elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αυτό το έχω ακούσει κ εγώ κ λέγεται ότι είναι η ακούσια προσπάθεια που κάνει το σώμα μας για αστρική προβολήη αστρικη προβολη εχει σχεση με τις πτησεις που διαρκως βλεπω στον υπνο μου? βλεπω οτι τρεχω τρεχω και απογειωνομαι και με ωθησεις του σωματος πεταω με μια υπεροχη αισθηση
επισης εχω ακουσει οτι λιγο πριν μας παρει ο υπνος η αισθηση οτι πεφτουμε ξαφνικα και ξυπναμε εχει να κανει παλι με την αστρικη προβολη..ξερει καποιος να μας πει?
Μάλλον προς την εμμονή το κόβω Γιούλη μου γιατί με το που γίνεται κάτι για παράδειγμα να μην έχουν μια μέρα όρεξη κ να μην τρώνε ή φτερνίζονται εγώ πανικοβάλλομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥαυτο φανταζομαι ισυει για ολους μας...ομως Ελενα σου εκδηλωνεται σαν εμμονη ή απλα σαν μια αοριστη ανησυχια - φοβια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Με προσοχή Μελινάκι, με προσοχή!Αυτά είναι πράγματα του διαβόλου
Έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείς να ξαναμπείς μετά![]()
Ε, και; Θα πεταχτώ μια βόλτα μέχρι το Παρίσι και θα επιστρέψω... δε θα λείψω σε κανέναν

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σοβαρά; Και τι πρέπει να κάνω για να βγω απ'το σώμα μου; Γιατί προς το παρόν δεν έχω βρει την έξοδο, μόνο πανικός με πιάνει μέχρι να συνέλθω...![]()
Πραγματικά θέλει πολύ δουλεια κ θέλει κ διάβασμα για να καταλάβεις γιατί γίνεται κάτι τέτοιο κ γιατί το σώμα μας έχει την τάση να φεύγει από τον συνειδητό κόσμο. Πάντως είναι ένα μεγάλο χάρισμα αυτό κ πρέπει να το ψάξεις εγώ πίστευα ότι υπάρχει μόνο σαν θεωρία κ να σου πω την αλήθεια δεν πολυπίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.Aπ'όσο γνωρίζω θέλει πολύ δουλειά για να το πετύχεις. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, απλώς να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο. Υπάρχουν αρκετές "ομάδες" που ασχολιούνται με το φαινόμενο αυτό.
Ναι ναι όπως τα λες ο χειρότερος εφιάλτηςαυτο ειναι το χειροτερο ολων.......
![]()

Αν πας θέλω κ κάτι αρωματάκια πριν έρθειςΕ, και; Θα πεταχτώ μια βόλτα μέχρι το Παρίσι και θα επιστρέψω... δε θα λείψω σε κανέναν![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Εγώ φοβάμαι μην πεθάνω από ασφυξία! Αφού συχνά όταν κοιμάμαι οτι σταματάω να αναπνέω και ξυπνάω! Επίσης πολλές φορές ενώ κοιμάμαι, αρχίζω και έχω συνείδηση σιγά σιγά, νιώθω δλδ οτι έχω ξυπνήσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω το σώμα μου. Εκεί με πιάνει κανονικά πανικός και καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να αρχίσω να κουνάω κάποιο μέλος του σώματός μου.. Μέχρι που τελικά συγχρονίζεται σώμα και εγκέφαλος! Βέβαια εγώ μέχρι τότε έχω πάει και έχω έρθει από την τρομάρα μου!
α δεν είναι τίποτε αυτό μη φοβάσαι.. υπάρχει 'επιστημονική' εξήγηση εδώ: https://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306

Melini
Διάσημο μέλος
Πραγματικά θέλει πολύ δουλεια κ θέλει κ διάβασμα για να καταλάβεις γιατί γίνεται κάτι τέτοιο κ γιατί το σώμα μας έχει την τάση να φεύγει από τον συνειδητό κόσμο. Πάντως είναι ένα μεγάλο χάρισμα αυτό κ πρέπει να το ψάξεις εγώ πίστευα ότι υπάρχει μόνο σαν θεωρία κ να σου πω την αλήθεια δεν πολυπίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Αυτό θέλω κι εγώ!!! Να την κάνω
Ετσι κι αλλιώς, το μεγαλύτερο μέρος της μέρας πετάω στα σύννεφα
Θα το ψάξω 
Μπορώ να πάρω και το Γκάνταλφ μαζί;;;
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω μπορω να βγω απο το σωμα μου κ να μπω μετα στο σωμα της ζιζελ??Με προσοχή Μελινάκι, με προσοχή!Αυτά είναι πράγματα του διαβόλου
Έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείς να ξαναμπείς μετά![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Τώρα μ'έφτιαξες
Θα το ψάξω, και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να αφήσω το σώμα μου ελεύθερο
![]()
Astral projection ή OBE (Out Body Experience) λέγεται αυτό.. πρόσεχε όμως μη σε χάσουμε έτσι;
https://paranormal.about.com/library/weekly/aa110501a.htm

Melini
Διάσημο μέλος
α δεν είναι τίποτε αυτό μη φοβάσαι.. υπάρχει 'επιστημονική' εξήγηση εδώ: https://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306![]()
Παραθέτω απόσπασμα λοιπόν:
η Μορα λοιπον, φερεται να ειναι ενα πλασμα (σαν ξωτικο αναφερεται κυριως) που ερχεται μονο την ωρα την υπνου και καθεται πανω στους πνευμονες του ατομου που εχει βαλει στοχο με αποτελεσμα το υποκειμενο-στοχος να νιωθει τρομερο βαρος και δυσκολια να αναπνευσει....εδω και παρα πολλα χρονια υπαρχουν μαρτυριες που ξυπνησαν απο τον πονο τις επιθεσεις και το ειδαν να καθεται πανω τους....
υπαρχει ομως και μια αλλη εκδοχη, αυτη της Υπνικης Παραλυσης. προκειται για μια κατάσταση που λαμβάνει χώρα μόλις πριν αποκοιμηθούμε (υπναγωγικό στάδιο) ή ακριβώς πριν ξυπνήσουμε πλήρως από τον ύπνο ( υπνοπομπικό στάδιο). Η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζεται από την αδυναμία ομιλίας ή κίνησης. Συχνά ακολουθείται από μια αίσθηση ότι υπάρχει κάποια παρουσία στο δωμάτιο, μια αίσθηση που συχνά προκαλεί φόβο η οποία συνοδεύεται και από την ανικανότητα του να φωνάξει κάποιος. Η παράλυση αυτή μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα. Η περιγραφή των συμπτωμάτων της υπνικής παράλυσης ομοιάζει με την περιγραφή που δίνουν πολλά θύματα απαγωγής από εξωγήινους, όταν ανακαλούν την εμπειρία τους. Η υπνική παράλυση θεωρείται από πολλούς ότι δεν εξηγεί μόνο τις απαγωγές από τους εξωγήινους αλλά και πολλές άλλες παραισθήσεις που σχετίζονται με παραφυσικές ή υπερφυσικές εμπειρίες.
Η Υπνική Παράλυση είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι μια ή δυο φορές στην ζωή τους, αλλά είναι συχνό φαινόμενο σε αυτούς που πάσχουν από ναρκοληψία (της οποιας τα συμπτωματα περιλαμβανουν μυικη παραλυση, πανικο αλλα και παραισθησεις).
Μιλάμε ότι διαβάζοντας το θέμα ανατρίχιασα!!! Μπρρρρρ
Πάντως είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο πρώτος!!! (Επί τη ευκαιρία, να τους συστήσουμε τον ψυχίατρο που θα προσλάβουμε στο φόρουμ... εκεί να δεις λεφτά που θα βγάλει
)Astral projection ή OBE (Out Body Experience) λέγεται αυτό.. πρόσεχε όμως μη σε χάσουμε έτσι;
https://paranormal.about.com/library/weekly/aa110501a.htm
![]()
Ο Νίκος έχει μια τάση να εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και να μας λύνει όλα τα προβλήματα και τις απορίες

konstans
Περιβόητο μέλος
Eσύ όλο βλακείες λες και μπερδεύεις τον κόσμοεγω μπορω να βγω απο το σωμα μου κ να μπω μετα στο σωμα της ζιζελ??![]()
. Έτσι μπέρδεψες και την φιλενάδα μου την έμιλυ και την απόκλεισαν
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Σε λίγο θα έρθει και ο Λιακόπουλος....
Νεφελίμ Ελοχίμ
Πιπερίμ πιπερίμ

drf
Δραστήριο μέλος
Παραθέτω απόσπασμα λοιπόν:
η Μορα λοιπον, φερεται να ειναι ενα πλασμα (σαν ξωτικο αναφερεται
[........]
μυικη παραλυση, πανικο αλλα και παραισθησεις).
Μιλάμε ότι διαβάζοντας το θέμα ανατρίχιασα!!! Μπρρρρρ
Πάντως είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο πρώτος!!! (Επί τη ευκαιρία, να τους συστήσουμε τον ψυχίατρο που θα προσλάβουμε στο φόρουμ... εκεί να δεις λεφτά που θα βγάλει)
εντάξει.. να πω την αλήθεια πριν πολύ καιρό και βράδυ μεγάλης αϋπνίας είχα κάτσει και είχα διαβάσει αρκετές ιστορίες , μερικές πραγματικά (εάν είσαι εύκολος πίστης ) φαίνονται αρκετά αληθοφανείς , νομίζω ότι ένα 95% πρέπει να είναι ψέματα και προϊόντα φαντασίας τους. Οπότε τα διαβάζεις 'εγκυκλοπαιδικά' και για τη πλάκα. Εχει επίσης τη κλασσική orban legend ΒΟΥΠΟΥ ιστορία με το κοριτσάκι με το λευκό φόρεμα που υπάρχει στο νεκροταφείο της Κηφισιάς
. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τότε το διάβαζα με τη κοπέλα μου , που έμενε εκεί κοντά , μετά από μερικές γραμμές μου είπε να σταματήσω να της το διαβάζω γιατί την ίδια ακριβώς ιστορία της είχε πει η γιαγιά της 
Ο Νίκος έχει μια τάση να εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και να μας λύνει όλα τα προβλήματα και τις απορίες![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγω ενα τετοιο θεμα το εχωΑυτό θέλω κι εγώ!!! Να την κάνωΕτσι κι αλλιώς, το μεγαλύτερο μέρος της μέρας πετάω στα σύννεφα
Θα το ψάξω
Μπορώ να πάρω και το Γκάνταλφ μαζί;;;

κι εχω και τον αλλον που οχι μονο παταει στη γη, εχουν και Logo τα παπουτσια του κι ειμαστε ενα ευτυχισμενο ζευγαρι
Desdemona
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εντάξει.. να πω την αλήθεια πριν πολύ καιρό και βράδυ μεγάλης αϋπνίας είχα κάτσει και είχα διαβάσει αρκετές ιστορίες , μερικές πραγματικά (εάν είσαι εύκολος πίστης ) φαίνονται αρκετά αληθοφανείς , νομίζω ότι ένα 95% πρέπει να είναι ψέματα και προϊόντα φαντασίας τους. Οπότε τα διαβάζεις 'εγκυκλοπαιδικά' και για τη πλάκα. Εχει επίσης τη κλασσική orban legend ΒΟΥΠΟΥ ιστορία με το κοριτσάκι με το λευκό φόρεμα που υπάρχει στο νεκροταφείο της Κηφισιάς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τότε το διάβαζα με τη κοπέλα μου , που έμενε εκεί κοντά , μετά από μερικές γραμμές μου είπε να σταματήσω να της το διαβάζω γιατί την ίδια ακριβώς ιστορία της είχε πει η γιαγιά της
![]()
α...για τη γειτονισσα μας λεει Μελινα

Melini
Διάσημο μέλος
εντάξει.. να πω την αλήθεια πριν πολύ καιρό και βράδυ μεγάλης αϋπνίας είχα κάτσει και είχα διαβάσει αρκετές ιστορίες , μερικές πραγματικά (εάν είσαι εύκολος πίστης ) φαίνονται αρκετά αληθοφανείς , νομίζω ότι ένα 95% πρέπει να είναι ψέματα και προϊόντα φαντασίας τους. Οπότε τα διαβάζεις 'εγκυκλοπαιδικά' και για τη πλάκα. Εχει επίσης τη κλασσική orban legend ΒΟΥΠΟΥ ιστορία με το κοριτσάκι με το λευκό φόρεμα που υπάρχει στο νεκροταφείο της Κηφισιάς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τότε το διάβαζα με τη κοπέλα μου , που έμενε εκεί κοντά , μετά από μερικές γραμμές μου είπε να σταματήσω να της το διαβάζω γιατί την ίδια ακριβώς ιστορία της είχε πει η γιαγιά της
![]()
Θες να μου πεις ότι έκατσες και τα διάβασες αργά το βράδυ, μόνος στο σπίτι, στα σκοτάδια;
Καλά, εγώ που είμαι και φοβιτσιάρα (μετά τον Εξορκιστή έκανα 2 βδομάδες να σβήσω τα φώτα στο σπίτι) θα είχα χ&%$στεί απάνω μου!!Την ιστορία με το κορίτσι στο Νεκροταφείο Κηφισιάς δεν την έχω ακούσει... τη βλέπεις μόνο μέσα στο Νεκροταφείο ή κυκλοφορεί και στο δρόμο γύρω απ'αυτό; Για να έχω το νου μου, επειδή περνάω συχνά από εκεί...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και έχω ακούσει και κάτι αντίστοιχο με έναν φαντάρο σε ένα στρατόπεδο.
Αυτό το θέμα δεν έπρεπε να λέγετε "φοβίες", αλλά "ιστορίες απο την κρύπτη". Ή "στη ζώνη του λυκόφωτος" ή κάτι άλλο αντίστοιχο.
Melini
Διάσημο μέλος
Εεεε ρε αστρική προβολή που σας χρειάζεται![]()
Μας πιάσανε

Σε λίγο θα αποκτήσω φοβία και με τους Moderators 
Στέλλα! Να μπω στο club σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Βρε Νίκο μπας και είσαι ψυχολόγος/ψυχίατρος;;;Ο Νίκος έχει μια τάση να εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και να μας λύνει όλα τα προβλήματα και τις απορίες![]()

Μην φοβάσαι, δεν θα σε πειράξουμε, μόνο κάνα-δυό ερωτησούλες θα σου κάνουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool