Φοβίες

Εχετε δει που έξω απ'τους σταθμούς του Μετρό έχει κάτι τεράστια φρεάτια στα πεζοδρόμια, καλυμμένα με κάγκελα; Ε, άμα δείτε και μια παλαβή που πάει γύρω γύρω για να μην περάσει από πάνω, αυτή είμαι εγώ:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου είναι ο γάμος. Κυριολεκτικά μου έχει γίνει εφιάλτης. Ημουν με το πρώην μου και ένα βράδυ ξύπνησα με κλάματα. Είδα λέει ότι έκανα το μεγάλο βήμα και είπα να παντρευτώ και την μέρα του γάμου ξύπνησα και το είχα μετανιώσει. Εκλαιγα με λιγμούς και φώναζα ότι δεν θέλω να πάω αλλα δεν μ'άκουγε κανείς.
Πετάγομαι στον ύπνο μου και έρχισα να λέω κάτι αρλούμπες "μην με αναγκάσεις ποτε να παντρευτούμε κλαψ κλαψ, αφού καλά είμαστε κι έτσι κλαψ κλαψ κλαψ, τι τον θες το γάμο κλαψ κλαψ κλαψ;:cry::cry::cry::cry::cry:"
Δεν παντρευτηκαμε βέβαια ποτέ....:D:D
:lol::lol::lol:γαμοφοβια:lol::lol:
Κι εγώ τη βρίσκω με τα αεροπλάνα, ειδικά όταν πέφτουμε σε κενά αέρος :D είναι σα να βρίσκεσαι σε roller-coaster, πάει στο στομάχι στο ταβάνι :lol:
εγω προσφατα εκανα μια τετοια βουτια και χ@#$κα απο το φοβο μου:(γενικα δεν φοβαμαι...αλλα ηταν καλη βουτα αυτη:/::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ που έχω μία από όλα πόσα χρωστάω να πλερώσω??? Κατσαρίδες, ακροφοβία, η ταχύτητα στην εθνική (με λούζει κρύος ιδρώτας όταν οδηγώ εκεί, να με δείτε πανί με φορτηγό δίπλα μου, είμαι ανάμεσα σε 2 λωρίδες:blink:), φόβος μήπως με διαρρήξουν και κάνουν κακό στα γατάκια μου (το βράδυ τα βάζω και κοιμόμαστε μαζί πάντα:)), κενά αέρος στο αεροπλάνο, παντόφλες στον ύπνο, πολύς κόσμος σε μεταφορικό μέσο (με έχουν πιάσει και άπειρες κρίσεις πανικού:confused:) κ.τ.λ. Θέλω ιατρό το ξέρω:lol:

εγω εχω κι εναν αλλο φοβο. μηπως κατουρησει η μελινα το κρεβατι η το λαπτοπ και εξαγριωθει ο βασιλης:lol::lol::lol::lol:
επισης φοβαμαι μη μου ξεμεινουν τα μωρα που εχω και δε βρω σπιτι να τα δωσω.
φοβαμαι μη γινει πολεμος. φοβαμαι την αναπηρια. φοβαμαι τα θριλερ

Eγώ επιπλέον έχω και κλειστοφοβία. Μην κλειστώ σε ασανσέρ με άλλα άτομα τους έφαγα. Για αυτό μην μπαίνετε μαζί μου σε ασανσέρ:D

Εγώ φοβάμαι μην πεθάνω από ασφυξία! Αφού συχνά όταν κοιμάμαι οτι σταματάω να αναπνέω και ξυπνάω! Επίσης πολλές φορές ενώ κοιμάμαι, αρχίζω και έχω συνείδηση σιγά σιγά, νιώθω δλδ οτι έχω ξυπνήσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω το σώμα μου. Εκεί με πιάνει κανονικά πανικός και καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να αρχίσω να κουνάω κάποιο μέλος του σώματός μου.. Μέχρι που τελικά συγχρονίζεται σώμα και εγκέφαλος! Βέβαια εγώ μέχρι τότε έχω πάει και έχω έρθει από την τρομάρα μου!

εγω εχω κι εναν αλλο φοβο. μηπως κατουρησει η μελινα το κρεβατι η το λαπτοπ και εξαγριωθει ο βασιλης:lol::lol::lol::lol:
επισης φοβαμαι μη μου ξεμεινουν τα μωρα που εχω και δε βρω σπιτι να τα δωσω.
φοβαμαι μη γινει πολεμος. φοβαμαι την αναπηρια. φοβαμαι τα θριλερ

Αυτό με την αναπηρία το φοβάμαι κι εγώ. Παααααρα πολύ. Μια φορά που είχαμε τρακάρει, έκανα 2 μήνες να ξαναμπω σε αυτοκίνητο. Και όταν με έπεισαν και μπήκα, ήμουν τόσο χεσμένη που δεν κουνήθηκα καθόλου. Βγήκα άσπρη σαν το φάντασμα και όση ώρα ήμουν μέσα, όποτε έβλεπα αυτοκίνητο να πλησιάζει σε λίγότερο από 1 μέτρο τσίριζα!

