stellak
Διάσημο μέλος
Δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάει από το μυαλό ενός ανθρώπου -ειδικά το δικό μου, που χάνει κιόλας λίγο- όταν κάθεται ακίνητος για μια ωρα.
Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνορα
Έλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εσύ που είσαι γνώστης, η ομοιοπαθητική ασχολείται με τέτοια;Ε, να ειδοποιήσεις την επόμενη φορά, βρε παιδί μου, να ακροβολιστούμε στα σύνοραΈλα, βρε κοριτσάκι.... ξέρω, οι φοβίες δεν έχουν λογική!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
αλλά με φοβίες, ναι και τις αντιμετωπίζει και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μάλιστα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν περίπου στα 10 έκλαιγα κάθε βράδυ γιατί φοβόμουν ότι θα ξυπνήσω το πρωι και δεν θα βρώ τη μαμά μου:cry:
konstans
Περιβόητο μέλος
Επίσης Βίκυ και εσύ θα μπορούσες να μας φανείς χρήσιμη, ή μάλλον όχι εσύ αλλά η μητέρα σου. Μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική ψυχοθεραπεία;;;;
stellak
Διάσημο μέλος

Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη

konstans
Περιβόητο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
τωρα θα σας φτιαξω. οταν ειχα παει στη νοτιο αφρικη σε μια αγορα πουλαγανε ακριδες καραμελωμενες σε σακουλακι.
σς πληροφορω ηταν κρατσανιστες και αρκετα νοστιμες. το σχημα ηταν καθαρο ακριδε. δλδ το καταλαβαινες.
ΤΙ;;;;;

& 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
... είχες και δυο χρόνια καθυστέρηση...
Κάτια μου, συγνώμη, με έχει πιάσει η μ...κία μου από τη ζέστη![]()
Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω....

Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα.
Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μηπως δεν εχω λεφτα για βυζοανορθωσηΣτην ηλικία μας δηλαδή ποιον φόβο αναφέρει;![]()

αμα κανει αποτριχωση το πιανεις??εγω δεν μπορω να αγγιξω τιποτα που να εχει φτερα...ουτε κοτοπουλακι...δεν φοβαμαι οτι θα με τσιμπησει ή σιχαινομαι ή κατι τετοιο, απλα δεν αντεχω το αγγιγμα του...αυτο ομως που με πανικοβαλει πιο πολυ ειναι οι πεταλουδες...απο μωρο δεν τα αντεχα αυτα μου λεει η μητερα μου...

drf
Δραστήριο μέλος
Το αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου και συνεχίζω....
Θυμάμαι μια φορά που ήμουν περίπου στα 14 για να εντυπωσιάσω ένα γκομενάκι, πήγα και έπεσα από ύψος 10 μετρων στην θάλασσα.
Το χειρότερο είναι ότι μέχρι τότε φοβόμουν τα ύψη και το ακόμα χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να κάνω μια θεαματική βουτιά, έσκασα με την κοιλιά το βόδι. Αφού δεν μου ξεκόλλησε κανένα νεφρό, πάλι καλά.
εν τέλη έκατσε η φάση;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
εν τέλη έκατσε η φάση;![]()
Τζίφος
Τσάμπα η μελανιά που έιχα μετά σε όλη μου την μπροστινή πλευρά.Και μεταξύ μας τώρα, ποιός θα έπεφτε με τέτοια καραγκιοζιλικια;;;
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη!![]()

Γμτ τα υψη δεν τα φοβαμαι,π.χ λατρευω τα αεροπλανα,αλλα με τις ακρες

...Ημουνα σε μπαλκονι (ημιοροφου
),χωρις καγκελα και τα 'παιξα!Να μην αναφερω,οτι εγινα σουργελο ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλά ξεπέρασα την φοβία με τα υψη!![]()
βασικά έχω ένα θεματάκι με το ύψος και συγκεκριμένα δε μπορώ να είμαι σε μεγάλο ύψος χωρίς προφανές στήριγμα ή κάλυψη πχ αεροπλάνο , Eiffel , μέσα σε ψηλά κτήρια οκ όμως ψηλές γέφυρες και συναφή έχουμε θέμα

λες να το δοκιμάσω; πχ ένα banjee jumpining στη Κόρινθο λες να μου λύσει το πρόβλημά μου;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως θα μπορούσε να τα φάει ψημένα δηλαδή;;;;![]()
χα χα γελασαμε...

βρε εννοω οτι δεν τα πολυσκοτωνει πριν τα φαει?υπαρχει περιπτωση να παθει κατι??
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool