ιβανα
Επιφανές μέλος
Τα εργαλεια μη τα σιχαινεσε...αποστηρονονται ....οποτε σκοτωνονται ολα τα βακτηρια μικροβια κλπ...Αλλα αν ενοεις οτι σου τη σπαει η αισθηση οτι μπαινοβγαινουν εργαλεια μεσα στο στομα σου, τοτε εχεις ενα δικιο αλλα ειναι αναγκαιο κακο.Δεν γινεται αλλιως
αυτο εννοω, μπλιαχ ! αναγκαιο κακο ειστε παναθεμα σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Τώρα κι εμένα άλλο μου θυμίζει αυτό, αλλά.....![]()
Αι μαρή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως είναι το αντίθετο; Το σώμα είναι τελείως μπλοκαρισμένο... ούτε να βγεις μπορείς ούτε και να κάνεις τίποτα άλλο...
.
Ονομάζεται αστρική προβολή κ είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπε η Κωνστανς βγαίνεις από το σώμα σου κ πας όπου θέλεις
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι σε λάθος θέμα?

konstans
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω φοβαμαι κ μη μπει κανενας σπιτι για κλοπη κ μου χτυπησει/κανει κακο στην πασχαλια ......![]()
μωρε φιλεναδα............ακριβως τον ιδιο φοβο εχω και εγω.......οπως ,επισης οτι αν μπουν,θα μεινει ανοιχτη η πορτα (..αναγκαστικα,γιατι ειναι χαλασμενη και για να κλεισει θελει κλειδι γμτ..)και θα βγουν τα μικρα μου εξω..( δεν τολμω να φανταστω τι μπορει να μπει μεσα!!!!!)
εγω,αυτο που βλεπω στον υπνο μου,πολλες φορες,κια με λουζει κρυος ιδρωτας ειναι..( μην γελασετε ζωντοβολα!!) οτι βγαινω απο το σπιτι χωρις........βρακι.........!!!!!!!!

και ομως.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
βγαινω απο το σπιτι χωρις........βρακι.........!!!!!!!!και ομως.....

stellak
Διάσημο μέλος
Ο κόσμος δεν χάθηκε, ο ψυχίατρος θα χανόταν πολύ-πολύ γρήγορα![]()

Με μας δε θα πεινάσουν ποτέ οι γιατροί, ρεεεε

Κι έπειτα, σου λέει ο άλλος, "κορεσμένο επάγγελμα" και τρίχες κατσαρές...πφφφφ, για να μετρηθούμε κι εμείς και οι φοβίες μας, τους φτιάχνουμε σπίτια, εξοχικά, τους στέλνουμε τα παιδιά τους στο Κολλέγιο
Melini
Διάσημο μέλος
Ονομάζεται αστρική προβολή κ είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπε η Κωνστανς βγαίνεις από το σώμα σου κ πας όπου θέλεις
Σοβαρά; Και τι πρέπει να κάνω για να βγω απ'το σώμα μου; Γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει την έξοδο, μόνο πανικός με πιάνει μέχρι να συνέλθω...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα η μεγαλύτερή μου φοβία είναι να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σοβαρά τα γατάκια μου κ οι άνθρωποι που αγαπώ![]()

αυτο ειναι το χειροτερο ολων.......

konstans
Περιβόητο μέλος
Aπ'όσο γνωρίζω θέλει πολύ δουλειά για να το πετύχεις. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, απλώς να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο. Υπάρχουν αρκετές "ομάδες" που ασχολιούνται με το φαινόμενο αυτό.Σοβαρά; Και τι πρέπει να κάνω για να βγω απ'το σώμα μου; Γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει την έξοδο, μόνο πανικός με πιάνει μέχρι να συνέλθω...![]()
Melini
Διάσημο μέλος
Aπ'όσο γνωρίζω θέλει πολύ δουλειά για να το πετύχεις. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, απλώς να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο. Υπάρχουν αρκετές "ομάδες" που ασχολιούνται με το φαινόμενο αυτό.

Τώρα μ'έφτιαξες
Θα το ψάξω, και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να αφήσω το σώμα μου ελεύθερο 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο φανταζομαι ισυει για ολους μας...ομως Ελενα σου εκδηλωνεται σαν εμμονη ή απλα σαν μια αοριστη ανησυχια - φοβια?Εμένα η μεγαλύτερή μου φοβία είναι να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σοβαρά τα γατάκια μου κ οι άνθρωποι που αγαπώ![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
μωρε φιλεναδα............ακριβως τον ιδιο φοβο εχω και εγω.......οπως ,επισης οτι αν μπουν,θα μεινει ανοιχτη η πορτα (..αναγκαστικα,γιατι ειναι χαλασμενη και για να κλεισει θελει κλειδι γμτ..)και θα βγουν τα μικρα μου εξω..( δεν τολμω να φανταστω τι μπορει να μπει μεσα!!!!!)
αστα κοριτσακι...αφου οταν μιλαμε της λεω (ναι μιλαμε, οπως και εσεις)
"αν μπει κανενας μεσα, εσυ να πας σφαιρα κατω απο το κρεβατι, ε?"

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείς να ξαναμπείς μετά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

επισης εχω ακουσει οτι λιγο πριν μας παρει ο υπνος η αισθηση οτι πεφτουμε ξαφνικα και ξυπναμε εχει να κανει παλι με την αστρικη προβολη..ξερει καποιος να μας πει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγώ πάλι μ'αυτά που διαβάζω φοβήθηκε το μάτι μου εσάς![]()

..............δεν εχεις καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ αδικο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool