μονο ζωντανες αλλα ουτε ζωγραφιστες δεν τις θελω...Ουτε στην τηλεοραση. Προχτες εβλεπα CSI NY και ειχε ενα επεισοδιο γεματο κατσαριδες (και καλα καποιες κυριες τις χρησιμοποιουν σαν κοσμιμα- ζωντανες εννοειτε)....εφριξα...εβαζα το χερι μου στα ματια μου μεχρι να περασει η εικονα απο μπροστα μου...εξ ακοης το ειδα το επεισοδειο.Ηταν και αυτες οι τεραστιες της μαδαγασκαρης δεν ξερω αν τις εχετε δει (οχι Ελλαδα ευτυχως δεν κυκλοφορουν...εδω εχουμε αλλα τερατα τα ιπταμενα)
Με ποντικια παλι δεν εχω προβλημα ...Με τους σεισμους δεν ειχα προβλημα μεχρι εκεινον τον σεισμο του 99 στην Παρνηθα....Επαθα ενα σοκ και απο τοτε οποτε κουνιεμαι (απο σεισμο) μενω καγκελο μεχρι να περασει...Το μονο που προφταινω να πω ειναι "σεισμος" και μου κοβεται η ανασα.Ελπιζω να μη γινει κανας μεγαλος σεισμος και να γρεμιστει το οικοδομημα στο οποιο θα βρισκομαι εκεινη τη στιγμη γιατι δεν θα προφτασω να κρυφτω κατω απο τραπεζι κασες ή τι αλλο εχουν πει(να τρεξω εξω ουτε συζητηση). Θα μεινω καγκελο και θα φαω κανα ντουβαρι στο κεφαλι στα σιγουρα.Ανατριχιασα και μονο στην ιδεα....φτου φτου κουκια η ωρα που το ακουει
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πρώτη φορά που έκανα είχε και ένα καθρεφτάκι και έβλεπα λίγο έξω. Νομίζοντας ότι θα είναι το ίδιο και την επόμενη, άνοιξα τα μάτια μου μέσα και είδα ότι έχω ένα περιθωριο 10 εκατοστών από το τοίχωμα. αααααααααααααααααα!! Τρελάθηκα. Μου κόπηκε η ανάσα νόμιζα ότι πνίγομαι και όλα τα σχετικά. Και ξέχασα να πω ότι είναι και το κεφάλι δεμένο για να μην κινείται όποιος ςίναι μέσα και δεν μπορείς να φύγεις.... σε περίπτωση έκρηξης ας πούμε ή σεισμού ή πυρκαγιάς ή πολέμου ή κάποιας άλλης καταστροφής, νομίζω ότι απλά όποιος είναι μέσα... την γ@&%σε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ενω αν εισαι στο διαδρομο και γινει εκρηξη θα σωθειςΣε τέτοια, ιατρικού ενδιαφέροντος δηλαδή, φοβάμαι πάαααρα πολύ τον μαγνητικό τομογράφο. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό, είναι ένα μηχάνημα που είναι κλειστό σαν φέρετρο και δεν βλέπεις έξω καθόλου.
Την πρώτη φορά που έκανα είχε και ένα καθρεφτάκι και έβλεπα λίγο έξω. Νομίζοντας ότι θα είναι το ίδιο και την επόμενη, άνοιξα τα μάτια μου μέσα και είδα ότι έχω ένα περιθωριο 10 εκατοστών από το τοίχωμα. αααααααααααααααααα!! Τρελάθηκα. Μου κόπηκε η ανάσα νόμιζα ότι πνίγομαι και όλα τα σχετικά. Και ξέχασα να πω ότι είναι και το κεφάλι δεμένο για να μην κινείται όποιος ςίναι μέσα και δεν μπορείς να φύγεις.... σε περίπτωση έκρηξης ας πούμε ή σεισμού ή πυρκαγιάς ή πολέμου ή κάποιας άλλης καταστροφής, νομίζω ότι απλά όποιος είναι μέσα... την γ@&%σε.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ενω αν εισαι στο διαδρομο και γινει εκρηξη θα σωθεις![]()
Ε τι ψάχνεις κι εσύ τώρα;;;
stellak
Διάσημο μέλος
σε περίπτωση έκρηξης ας πούμε ή σεισμού ή πυρκαγιάς ή πολέμου ή κάποιας άλλης καταστροφής, νομίζω ότι απλά όποιος είναι μέσα... την γ@&%σε.
Αχ, θα πάθω συγκοπή από το γέλιο... Ναι, βρε Κάτια μου, για σκέψου να μας κηρύξει καμιά χώρα τον πόλεμο την ώρα που κάποιος κάνει μαγνητική

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, θα πάθω συγκοπή από το γέλιο... Ναι, βρε Κάτια μου, για σκέψου να μας κηρύξει καμιά χώρα τον πόλεμο την ώρα που κάποιος κάνει μαγνητική![]()
Δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάει από το μυαλό ενός ανθρώπου -ειδικά το δικό μου, που χάνει κιόλας λίγο- όταν κάθεται ακίνητος για μια ωρα.
konstans
Περιβόητο μέλος
Kαλά εσύ έχεις πρόβλημα τελικά!!!Ακρίδες μαρή;ου να μου χαθείςτωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι.
σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες.
εφαγα ενα σακουλακι. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες.

Θα συμφωνήσω στο κομμάτι της κλειστοφοβίαςΣε τέτοια, ιατρικού ενδιαφέροντος δηλαδή, φοβάμαι πάαααρα πολύ τον μαγνητικό τομογράφο. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό, είναι ένα μηχάνημα που είναι κλειστό σαν φέρετρο και δεν βλέπεις έξω καθόλου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool