Φοβίες

Την δουλειά του να κάνει μωρέ και ποιος την γα$$$ει την στολή:lol::lol:
ειδες που τελικα φοβασαι τις κατσαρδες γιατι κατα βαθος θες να γνωρισεις τον κατσαριδοterminator:lol::lol::lol::lol:
συγκαλυμενη επιθυμια:lol::lol::lol::lol:
πως το ελεγε το ανεκδοτο...δεν πεινας, διψας:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε λες;;;:hmm::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: Κάτι με τους ένστολους το είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρή, αλλά δεν είχα ακριβώς αυτή την στολή στο μυαλό μου.:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

παιδια το βρηκαμε. ο τρομος της konstans ειναι γιατι θελει να τη πεσει στον terminator. η ανατροφη της δεν το επιτρεπει, υπαρχει εσωτερικη συγκρουση, η οποια δεν εχει βρει τροπο να εκφραστει ακι βγαινει με τη μορφη φοβιας.
ρε βαλε κστω τον terminator να πεις το δεσποτη παναγιωτη και μετα θα βλεπεις κατσαριδα και θα αδιαφορεις.:lol::lol::lol:
αφου λυσαμε το προβλημα σου, με σημαντικοτατη βοηθεια του drf γιατι μας το εκανε εικονα, παρακαλω να ερθει ο επομενος για να του λυσουμε το προβλημα:lol::lol::lol::lol:

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!
αμε πως. ολοι οι φοβοι κατι σημαινουν.
ποιο ειπαμε οτι ειναι το προβληματακι σου:hmm::hmm::hmm:

παιδια το βρηκαμε. ο τρομος της konstans ειναι γιατι θελει να τη πεσει στον terminator. η ανατροφη της δεν το επιτρεπει, υπαρχει εσωτερικη συγκρουση, η οποια δεν εχει βρει τροπο να εκφραστει ακι βγαινει με τη μορφη φοβιας.
ρε βαλε κστω τον terminator να πεις το δεσποτη παναγιωτη και μετα θα βλεπεις κατσαριδα και θα αδιαφορεις.:lol::lol::lol:
αφου λυσαμε το προβλημα σου, με σημαντικοτατη βοηθεια του drf γιατι μας το εκανε εικονα, παρακαλω να ερθει ο επομενος για να του λυσουμε το προβλημα:lol::lol::lol::lol:
Ωραία λοιπόν, τον terminator και τον λογαριασμό παρακαλώ:lol::lol::lol:

Οι άδειες τσέπες!!!!:redface:

Vicky μου επιτρέπεις να βάλω μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση που κάναμε στο χώρο εργασίας σου; :blink:

istockphoto_4191514-sexy-woman-doctor.jpg

:rolleyes:

Ωραία λοιπόν, τον terminator και τον λογαριασμό παρακαλώ:lol::lol::lol:
το οτι το ανακαλυψαμε δε σημαινει οτι το λυσαμε. χρειαζεται δουλεια. μια φορα την εβδομαδα ενα 2ωρακι. για να παρεις θαρρος να την πεσεις στον terminator. μου εισαι και ντροπαλη παναθεμα σε:lol::lol::lol:
για αρχη χρωστας 100 ευρω.:lol::lol:

Οι άδειες τσέπες!!!!:redface:
οι αδειες τσεπες σημαινει πεοφθονια:lol::lol::lol:
γιατι θα θες να βαλεις το χερι στη τσεπη και φοβασαι μη σε φαει το...
το εχεις συσχετισει με τα λεφτα γιατι ντρεπεσαι να το λες με το ονομα του.

υπαρχει κι αλλη περιπτωση, απλα να μην εχεις λεφτα:lol::lol::lol: που δεν το νομιζω γιατι οι ελληνες ευημερουμε:lol::lol::lol:

Vicky μου επιτρέπεις να βάλω μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση που κάναμε στο χώρο εργασίας σου; :blink:

istockphoto_4191514-sexy-woman-doctor.jpg

:rolleyes:
σου επιτρεπω. εγω ειμαι καλυτερη απο αυτη. εννοειται:lol:

οι αδειες τσεπες σημαινει πεοφθονια:lol::lol::lol:
γιατι θα θες να βαλεις το χερι στη τσεπη και φοβασαι μη σε φαει το...
το εχεις συσχετισει με τα λεφτα γιατι ντρεπεσαι να το λες με το ονομα του.

