konstans
Περιβόητο μέλος
Που να είσαι στην Ζάκυνθο, που κάθε τρεις και λίγο κάνει και έναν. Είχαμε πάει τριήμετο με τον φίλο μου και δίνει ένα σεισμό πολύ μεγάλο και με διάρκεια. Ε, είμασταν οι μόνοι που βγήκαμε απ'το ξενοδοχείο. Όλοι οι υπόλοιποι ατάραχοιεγω φοβαμαι και τους σεισμους πολυ. πολυ πολυ πολυ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Βασικά, σχεδόν όλα τα έντομα δεν τα γουστάρω. Χρυσόμυγες, τζιτζίκια κ.τ.λ., μακρυά και αγαπημένοι![]()
παμε καμπινγκ ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Οπωσδήποτε, δεν θα ξεχάσωπαμε καμπινγκ ?![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Το είχα αυτό παλιά,αλλά ήθελα να φτάσω μια σημαδούρα και το ξεπέρασα.![]()
Χίλια μπράβο!!! Πώς το κανες;
(Μιλάμε ότι με την εντομοσυζήτηση με έχει πιάσει τρελή φαγούρα!!! όλο νομίζω ότι κάτι περπατάει στα πόδια μουυυυυυ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Οπωσδήποτε, δεν θα ξεχάσω![]()
μα γιατι? θα ειναι ωραια, θα εχουμε παρεα.

konstans
Περιβόητο μέλος
ΠΩΣ την ξεπερνάς την άτιμη την φοβία;;;;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΡΙΚΗ!!!! Ο τρόμος με είχε κυριολεκτικά κυριευσει. Κουκουλόθηκα με το σεντόνι και καθόμουν στο κρεβάτι κουλουριασμένη, εννοείται ότι είχα πλαντάξει στο κλάμα, και αυτες οι μα%@&ιες χτυπάγαν πάνω μου καθώς πετάγανε. Αρχίζω υστερικά να τσιρίζω ώσπου..... εμφανίζεται ο σωτήρας μου. Σκάει μυτη ο θείος μου με σώβρακο -το κλασσικό λευκό με την τσεπούλα για το κατουρημα- με το μαλλί "δάχτυλο στην πρίζα", έντρομος γιατί νόμιζε ότι κάτι, σοβαρό, είχε συμβεί.
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες ήταν τζιτζίκια που είδαν φώς στην πόρτα (ηταν τζαμένια) και βρήκαν χώρο από κάτω και μπήκαν.
Τα γα&^$#να μου κόστισαν 10 χρόνια από την ζωή μου, δεν πέρασα και το μάθημα γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και έχασε και ο θείος τον υπνο του.
Melini
Διάσημο μέλος
Είμαι ένα καλοκαίρι στο εξοχικό του θειου μου σε ένα χωριό στα Χανιά. Μερικές μερες πριν την εξεταστική, έχω πάει -και καλά- να διαβάσω. Βράδυ κατά τις 2 έχω μπροστά μου την Μακροοικονομία και ξαφνικά ακούω κάτι να βουίζει. Και μετά και ένα ακόμα κι άλλο κι άλλο.....
ΦΡΙΚΗ!!!! Ο τρόμος με είχε κυριολεκτικά κυριευσει. Κουκουλόθηκα με το σεντόνι και καθόμουν στο κρεβάτι κουλουριασμένη, εννοείται ότι είχα πλαντάξει στο κλάμα, και αυτες οι μα%@&ιες χτυπάγαν πάνω μου καθώς πετάγανε. Αρχίζω υστερικά να τσιρίζω ώσπου..... εμφανίζεται ο σωτήρας μου. Σκάει μυτη ο θείος μου με σώβρακο -το κλασσικό λευκό με την τσεπούλα για το κατουρημα- με το μαλλί "δάχτυλο στην πρίζα", έντρομος γιατί νόμιζε ότι κάτι, σοβαρό, είχε συμβεί.
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες ήταν τζιτζίκια που είδαν φώς στην πόρτα (ηταν τζαμένια) και βρήκαν χώρο από κάτω και μπήκαν.
Τα γα&^$#να μου κόστισαν 10 χρόνια από την ζωή μου, δεν πέρασα και το μάθημα γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και έχασε και ο θείος τον υπνο του.

Φυσικά γελάω μόνο με τα παθήματα των άλλων, κι επειδή η Κάτια έκανε καταπληκτική περιγραφή!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
σχεδον δεν μπαινω στο αυτοκινητο τους. γελοιο μου φαινεται.
επισης εχω ακροφοβια. πολυ ακρη στο μπαλκονι ζαλιζομαι.
κωνσταντινα, οταν εχεις κατσαριδες να φωναζεις εμενα να στις διωχνω.
γενικως με τα εντομα και τα ερπετα τα παω καλα.
bunny
Περιβόητο μέλος
Πολύ απλό:πάω κόντρα ΚΑΙ στον εαυτό μου!Χίλια μπράβο!!! Πώς το κανες;
(Μιλάμε ότι με την εντομοσυζήτηση με έχει πιάσει τρελή φαγούρα!!! όλο νομίζω ότι κάτι περπατάει στα πόδια μουυυυυυ)

Μια απόφαση είναι.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ με τους σεισμούς γουστάρω τρελά. Ναι, ναι, είμαι ό,τι πείτε.εγω φοβαμαι και τους σεισμους πολυ. πολυ πολυ πολυ![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
σεισμολαγνειαΕγώ με τους σεισμούς γουστάρω τρελά. Ναι, ναι, είμαι ό,τι πείτε.![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αααααχχχ, έχει και όνομα; Πολύ χάρηκα τώρα!σεισμολαγνεια![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Του έκανε τομή η δερματολόγος και το αφαίρεσε! Μίνι επεμβασούλα για ένα παλιοτσίμπημα!
πλακα κανεις !!!!!!! και πως το ξεφορτωθηκε ?![]()

Για τα μαμούνια, βρίσκεις κάποιον να στα σκοτώνει! Εγώ από τότε που παντρεύτηκα ούτε κουνούπι δεν σκοτώνω, έχω τον εξολοθρευτή! (μόνο για κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, τα υπόλοιπα τα αγαπάει και δεν τον πειράζει να κυκλοφορούνΚαι ερωτώ λοιπόν. Κατσαρίδες, ακρίδες, σεισμοί, φύκια κ.τ.λ.
ΠΩΣ την ξεπερνάς την άτιμη την φοβία;;;;

)Για τα υπόλοιπα, μένεις έγκυος... και ξαφνικά έχεις να ανησυχείς για ένα σωρό άλλα πράγματα και για κάποιον άλλο περισσότερο από τον εαυτό σου!

vickymoon
Διάσημο μέλος
νομιζω οτι ειναι υποκατηγορια του σαδισμου. μηπως εισαι αφεντρα που θες να βλεπεις τον αλλο να χεζεται επανω του??Αααααχχχ, έχει και όνομα; Πολύ χάρηκα τώρα!![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ απλό:πάω κόντρα ΚΑΙ στον εαυτό μου!Μια απόφαση είναι.
![]()
Νομίζω ότι μας βάζει τα γυαλιά....
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω και ένα θέμα με τις αράχνες: το βράδυ δεν αφήνω τα αυτάκια μου εκτεθειμένα γιατί φοβάμαι ότι θα μπεί καμία αράχνη και θα γεννήσει αυγά! Το είχα δεί στις ειδήσεις πριν χρόνια και μου έχει κάτσει!!!
Και μη με κοροϊδεύεται εντάξει????
konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool