Φοβίες

Γενικά με τα έντομα τα πάω καλά-εκτός τις μαύρες κατσαρίδες-αλλά η μεγαλύτερη φοβία μου είναι οι σαρανταποδαρούσες!Το περιστατικό που μου συνέβει ήταν πριν πολλά χρόνια αλλά έφτανε για να με κάνει να πάθω ψύχωση με αυτές.Πως θα νιώθατε αν ένα πρωί ξυπνούσατε,ντυνόσασταν,καθόσασταν να πιείτε όμορφα και ωραία τον καφέ σας και ξαφνικά να νιώθετε κάτι να σας γαργαλάει μέσα απο το παντελόνι?:hmm:Βάζω το χέρι μου στη δεξιά πλευρά του παντελονιού απο μέσα και πιάνω κάτι πολύ σκληρό!Τι σκατά είναι αυτό αναρωτιέμαι και το τραβάω έξω!!Και τί να δω!!!Μια τεράστια σαρανταποδαρούσα να χτυπιέται στα χέρια μου κι εγώ να ουρλιάζω σαν τρελή...Η πουτ**να πρόλαβε και με τσίμπησε στο μηρό ψηλά και στο χέρι που την τράβηξα..Πετάω γρήγορα το παντελόνι μου κάτω και τρέχω με το βρακί μέσα στο σπίτι τσιρίζοντας!!:blink:Εντωμεταξύ είχα και την κόρη μου τότε εκεί που ήταν μόλις ένα χρονών και να με κοιτάζει η καημένη και να λέει τί εχεις μαμά,τί έχεις μαμά..Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή για καλή μου τύχη πέρασε η μητέρα μου απο το σπίτι και κράτησε τη μικρή και πήγα κατευθείαν στο λοιμωδών για αντιτετανικό.Περιττό να σας πω τί πόνο έκανε το τσίμπημα..Ολη η δεξιά μου πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω είχε μουδιάσει κι εγώ είχα χεστεί απο το φόβο μου μην πάθω κανά αλλεργικό σοκ και μείνω..Τελικά όλα καλά αλλά μου έχει μείνει τόσο έντονα στο μυαλό μου αυτη η εμπειρία που πραγματικά όταν βλεπω σαρανταποδαρούσα παθαίνω υστερία!!!:mad:
Sorry για το μεγάλο κείμενο..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ η κακομοίρα που δεν θυμάμαι κανένα παρόμοιο περιστατικό πώς σκατά φοβάμαι τόσο;;;;
Πέρσι το καλοκαίρι έχω πάει για καφέ στην Καισαριανή με μια φίλη. Γυρνώντας σπίτι, έξω ακριβώς από το χίλτον και σε κόκκινο φανάρι(ευτυχώς Παναγίτσα μου), βλέπω κάτι να περπατάει πίσω από το κεφάλι μου. Τραβάω χειρόφρενο και βγαίνω έξω.Η φίλη μου σαν πιο ψύχραιμη, της δίνει μια και πέφτει κάτω στα πετάλια. Απ'ο πίσω μου έχω 2 ταξί. Πάω και τους λέω συγγνώμη αλλά έχω μια κατσαρίδα, μήπως μπορείτε να βοηθείσετε γιατί έχω πρόβλημα; Π****ες μπλε! Έτσι είστε λέω, εγώ μέσα στο αμάξι δεν μπαίνω! Μετά από 2-3 λέπτα σκάει περιπολικό. Εγώ κυρία, το αμάξι μέσα στην μέση και η φίλη μου να ψάχνει το τέρας. Τί έγινε κυρία μου λένε, σας έμεινε; Όχι, έχω μια κατσαρίδα.
Να μην σας τα πολυλογώ, κάτσανε μισή ώρα(σκάσανε κι άλλοι)και ψάχνανε την κατσαρίδα. Ο κόσμος που πέρναγε θα νόμιζε ότι πιάσανε τον Πάσσαρη:lol:.
Τελικά αφού φύγανε εμφανίστηκε το τέρας, το σκότωσε η φίλη μου και φώναξα τον αδερφό της και με πήγανε σπίτι μου(γιατί για να οδηγήσω ούτε λόγος!). Ε, για καμιά εβδομάδα μετά καθόμουν με κλειστά παράθυρα(χωρίς air condition:blink:), μη τυχόν και μπει τίποτα:lol::lol:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με αυτο γελασα πολυ δυνατοτερα απο αυτο της Στελλας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι όμως αγαπητέ μου φίλε, είναι.:lol::lol::lol:
Έπρεπε να φωνάξω το σταρ, να βγάλω και κάνα φράγκο;)

:blink:α...για τη γειτονισσα μας λεει Μελινα:(:(:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: έχετε vip γειτόνισσες δεσποινίς :hmm:

Θες να μου πεις ότι έκατσες και τα διάβασες αργά το βράδυ, μόνος στο σπίτι, στα σκοτάδια; :blink: Καλά, εγώ που είμαι και φοβιτσιάρα (μετά τον Εξορκιστή έκανα 2 βδομάδες να σβήσω τα φώτα στο σπίτι) θα είχα χ&%$στεί απάνω μου!!
Την ιστορία με το κορίτσι στο Νεκροταφείο Κηφισιάς δεν την έχω ακούσει... τη βλέπει μόνο μέσα στο Νεκροταφείο ή κυκλοφορεί και στο δρόμο γύρω απ'αυτό; Για να έχω το νου μου, επειδή περνάω συχνά από εκεί...

α καλά ναι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με αυτά , πιο πολύ αγριεύομαι με Β-horror-movies

η κοπελίτσα κυκλοφορεί και σε ταξί για αυτό να προσέχετε εκεί ψηλά.. και αναλυτικά περί αυτής της ιστορίας έχουμε

1. [δυστυχώς δε βρίσκω την ιστορία της στο συγκεκριμένο sit e, μολις το εντυπώσω θα το γράψω εδώ:) ]

2. υπάρχει και σε τανιία εάν θέλετε να τη δείτε με την ησυχία σας:
Το κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια (The girl with the crystal eyes) - 2008
the%20girl%20with%20the%20crystal%20eyes_cover%20dvd.jpg

The girl with the crystal eyes 24:50 λεπτά (Μικρού μήκους - Θρίλερ)

Ένας υπαρκτός θρύλος που υπάρχει στο Μαρούσι (Αττικής) αφορά ένα φάντασμα που εμφανίζετε στο τοπικό νεκροταφείο. Το φάντασμα είναι ένα μικρό ξανθό κορίτσι με μακρυά μαλλιά που έχει τα χέρια της πάνω στο στήθος της. Αυτοί που συναντούν το κορίτσι νομίζουν ότι έχει χαθεί, μα όταν πλησιάζουν κοντά για να του μιλήσουν συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι έχει μια ιδιότητα, τα μάτια της μοιάζουν γυάλινα, κρυστάλλινα...Η υπόθεση της ταινίας αφορά αυτόν τον θρύλο.

Αϊ στο καλό σου, μας αγριεύεις μεσημεριάτικα:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: έχετε vip γειτόνισσες δεσποινίς :hmm:

α καλά ναι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με αυτά , πιο πολύ αγριεύομαι με Β-horror-movies

η κοπελίτσα κυκλοφορεί και σε ταξί για αυτό να προσέχετε εκεί ψηλά.. και αναλυτικά περί αυτής της ιστορίας έχουμε

1. [δυστυχώς δε βρίσκω την ιστορία της στο συγκεκριμένο sit e, μολις το εντυπώσω θα το γράψω εδώ:) ]

2. υπάρχει και σε τανιία εάν θέλετε να τη δείτε με την ησυχία σας:
Το κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια (The girl with the crystal eyes) - 2008
the%20girl%20with%20the%20crystal%20eyes_cover%20dvd.jpg

The girl with the crystal eyes 24:50 λεπτά (Μικρού μήκους - Θρίλερ)

Ένας υπαρκτός θρύλος που υπάρχει στο Μαρούσι (Αττικής) αφορά ένα φάντασμα που εμφανίζετε στο τοπικό νεκροταφείο. Το φάντασμα είναι ένα μικρό ξανθό κορίτσι με μακρυά μαλλιά που έχει τα χέρια της πάνω στο στήθος της. Αυτοί που συναντούν το κορίτσι νομίζουν ότι έχει χαθεί, μα όταν πλησιάζουν κοντά για να του μιλήσουν συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι έχει μια ιδιότητα, τα μάτια της μοιάζουν γυάλινα, κρυστάλλινα...Η υπόθεση της ταινίας αφορά αυτόν τον θρύλο.
μαρη Μελινα, μπας και υπνοβατεις με τις νυχτικιες στο νεκροταφειο της γειτονιας? :lol:

Εγώ δε βλέπω ΠΟΤΕ θρίλερ!! Μετά δε μπορώ να κοιμηθώ ή έχω εφιάλτες!!!

η κοπελίτσα κυκλοφορεί και σε ταξί για αυτό να προσέχετε εκεί ψηλά..

Εχει δικό της ταξί; Ή να προσέχουμε τις διπλες κούρσες;:P

βρε αυτο της Στελλας δεν ειναι για γελια:P:Pεδω μια γρατζουνια μας κανει η γατα μας και τρεχουμε για αλοιφες...:P

Εγώ δε βλέπω ΠΟΤΕ θρίλερ!! Μετά δε μπορώ να κοιμηθώ ή έχω εφιάλτες!!!

Εχει δικό της ταξί; Ή να προσέχουμε τις διπλες κούρσες;:P
εμενα μου αρεσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα θριλερ..μου αρεσει να φοβαμαι...τα ψυχοθριλερ ειναι η αδυμαμια μου:redface:

Εεεε ρε αστρική προβολή που σας χρειάζεται :lol:

Πλακώσαν τα ΜΑΤ...:rolleyes:

Μας πιάσανε :blink::rolleyes: Σε λίγο θα αποκτήσω φοβία και με τους Moderators :lol::lol: Στέλλα! Να μπω στο club σου;

Ναι, αν και εγώ με τους Mods δεν έχω απλή φοβία, εδώ που τα λέμε... Τους τρέμω κυριολεκτικά. Οπότε... φοβάμαι μη μας βγάλουν οφφ αν το συζητήσουμε εδώ:bleh::bleh::bleh:

μαρη Μελινα, μπας και υπνοβατεις με τις νυχτικιες στο νεκροταφειο της γειτονιας? :lol:

:bleh::bleh::bleh::lol:
Σους!!! Γιατί θα αρχίσω φήμη για το κορίτσι με τις γάτες που κυκλοφορεί στη Ν. Πλαστήρα ντυμένη στα μαύρα αγκαλιά με μια γατοφόρο και κάνει κχχχχχ στα αδέσποτα σκυλίά!!!

Υ.Γ. Αν υπνοβατούσα εγώ, θα ήταν πιο ενδιαφέρον το θέαμα;)

Περα απο την πλακα (εσενα Γιουλη θα σε φτιαξω μετα...) τι κανετε οσοι εχετε κατσαριδες? Δεν ψεκαζετε φανταζομαι λογω γατιων. Ουτε βαζετε αυτη τη γελη που τη μεταφερουν στη φωλια τους και πεθαινουν εκει, παλι απο φοβο μη την γλειψουν τα γατια. Τοτε τι κανετε? Και πλακα πλακα, μια κοπελα ρωτησε τι γινεται αν η γατα φαει κατσαριδα. Εχει συμβει αυτο?
Παντως, να σας πω ενα κολπο για τις κατσαριδουλες. Οινοπνευμα! Ριξτε τους οινοπνευμα. Δεν αντεχουν τις αναθυμιασεις που δημιουργουνται και κοκκαλωνουν στην κυριολεξια. Και αμεσα. Μετα τις πιανετε και τις πετατε στα σκουπιδια. Σε αλλες χωρες θα τις ετρωγαν...

μα αυτο το τζελ ειναι αφοβο για παιδια κ κατοικιδια, οι εταιριες το λενε αυτο.., δεν ειναι ? :hmm:

Αυτό θέλω κι εγώ!!! Να την κάνω :D Ετσι κι αλλιώς, το μεγαλύτερο μέρος της μέρας πετάω στα σύννεφα:rolleyes: Θα το ψάξω :D
Μπορώ να πάρω και το Γκάνταλφ μαζί;;;
Να τον πάρεις να τον πάρεις θα είσαι σαν σουπερ ήρωας με τον βοηθό του:up:
εγω μπορω να βγω απο το σωμα μου κ να μπω μετα στο σωμα της ζιζελ??:lol::lol::lol::lol:
Δεν ξέρω αν χωράς:hmm::P:P πάντως εγώ αν το πλάτος μου το κάνω ύψος θα χωράω άνετα στη Ζιζέλ οπότε τώρα που το είπες λέω να βγω κ εγώ καμια βόλτα σήμερα:D
Νεφελίμ Ελοχίμ
Πιπερίμ πιπερίμ :D:lol::lol:
Και ψυχικά βαμπιρ ένα άλλο μεγάλο κομμάτι :lol::lol:

Παντως, να σας πω ενα κολπο για τις κατσαριδουλες. Οινοπνευμα! Ριξτε τους οινοπνευμα. Δεν αντεχουν τις αναθυμιασεις που δημιουργουνται και κοκκαλωνουν στην κυριολεξια. Και αμεσα. Μετα τις πιανετε και τις πετατε στα σκουπιδια.
Αλήθεια πιάνει αυτό;:hmm:Στις κατσαριδούλες μόνο ή και στις κατσαριδάρες;
Και όντως κοκκαλώνουν; Δηλαδή δεν κουνιούνται καθόλου;Ντιπ;
Αν είναι έτσι θα φτιάξω ειδική οινοπνευματοζώνη να το κουβαλάω πάνω μου.:lol:

μα αυτο το τζελ ειναι αφοβο για παιδια κ κατοικιδια, οι εταιριες το λενε αυτο.., δεν ειναι ? :hmm:

Δεν το ξερω αυτο, να σου πω την αληθεια... Αλλα αν δεν ημουν 1000% σιγουρος, δε θα το εβαζα.

Αλήθεια πιάνει αυτό;:hmm:Στις κατσαριδούλες μόνο ή και στις κατσαριδάρες;
Και όντως κοκκαλώνουν; Δηλαδή δεν κουνιούνται καθόλου;Ντιπ;
Αν είναι έτσι θα φτιάξω ειδική οινοπνευματοζώνη να το κουβαλάω πάνω μου.:lol:

Ακομα και αν οι κατσαριδα ειναι στο μεγεθος ευτραφους αρουραιου. Trust me! Δε την παλευουν με τιποτα με το οινοπνευμα.

Περα απο την πλακα (εσενα Γιουλη θα σε φτιαξω μετα...) τι κανετε οσοι εχετε κατσαριδες? Δεν ψεκαζετε φανταζομαι λογω γατιων. Ουτε βαζετε αυτη τη γελη που τη μεταφερουν στη φωλια τους και πεθαινουν εκει, παλι απο φοβο μη την γλειψουν τα γατια. Τοτε τι κανετε? Και πλακα πλακα, μια κοπελα ρωτησε τι γινεται αν η γατα φαει κατσαριδα. Εχει συμβει αυτο?
Παντως, να σας πω ενα κολπο για τις κατσαριδουλες. Οινοπνευμα! Ριξτε τους οινοπνευμα. Δεν αντεχουν τις αναθυμιασεις που δημιουργουνται και κοκκαλωνουν στην κυριολεξια. Και αμεσα. Μετα τις πιανετε και τις πετατε στα σκουπιδια. Σε αλλες χωρες θα τις ετρωγαν...

