Φοβίες

νομιζω οτι ειναι υποκατηγορια του σαδισμου. μηπως εισαι αφεντρα που θες να βλεπεις τον αλλο να χεζεται επανω του??:lol::lol::lol::lol:
Δεν θα το σχολιάσω, όοοοοοχι, θα κρατηθώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα ένα γνωστό που είχε μπει ένα μίνι κατσαριδάκι μέσα στο αυτί του.:blink:

ΕΛΑ, ΡΕ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑ:mad::mad::mad::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα μαμούνια, βρίσκεις κάποιον να στα σκοτώνει! Εγώ από τότε που παντρεύτηκα ούτε κουνούπι δεν σκοτώνω, έχω τον εξολοθρευτή! (μόνο για κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, τα υπόλοιπα τα αγαπάει και δεν τον πειράζει να κυκλοφορούν :blink::blink::blink:)
Για τα υπόλοιπα, μένεις έγκυος... και ξαφνικά έχεις να ανησυχείς για ένα σωρό άλλα πράγματα και για κάποιον άλλο περισσότερο από τον εαυτό σου!:lol::lol::lol:
Ωραία, όταν είμαι με κάποιον του δίνω εντολή να τα κάνει.
αν όμως μου συμβεί κάτι και είμαι μόνη μου;;;;:hmm:

φευγεις τρεχοντας!!!

ΕΛΑ, ΡΕ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑ:mad::mad::mad::cry:
Εσένα θα σε μπανάρω για παραβίαση σωστού μεγέθους γραμματοσειράς.

Και ερωτώ λοιπόν. Κατσαρίδες, ακρίδες, σεισμοί, φύκια κ.τ.λ.
ΠΩΣ την ξεπερνάς την άτιμη την φοβία;;;;
Εύκολο:απλά προσποιήσου πως δε φοβάσαι.:lol: Δεν είναι εύκολο το ξέρω.:)

Αααα Στέλλα μου αν αϊδιάζεις λάθος θέμα διάλεξες να διαβάσεις:bleh:

Ωραία, όταν είμαι με κάποιον του δίνω εντολή να τα κάνει.
αν όμως μου συμβεί κάτι και είμαι μόνη μου;;;;:hmm:
κανε τη προσευχη σου:lol::lol::lol::lol::lol:

Εσένα θα σε μπανάρω για παραβίαση σωστού μεγέθους γραμματοσειράς.

Να 'τη η φοβία στο μεγαλύτερο του κανονικού μέγεθος (γραμματοσειράς, βέβαια:whistle:)

Αααα Στέλλα μου αν αϊδιάζεις λάθος θέμα διάλεξες να διαβάσεις:bleh:

Δεν αηδιάζω, φο-βα-μαι:cry:

Είχα ένα γνωστό που είχε μπει ένα μίνι κατσαριδάκι μέσα στο αυτί του.:blink:
:eek::sick::sick::cry::cry::cry::cry:
Αυτο με ξεκανε τωρα...Παντου στο σπιτι (ιδιαιτερα το προηγουμενο) εχω ενα κατσαριδοκτονο...Αντιπαθω ο,τι εχει πανω απο 4 ποδια και εχω ακροφοβια...Η ακροφοβια αντιμετωπιζεται ομοιοπαθητικα,περναω σε γκρεμους,παθαινω κριση πανικου και καποια στιγμη το παιρνω αποφαση και προχωραω!Τα εντομα ομως,πως να το ξεπερασω?Να παρω καμια Τερεζα αγκαλια????????????:mpliaks::sick::(

Δε σιχαίνομαι, φο-βα-μαι:cry:

Εφτασε η ωρα να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου.
Εσύ όμως.
Εγώ εξακολουθώ να τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχωωωωωωωωωωωωωω........

Αυτό με το κατσαριδάκι είναι πολύ ανατριχιαστικό! :confused:

Αυτο με ξεκανε τωρα...Παντου στο σπιτι (ιδιαιτερα το προηγουμενο) εχω ενα κατσαριδοκτονο...Αντιπαθω ο,τι εχει πανω απο 4 ποδια και εχω ακροφοβια...Η ακροφοβια αντιμετωπιζεται ομοιοπαθητικα,περναω σε γκρεμους,παθαινω κριση πανικου και καποια στιγμη το παιρνω αποφαση και προχωραω!Τα εντομα ομως,πως να το ξεπερασω?Να παρω καμια Τερεζα αγκαλια????????????:mpliaks::sick::(
Εγώ ούτε τέζα δεν μπορώ να τους ρίξω:(

Λοιπόν, εγώ είμαι ένας συνδυασμός Melini και marzep: τρέμω τους γκρεμούς αλλά όχι τα ύψη (λατρεύω τα αεροπλάνο, μένω στον 7ο όροφο, ανεβαίνω σε ουρανοξύστες όταν μπορώ:rolleyes:), φοβάμαι τον μαύρο βυθό και κολυμπάω μόνο σε έγχρωμα νερά:P κι αντιπαθώ-φοβάμαι όλα τα έντομα και τα ερπετά. Αλλά δεν μπορώ να τσιρίξω στη θέα πχ ακρίδας διότι με δέρνουν τα Νινόμελα για να με συνεφέρουν:lol:

Κάποτε δούλευα σε ένα μπαράκι που ήταν όλο ξύλο μέσα.
Τις μικρές τις κατσαρίδες ξέρετε γιατί τις λένε καραβίσιες; Γιατί υπάρχουν σε αφθονία στα καράβια όπου υπάρχει πολύ ξύλο!!! Όπως καταλαβαίνετε υπήρχαν και στο μαγαζί άπειρες. Και πηγάιναν παντού οι ρουφιάνες. Μια μέρα είδα και μία μέσα στην ταμειακή μηχανή. Είχε πολύ πλάκα όπως έτρεχε όταν έκοβα αποδείξεις.
Βέβαια ξέρω από μια φίλη μου και το περιστατικό όπου κατσαρίδες είχαν μπει μέσα στην μηχανή του πάγου ΚΑΙ ΔΕΝ Π Α Γ Ω Ν Α Ν με τιποτα! Έβαλε το φτυάρι μέσα για να πάρει παγάκια και έβγαλε και μεζεδάκι μαζί.:mpliaks:

Δεν νομίζω να πεινάτε. εεεεεε;;;;;

Ναι,τη συμμαθήτριά μου την Τερέζα!;):lol:

Αλλά δεν μπορώ να τσιρίξω στη θέα πχ ακρίδας διότι με δέρνουν τα Νινόμελα για να με συνεφέρουν:lol:
:lol::lol::lol:
Αυτό το σκηνικό θέλω να το δω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάποτε δούλευα σε ένα μπαράκι που ήταν όλο ξύλο μέσα.
Τις μικρές τις κατσαρίδες ξέρετε γιατί τις λένε καραβίσιες; Γιατί υπάρχουν σε αφθονία στα καράβια όπου υπάρχει πολύ ξύλο!!! Όπως καταλαβαίνετε υπήρχαν και στο μαγαζί άπειρες. Και πηγάιναν παντού οι ρουφιάνες. Μια μέρα είδα και μία μέσα στην ταμειακή μηχανή. Είχε πολύ πλάκα όπως έτρεχε όταν έκοβα αποδείξεις.
Βέβαια ξέρω από μια φίλη μου και το περιστατικό όπου κατσαρίδες είχαν μπει μέσα στην μηχανή του πάγου ΚΑΙ ΔΕΝ Π Α Γ Ω Ν Α Ν με τιποτα! Έβαλε το φτυάρι μέσα για να πάρει παγάκια και έβγαλε και μεζεδάκι μαζί.:mpliaks:

Δεν νομίζω να πεινάτε. εεεεεε;;;;;

Γιακ!!Γιακ!!!Φοβερος μεζες, εχει και πρωτεινες!!!:lol::lol::lol:
Εμενα μου εχει τυχει σε καλοκαιρινη μπουζουκερι στη Θεσσαλονικη , μαζι με τον παγο στην παγοθηκη , να μας σερβιρουν και ενα μωρο βατραχακι!Φυσικα παγωμενο!!!:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back