Εγώ η κακομοίρα που δεν θυμάμαι κανένα παρόμοιο περιστατικό πώς σκατά φοβάμαι τόσο;;;;
Πέρσι το καλοκαίρι έχω πάει για καφέ στην Καισαριανή με μια φίλη. Γυρνώντας σπίτι, έξω ακριβώς από το χίλτον και σε κόκκινο φανάρι(ευτυχώς Παναγίτσα μου), βλέπω κάτι να περπατάει πίσω από το κεφάλι μου. Τραβάω χειρόφρενο και βγαίνω έξω.Η φίλη μου σαν πιο ψύχραιμη, της δίνει μια και πέφτει κάτω στα πετάλια. Απ'ο πίσω μου έχω 2 ταξί. Πάω και τους λέω συγγνώμη αλλά έχω μια κατσαρίδα, μήπως μπορείτε να βοηθείσετε γιατί έχω πρόβλημα; Π****ες μπλε! Έτσι είστε λέω, εγώ μέσα στο αμάξι δεν μπαίνω! Μετά από 2-3 λέπτα σκάει περιπολικό. Εγώ κυρία, το αμάξι μέσα στην μέση και η φίλη μου να ψάχνει το τέρας. Τί έγινε κυρία μου λένε, σας έμεινε; Όχι, έχω μια κατσαρίδα.
Να μην σας τα πολυλογώ, κάτσανε μισή ώρα(σκάσανε κι άλλοι)και ψάχνανε την κατσαρίδα. Ο κόσμος που πέρναγε θα νόμιζε ότι πιάσανε τον Πάσσαρη

.
Τελικά αφού φύγανε εμφανίστηκε το τέρας, το σκότωσε η φίλη μου και φώναξα τον αδερφό της και με πήγανε σπίτι μου(γιατί για να οδηγήσω ούτε λόγος!). Ε, για καμιά εβδομάδα μετά καθόμουν με κλειστά παράθυρα(χωρίς air condition

), μη τυχόν και μπει τίποτα