Φοβίες

στη νοτια αμερικη τρωνε καργα μυρμηγκια, και σε μερικα σινεμα προσφερουν μυρμηγκια πανω σε τοστ :blink::blink::blink::blink:

χα,χα,χα....:lol::lol::lol::lol::lol:...εσυ ιβανουλα μου ...δεν προκειτε να πεινασεις ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χα,χα,χα....:lol::lol::lol::lol::lol:...εσυ ιβανουλα μου ...δεν προκειτε να πεινασεις ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

εσπασα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοεις κ τελικα το επιασα.....:P
:lol::lol::lol::lol:
α να χαθεις παλιοπραγμα που λες κι εσυ, και αφου με δουλευεις, ναι λοιπον δε θα πεινασω, αλλα δε θα πεινασεις και εσυ, μιας και θα στα φερνω σε ταπερακι :D:D χα χα χα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσπασα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοεις κ τελικα το επιασα.....:P
:lol::lol::lol::lol:
α να χαθεις παλιοπραγμα που λες κι εσυ, και αφου με δουλευεις, ναι λοιπον δε θα πεινασω, αλλα δε θα πεινασεις και εσυ, μιας και θα στα φερνω σε ταπερακι :D:D χα χα χα

σας περιμενουμε με ανυπομονησια..........:lol::lol::lol::lol: εσας και τα μυρμηγκακια σας!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Λοιπον ας ομολογησω και γω τις φοβιες που με βασανιζουν....:D
Καταρχας δεν φοβαμαι τις κατσαριδες και τις σαρανταποδαρουσες αλλα τις συχαινομαι Α-Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Α σε βαθμο να προτιμω να κυκλοφορουν στο σπιτι παρα να τις πατησω και να ακουστει αυτο το αηδιαστικο ΚΡΑΤΣ -ΚΡΑΤΣ......:sick::rolleyes:
Επισης ο μεγαλυτερος εφιαλτης της ζωης μου ειναι να βγω εξω απο το σπιτι και να φοραω παντοφλα η οτιδηποτε παντοφλοειδες.....και οταν λεω εφιαλτης κυριολεκτω....εβλεπα στον υπνο μου πως πηγαινα με τις παντοφλες στο σχολειο και ξυπνουσα εντρομη.....Μπορει να ακουγεται χαζο.:blink:....αλλαααα εγω συνεχιζω και σημερα να απεχθανομαι τις παντοφλες...
Επιπλεον τρεμω να κολυμπαω σε θαλασσες με σωρους απο φυκια.....Κολυμπαω μονο στην αμμο και κατα προτιμηση σε φωτεινα σημεια:blink:
Και για το τελος κραταω το καλυτερο....:D
Οταν ημουν πιτσιρικι η γιαγια μου ειχε φερει δωρο σε μενα και την αδερφη μου δυο κουκλες που ηταν πυτζαμοθηκες( Ειχαν κανονικα κεφαλι αλλα δεν ειχαν σωμα ...ειχαν ενα πολυ μακρυ φουστανι που ηταν θηκη και σουρωνε με κορδονι...) Λοιπον η μητερα μου θεωρησε σωστο να τις στολισει πανω σε ενα καλοριφερ που βρισκοταν ακριβως απεναντι απο το κρεββατι μου...Απο κεινο το βραδυ δεν ειχα ησυχια....ολο το βραδυ η κουκλα με κοιτουσε καταματα και γω ειχα χε#&*ει πανω μου ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα και εκλεγα επειδη με κοιτουσαν οι κουκλες....:blink::blink::blink:Ε αυτο ηταν απο τοτε δεν ξαναεπεξα με κουκλες.....μονο με αγοριστικα παιχνιδια...:D...Αυτα.....

Λοιπόν από εντομοειδή κλπ. εμένα οι βασικές φοβίες μου εμένα περιορίζονται σε ότι τελειώνει σε ίδες. Κατσαρίδες ακρίδες νυχτερίδες. Μάλιστα προχτές που καθόμασταν στην βεράντα με τον αδερφό μου πέρασε μέσα από τις τέντες ένα ιπτάμενο μαύρο πράγμα που δεν κατάφερα να εντοπίσω τι ήταν. Περιτό να σας πω τι τσιρίδα έβαλα.
Άλλες φοβίες που έχω είναι τα φύκια στην θάλασσα και οι τρύπες στα σεντόνια. Ω ναι αν ένα σεντόνι είναι τρύπιο δεν μπορώ να κοιμηθώ πάνω του ούτε καν να το αγγίξω. Ανατριχιάζω

Επισης ο μεγαλυτερος εφιαλτης της ζωης μου ειναι να βγω εξω απο το σπιτι και να φοραω παντοφλα η οτιδηποτε παντοφλοειδες.....και οταν λεω εφιαλτης κυριολεκτω....εβλεπα στον υπνο μου πως πηγαινα με τις παντοφλες στο σχολειο και ξυπνουσα εντρομη.....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :blink::blink::blink: Έχω δει ακριβώς τον ίδιο εφιάλτη πάμπολλες φορές.

Οταν ημουν πιτσιρικι η γιαγια μου ειχε φερει δωρο σε μενα και την αδερφη μου δυο κουκλες που ηταν πυτζαμοθηκες( Ειχαν κανονικα κεφαλι αλλα δεν ειχαν σωμα ...ειχαν ενα πολυ μακρυ φουστανι που ηταν θηκη και σουρωνε με κορδονι...) Λοιπον η μητερα μου θεωρησε σωστο να τις στολισει πανω σε ενα καλοριφερ που βρισκοταν ακριβως απεναντι απο το κρεββατι μου...Απο κεινο το βραδυ δεν ειχα ησυχια....ολο το βραδυ η κουκλα με κοιτουσε καταματα και γω ειχα χε#&*ει πανω μου ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα και εκλεγα επειδη με κοιτουσαν οι κουκλες....:blink::blink::blink:Ε αυτο ηταν απο τοτε δεν ξαναεπεξα με κουκλες.....μονο με αγοριστικα παιχνιδια...:D...Αυτα.....

Aπιστευτο...ακριβως το ιδιο ειχα παθει και εγω μικρη με μια κουκλα κλοουν...Ηταν πολυχρωμη με πρασινα μαλλια ανακατεμενα σαν να ειναι ξεμαλλιασμενα και με ενα ηλιθιο χαμογελο ....Ο τρομος στο κρεβατι...νομιζα οτι θα ζωντανευσει και οτι θα μου κανει κακο...το θεωρουσα μπαμπουλα....Εν το μεταξυ την ειχε βαλει στο ψηλοτερο σημειο της βιβλιοθηκης και δεν την εφτανα να την κατεβασω και να την πεταξω. Τι παιδικα τραυματα εε....?

απο τοτε δεν ξαναεπεξα με κουκλες.....μονο με αγοριστικα παιχνιδια...:D...Αυτα.....
Κι εδώ θα πάθω μια ταύτιση :lol::lol::lol:

εγω φοβαμαι κ μη μπει κανενας σπιτι για κλοπη κ μου χτυπησει/κανει κακο στην πασχαλια ...... :(

εγω φοβαμαι κ μη μπει κανενας σπιτι για κλοπη κ μου χτυπησει/κανει κακο στην πασχαλια ...... :(

Όταν ήμουν στην Κέρκυρα, ένα βράδυ προσπάθησε κάποιος να παραβιάσει το πατζούρι και να μπει στο σπίτι :blink:, πρέπει να έκανε αρκετή ώρα προσπάθεια μέχρι να ξυπνήσω (καθ'ότι κοιμάμαι σα το βόδι). Όταν ξύπνησα απ'το θόρυβο, δε μπορούσα να καταλάβω μέσα στο σκοτάδι αν ο άνθρωπος ήταν μέσα ή έξω απ'το σπίτι... πάγωσα στο κρεβάτι, δε μπρούσα ούτε να κουνηθώ ούτε να μιλήσω :blink: Σκεφτόμουν τι θα του έλεγα αν τον έβλεπα ("το λαπ τοπ είναι εκεί, το πορτοφόλι μου είναι στην τσάντα, το ΡΙΝ της κάρτας είναι αυτό, παρ'τα όλα και φύγε!") μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν είχε καταφέρει να μπει, οπότε πάτησα μια φωνή και ο διαρρήκτης έφυγε... δε μπόρεσα να σηκωθώ απ'το κρεβάτι μέχρι να ξημερώσει... μιλάμε για μεγάλη τρομάρα :(

μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωση:lol::lol::lol:

αμα κανει αποτριχωση το πιανεις??:hmm::hmm::lol::lol::lol:
αη μαρη:P:P:lol:

Παντως μου αρεσει να παταω τις κατσαριδες και να κανουν κριτς κατω απο το ποδι μου και λατρευω τα σπιτικα ποντικακια:redface::D

Επισης ο μεγαλυτερος εφιαλτης της ζωης μου ειναι να βγω εξω απο το σπιτι και να φοραω παντοφλα η οτιδηποτε παντοφλοειδες.....και οταν λεω εφιαλτης κυριολεκτω....εβλεπα στον υπνο μου πως πηγαινα με τις παντοφλες στο σχολειο και ξυπνουσα εντρομη.....Μπορει να ακουγεται χαζο.:blink:....αλλαααα εγω συνεχιζω και σημερα να απεχθανομαι τις παντοφλες...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :blink::blink::blink: Έχω δει ακριβώς τον ίδιο εφιάλτη πάμπολλες φορές.
Καλά βρε κορίτσα, δηλαδή παντόφλα δεν φοράτε στο σπίτι;:hmm:
Για να πετάξετε τα σκουπίδια βάζετε παπούτσι;;

