Φοβίες

Τα εργαλεια μη τα σιχαινεσε...αποστηρονονται ....οποτε σκοτωνονται ολα τα βακτηρια μικροβια κλπ...Αλλα αν ενοεις οτι σου τη σπαει η αισθηση οτι μπαινοβγαινουν εργαλεια μεσα στο στομα σου, τοτε εχεις ενα δικιο αλλα ειναι αναγκαιο κακο.Δεν γινεται αλλιως

αυτο εννοω, μπλιαχ ! αναγκαιο κακο ειστε παναθεμα σας :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι το αντίθετο; Το σώμα είναι τελείως μπλοκαρισμένο... ούτε να βγεις μπορείς ούτε και να κάνεις τίποτα άλλο...
.

Ονομάζεται αστρική προβολή κ είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπε η Κωνστανς βγαίνεις από το σώμα σου κ πας όπου θέλεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου τη σπαει η αισθηση οτι μπαινοβγαινουν εργαλεια μεσα στο στομα σου

Είμαι σε λάθος θέμα?:P

Aϊ γεια σου, αυτό εννοούσα ναι:)

εγω φοβαμαι κ μη μπει κανενας σπιτι για κλοπη κ μου χτυπησει/κανει κακο στην πασχαλια ...... :(

μωρε φιλεναδα............ακριβως τον ιδιο φοβο εχω και εγω.......οπως ,επισης οτι αν μπουν,θα μεινει ανοιχτη η πορτα (..αναγκαστικα,γιατι ειναι χαλασμενη και για να κλεισει θελει κλειδι γμτ..)και θα βγουν τα μικρα μου εξω..( δεν τολμω να φανταστω τι μπορει να μπει μεσα!!!!!)

εγω,αυτο που βλεπω στον υπνο μου,πολλες φορες,κια με λουζει κρυος ιδρωτας ειναι..( μην γελασετε ζωντοβολα!!) οτι βγαινω απο το σπιτι χωρις........βρακι.........!!!!!!!!:lol::lol::lol: και ομως.....

Τόσοι γιατροί ρε γμτ είναι εδώ, ένα ψυχίατρος χάθηκε ο κόσμος να ήταν μέλος;

Ο κόσμος δεν χάθηκε, ο ψυχίατρος θα χανόταν πολύ-πολύ γρήγορα;):lol::lol:

Ο κόσμος δεν χάθηκε, ο ψυχίατρος θα χανόταν πολύ-πολύ γρήγορα;):lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Με μας δε θα πεινάσουν ποτέ οι γιατροί, ρεεεε:lol::lol::lol: Κι έπειτα, σου λέει ο άλλος, "κορεσμένο επάγγελμα" και τρίχες κατσαρές...πφφφφ, για να μετρηθούμε κι εμείς και οι φοβίες μας, τους φτιάχνουμε σπίτια, εξοχικά, τους στέλνουμε τα παιδιά τους στο Κολλέγιο:rolleyes:

Ονομάζεται αστρική προβολή κ είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπε η Κωνστανς βγαίνεις από το σώμα σου κ πας όπου θέλεις

Σοβαρά; Και τι πρέπει να κάνω για να βγω απ'το σώμα μου; Γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει την έξοδο, μόνο πανικός με πιάνει μέχρι να συνέλθω... :rolleyes:

Εμένα η μεγαλύτερή μου φοβία είναι να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σοβαρά τα γατάκια μου κ οι άνθρωποι που αγαπώ:(:(

:(:(αυτο ειναι το χειροτερο ολων.......:(:(

Σοβαρά; Και τι πρέπει να κάνω για να βγω απ'το σώμα μου; Γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει την έξοδο, μόνο πανικός με πιάνει μέχρι να συνέλθω... :rolleyes:
Aπ'όσο γνωρίζω θέλει πολύ δουλειά για να το πετύχεις. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, απλώς να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο. Υπάρχουν αρκετές "ομάδες" που ασχολιούνται με το φαινόμενο αυτό.

Aπ'όσο γνωρίζω θέλει πολύ δουλειά για να το πετύχεις. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, απλώς να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο. Υπάρχουν αρκετές "ομάδες" που ασχολιούνται με το φαινόμενο αυτό.

:up::up:Τώρα μ'έφτιαξες :D Θα το ψάξω, και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να αφήσω το σώμα μου ελεύθερο :)

Εμένα η μεγαλύτερή μου φοβία είναι να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σοβαρά τα γατάκια μου κ οι άνθρωποι που αγαπώ:(:(
αυτο φανταζομαι ισυει για ολους μας...ομως Ελενα σου εκδηλωνεται σαν εμμονη ή απλα σαν μια αοριστη ανησυχια - φοβια?

μωρε φιλεναδα............ακριβως τον ιδιο φοβο εχω και εγω.......οπως ,επισης οτι αν μπουν,θα μεινει ανοιχτη η πορτα (..αναγκαστικα,γιατι ειναι χαλασμενη και για να κλεισει θελει κλειδι γμτ..)και θα βγουν τα μικρα μου εξω..( δεν τολμω να φανταστω τι μπορει να μπει μεσα!!!!!)

αστα κοριτσακι...αφου οταν μιλαμε της λεω (ναι μιλαμε, οπως και εσεις)
"αν μπει κανενας μεσα, εσυ να πας σφαιρα κατω απο το κρεβατι, ε?":(:/:

εγώ πάλι μ'αυτά που διαβάζω φοβήθηκε το μάτι μου εσάς:confused::lol:

Με προσοχή Μελινάκι, με προσοχή!Αυτά είναι πράγματα του διαβόλου:P
Έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείς να ξαναμπείς μετά:hmm:

η αστρικη προβολη εχει σχεση με τις πτησεις που διαρκως βλεπω στον υπνο μου? βλεπω οτι τρεχω τρεχω και απογειωνομαι και με ωθησεις του σωματος πεταω με μια υπεροχη αισθηση:)
επισης εχω ακουσει οτι λιγο πριν μας παρει ο υπνος η αισθηση οτι πεφτουμε ξαφνικα και ξυπναμε εχει να κανει παλι με την αστρικη προβολη..ξερει καποιος να μας πει?

εγώ πάλι μ'αυτά που διαβάζω φοβήθηκε το μάτι μου εσάς:confused::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..............δεν εχεις καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ αδικο!!!:up::up::blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back