φοβαμαι και τον οδοντιατρο...ειναι πολυ δυσαρεστο το συναισθημα αυτο πριν παω, αλλα και κατα τη διαρκεια....ενω γενικα παω ευκολα σε γιατρους, τους οδοντιατρους τους σιχαινομαι απλα:(:(:(
τοσο που με πιανει και μια ψιλοταχυκαρδια :(

Mα γιατι μας σιχαινεσαι καλε;;;;;Απο ολα εχω ακουσει φοβαμαι τον τροχο φοβαμαι μη πονεσω αλλα το σιχαμα οχι:D

Ξέρετε φαντάζομαι ότι όποιος διαβάσει αυτές τις σελίδες, μας έχει όλες στο χέρι;:blink:
Έχουμε εκτεθεί σε όποιον θέλει να μας κάνει κακό.:cool:

Mα γιατι μας σιχαινεσαι καλε;;;;;Απο ολα εχω ακουσει φοβαμαι τον τροχο φοβαμαι μη πονεσω αλλα το σιχαμα οχι:D

μην το παρεις προσωπικα, και φοβος ειναι, και σιχασια για τα εργαλεια, ολα μαζι......:(

Ξέρετε φαντάζομαι ότι όποιος διαβάσει αυτές τις σελίδες, μας έχει όλες στο χέρι;:blink:
Έχουμε εκτεθεί σε όποιον θέλει να μας κάνει κακό.:cool:
Μόνο αυτό λες;;;;
Ότι θα τα διαβάσει κανένας ψυχίατρος και θα μας βάλει μέσα με εισαγγελική παρέμβαση που το πας;:lol:

Εγώ φοβάμαι μην πεθάνω από ασφυξία! Αφού συχνά όταν κοιμάμαι οτι σταματάω να αναπνέω και ξυπνάω! Επίσης πολλές φορές ενώ κοιμάμαι, αρχίζω και έχω συνείδηση σιγά σιγά, νιώθω δλδ οτι έχω ξυπνήσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω το σώμα μου. Εκεί με πιάνει κανονικά πανικός και καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να αρχίσω να κουνάω κάποιο μέλος του σώματός μου.. Μέχρι που τελικά συγχρονίζεται σώμα και εγκέφαλος! Βέβαια εγώ μέχρι τότε έχω πάει και έχω έρθει από την τρομάρα μου!

Βρε συ, αυτό το παθαίνω κι εγώ!!! Ξέρεις τι είναι; Σε τι οφείλεται; Είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες!!! Επίσης δε μπορώ να βγάλω φωνή και σφίγγομαι ολόκληρη αλλά βγαίνει ένα μουγκρητό... :blink::hmm:

Αυτός όντως είναι ένας πολύ σοβαρός φόβος:lol::lol::lol:

Βρε συ, αυτό το παθαίνω κι εγώ!!! Ξέρεις τι είναι; Σε τι οφείλεται; Είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες!!! Επίσης δε μπορώ να βγάλω φωνή και σφίγγομαι ολόκληρη αλλά βγαίνει ένα μουγκρητό... :blink::hmm:
αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι η κατάσταση(δεν θυμάμαι το όνομα) που μπορείς να βγεις απ'το σώμα σου και να πας όπου θες:blink::blink::blink:

Σφίγγεσαι και μουγκρητό? Κάτι δεν πάει καλά:lol:

Εμένα η μεγαλύτερή μου φοβία είναι να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σοβαρά τα γατάκια μου κ οι άνθρωποι που αγαπώ:(:(

μην το παρεις προσωπικα, και φοβος ειναι, και σιχασια για τα εργαλεια, ολα μαζι......:(

Oxι καλε δεν το περνω προσωπικα.Αλιμονο...

Τα εργαλεια μη τα σιχαινεσε...αποστηρονονται ....οποτε σκοτωνονται ολα τα βακτηρια μικροβια κλπ...Αλλα αν ενοεις οτι σου τη σπαει η αισθηση οτι μπαινοβγαινουν εργαλεια μεσα στο στομα σου, τοτε εχεις ενα δικιο αλλα ειναι αναγκαιο κακο.Δεν γινεται αλλιως

Επίσης δε μπορώ να βγάλω φωνή και σφίγγομαι ολόκληρη αλλά βγαίνει ένα μουγκρητό... :blink::hmm:

Τώρα κι εμένα άλλο μου θυμίζει αυτό, αλλά.....:blink:

αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι η κατάσταση(δεν θυμάμαι το όνομα) που μπορείς να βγεις απ'το σώμα σου και να πας όπου θες:blink::blink::blink:

Μήπως είναι το αντίθετο; Το σώμα είναι τελείως μπλοκαρισμένο... ούτε να βγεις μπορείς ούτε και να κάνεις τίποτα άλλο...

Σφίγγεσαι και μουγκρητό? Κάτι δεν πάει καλά:lol:

Μη με κοροϊδεύετε βρε!! :P Είναι πολύ δυσάρεστη αίσθηση... επίσης βουϊζουν και τα αυτιά μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back