Τα δικά μου δεν τα έχω δει να γευματίζουν κατσαρίδα γιατί -φτου φτου δτου- δεν είχαμε ποτε στο σπίτι. Βάζουμε όμως σε σημεία που αποκλείεται να φτάσουν τα γατιά, ένα φάρμακο που έιναι πολύ δυνατό.
Και όσο για το οινόπνευμα που λες έχω την παρακάτω εμπειρία:
Ημουν στην Κομοτηνή σε ένα ξενοδοχείο μια φορα και είδα να ξεπροβάλουν μερικά ατίθασα καραβίσσια κατσαριδάκια. Το πρώτο το πάτησα, το δέυτερο το ίδιο. Και τα τέσσερα επόμενα.Σε ένα όμως είχα την ιδέα να το κάψω. Το ποτίζω με οινόπνευμα λοιπόν και αφού είχε γίνει σούπα, του ρίχνω και ένα σπίρτο και μετά από λίγο έφυγα από το δωμάτιο. Όταν ξαναγύρισα ήταν ένα 24ωρο αργότερα και όταν πήρα χαρτάκι να μαζεψω το πτώμα, το είδα και σηκώνεται με περίσσιο θράσος και πυγμή και πάει να φύγει. Ε εντάξει, το έλουσα πάλι με οινόπνευμα και το έκαιγα μέχρι να γίνει σκόνη! Και σας πληροφορώ ότι άργησε πάρα πολύ να αποτεφρωθεί.

1ον Επειδή έχω ρίξει οινόπνευμα σε κατσαρίδα, αυτή έγινε αστραπή και δεν πιανόταν με τίποτα!!! Μετά την έκλεισα στο μπάνιο και περίμενα να έρθει κάποιος να τη σκοτώσει... :redface:

2ον Πατέρας γνωστού, εντομολόγος και καθηγητής πανεπιστημίου, μας είχε πει το εξής κολπάκι: Βάζεις σε ένα πιατάκι του καφέ λίγη μπίρα (και πίνεις την υπόλοιπη :lol:) και το αφήνεις στο πάτωμα. Οι κατσαρίδες έλκονται απ'τη μυρωδιά, έρχοναι μόνες τους και πίνουν και μετά παθαίνουν αφυδάτωση απ'το αλκοόλ και τεζάρουν!!
Το θέμα είναι να μην πιει μπιρα και η γάτα...

Τα δικά μου δεν τα έχω δει να γευματίζουν κατσαρίδα γιατί -φτου φτου δτου- δεν είχαμε ποτε στο σπίτι. Βάζουμε όμως σε σημεία που αποκλείεται να φτάσουν τα γατιά, ένα φάρμακο που έιναι πολύ δυνατό.
Και όσο για το οινόπνευμα που λες έχω την παρακάτω εμπειρία:
Ημουν στην Κομοτηνή σε ένα ξενοδοχείο μια φορα και είδα να ξεπροβάλουν μερικά ατίθασα καραβίσσια κατσαριδάκια. Το πρώτο το πάτησα, το δέυτερο το ίδιο. Και τα τέσσερα επόμενα.Σε ένα όμως είχα την ιδέα να το κάψω. Το ποτίζω με οινόπνευμα λοιπόν και αφού είχε γίνει σούπα, του ρίχνω και ένα σπίρτο και μετά από λίγο έφυγα από το δωμάτιο. Όταν ξαναγύρισα ήταν ένα 24ωρο αργότερα και όταν πήρα χαρτάκι να μαζεψω το πτώμα, το είδα και σηκώνεται με περίσσιο θράσος και πυγμή και πάει να φύγει. Ε εντάξει, το έλουσα πάλι με οινόπνευμα και το έκαιγα μέχρι να γίνει σκόνη! Και σας πληροφορώ ότι άργησε πάρα πολύ να αποτεφρωθεί.

Πυρημαχη κατσαριδα? :blink::blink:

Παντως, δεν παιζει αυτο... Εχω φονευσει, ουκ ολιγες φορες, με τον ιδιο τροπο κατσαριδες. Και χωρις να τις καψω. Βρωμουν μετα...:sick:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back