Ενας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου είναι ο γάμος. Κυριολεκτικά μου έχει γίνει εφιάλτης. Ημουν με το πρώην μου και ένα βράδυ ξύπνησα με κλάματα. Είδα λέει ότι έκανα το μεγάλο βήμα και είπα να παντρευτώ και την μέρα του γάμου ξύπνησα και το είχα μετανιώσει. Εκλαιγα με λιγμούς και φώναζα ότι δεν θέλω να πάω αλλα δεν μ'άκουγε κανείς.
Πετάγομαι στον ύπνο μου και έρχισα να λέω κάτι αρλούμπες "μην με αναγκάσεις ποτε να παντρευτούμε κλαψ κλαψ, αφού καλά είμαστε κι έτσι κλαψ κλαψ κλαψ, τι τον θες το γάμο κλαψ κλαψ κλαψ;:cry::cry::cry::cry::cry:"
Δεν παντρευτηκαμε βέβαια ποτέ....:D:D

Ενας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου είναι ο γάμος. Κυριολεκτικά μου έχει γίνει εφιάλτης. Ημουν με το πρώην μου και ένα βράδυ ξύπνησα με κλάματα. Είδα λέει ότι έκανα το μεγάλο βήμα και είπα να παντρευτώ και την μέρα του γάμου ξύπνησα και το είχα μετανιώσει. Εκλαιγα με λιγμούς και φώναζα ότι δεν θέλω να πάω αλλα δεν μ'άκουγε κανείς.
Πετάγομαι στον ύπνο μου και έρχισα να λέω κάτι αρλούμπες "μην με αναγκάσεις ποτε να παντρευτούμε κλαψ κλαψ, αφού καλά είμαστε κι έτσι κλαψ κλαψ κλαψ, τι τον θες το γάμο κλαψ κλαψ κλαψ;:cry::cry::cry::cry::cry:"
Δεν παντρευτηκαμε βέβαια ποτέ....:D:D

Δεν ηταν εφιαλτης αλλα το υποσεινηδητο σου σου επαιζε τρελα παιχνιδια...Αμφιβολειες και ανασφαλιες.Και στο τελος ειχε δικιο αφου εγινε τελικα πρωην...:|

τα αεροπλανα τα φοβαται κανεις.? εγω γουσταρω τρελα, δε φοβαμαι καθολου, παντα καθομαι παραθυρο να βλεπω κατω :up::up:

εχω μια φιλη που οταν πετα, πριν εχει χτυπησει κανα 2 ηρεμιστικα, παθαινει υποταση, και οταν προσγειωνεται ειναι κατασπρη σαν φαντασμα η κακομοιρα, χεζεται πανω της κανονικα κ με το νομο :lol::lol::lol:

τα αεροπλανα τα φοβαται κανεις.? εγω γουσταρω τρελα, δε φοβαμαι καθολου, παντα καθομαι παραθυρο να βλεπω κατω :up::up:

εχω μια φιλη που οταν πετα, πριν εχει χτυπησει κανα 2 ηρεμιστικα, παθαινει υποταση, και οταν προσγειωνεται ειναι κατασπρη σαν φαντασμα η κακομοιρα, χεζεται πανω της κανονικα κ με το νομο :lol::lol::lol:

Kαλέ αυτή πρέπει να παίρνει 1 μήνα διακοπές για να συνέρχεται από την τρομάρα της μετά την πτήση. Που να πέσει και σε ισχυρές αναταράξεις που είχα πέσει μια φορά και φωνάζαν βοήθεια όλοι:)

Kαλέ αυτή πρέπει να παίρνει 1 μήνα διακοπές για να συνέρχεται από την τρομάρα της μετά την πτήση. Που να πέσει και σε ισχυρές αναταράξεις που είχα πέσει μια φορά και φωνάζαν βοήθεια όλοι:)

ναι, υποφερει...καλα, αν πεσει σε κατι τετοιο εχει λιποθυμησει..;):(

Κι εγώ τη βρίσκω με τα αεροπλάνα, ειδικά όταν πέφτουμε σε κενά αέρος :D είναι σα να βρίσκεσαι σε roller-coaster, πάει στο στομάχι στο ταβάνι :lol:

Κι εμένα μου αρέσουν τα αεροπλάνα:). Με τα κενά δεν ξετρελαίνομαι βέβαια;).
Μια φορά που γύρναγε το αφεντικό μου από έκθεση στην Φρανκφούρτη έκανε το αεροπλάνο μια τεράστια βουτιά. Όλοι είχαν χεστεί και αυτός φώναζε σε ένα συνάδελφο "Μην φοβάσαι Γιώργο, μαζί θα πέσουμε":lol::lol::lol:

Κι εγώ τη βρίσκω με τα αεροπλάνα, ειδικά όταν πέφτουμε σε κενά αέρος :D είναι σα να βρίσκεσαι σε roller-coaster, πάει στο στομάχι στο ταβάνι :lol:

ναι ναι ! δε θα μπορουσα να το περιγραψω καλυτερα :P:up::rolleyes::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back