υπαρχει κι αλλη περιπτωση, απλα να μην εχεις λεφτα:lol::lol::lol: που δεν το νομιζω γιατι οι ελληνες ευημερουμε:lol::lol::lol:

λέτε να δαγκώνει τελικά... :lol::lol::lol:

σου επιτρεπω. εγω ειμαι καλυτερη απο αυτη. εννοειται:lol:

:lol::lol::lol: προσπαθώ να σου φέρω για πελάτη και το υπόλοιπο 50% του ανδρικού πληθυσμού του φόρουμ (το Παύλο ντε) ;)

Καλά βρε κορίτσα, δηλαδή παντόφλα δεν φοράτε στο σπίτι;:hmm:
Για να πετάξετε τα σκουπίδια βάζετε παπούτσι;;

AΚΡΙΒΩΣ:up::up:...Καλα μεσα στο σπιτι ΟΚ αλλα για σκουπιδια δεν το συζητω....παπουτσι και σιγουρα πραγματα....και μεχρι το κατωφλι να παω τα παπουτσακια δεν τα αλλαζω με τιποτα:happy:

Ξέρετε φαντάζομαι ότι όποιος διαβάσει αυτές τις σελίδες, μας έχει όλες στο χέρι;:blink:
Έχουμε εκτεθεί σε όποιον θέλει να μας κάνει κακό.:cool:
και εγω ο ιδιο σκεφτομουν:D
Οπως σε κατι θριλερ που ο χειροτερος εφιαλτης σου γινεται πραγματικοτητα...:lol:

Βρε συ, αυτό το παθαίνω κι εγώ!!! Ξέρεις τι είναι; Σε τι οφείλεται; Είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες!!! Επίσης δε μπορώ να βγάλω φωνή και σφίγγομαι ολόκληρη αλλά βγαίνει ένα μουγκρητό... :blink::hmm:
Αυτο το φαινομενο παλια οι ανθρωποι το ονομαζανε Μολα ή Μορα....Ο μυθος ελεγε πως ηταν ενα πνευμα μιας γυναικας ή μαγεισσας που για ενα λογο που δεν θυμαμαι τωρα προσπαθουσε να παρει εκδικηση....Αυτη τη μορφη καποιοι την βλεπουν να προσπαθει να τους πνιξει και ετσι εχουν συγχρονως και συμπτωματα οπως αυτα που περιγραφετε(δεν μπορουν να κουνηθουν ,να μιλησουν,μερικες φορες να αναπνευσουν,κ.τ.λ) και αλλοι εχουν μονο τα συμπτωματα...λενε επισης πως η σκια αυτη ειναι καταμαυρη και εχει κοκκινα ματια....την αντιμετωπιζαν βαζοντας ενα ψαλιδι ή μαχαιρι κατω απο το μαξιλαρι τους....σημαιρα βεβαια οι γιατροι εχουν δωσει επιστημονικη εξηγηση στο φαινομενο και λενε οτι ειναι εντελως φυσιολογικο και κατι σαν προσωρινη παραλυση του εγκεφαλου οπου οφειλονται και τα συμπτωματα και μαλιστα η σκια που βλεπουν καποιοι οφειλεται σε παραγοντες αγχους που βιωνουν,δηλαδη εκεινη την ωρα ειναι πολυ αγχωμενοι και μπορει να σκεφτονται ασχημα πραγματα....Μερικοι που το παθαινουν συχνα εκμεταλλευονται το γεγονος και σκεφτονται ομορφα πραγματα που θα ηθελαν να ειναι πραγματικοτητα με αποτελεσμα να ζουν μια ουτοπια....
Τωρα εσεις οτι θελετε πιστευετε απο τις δυο εξηγησεις:D.Παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο η πρωτη και ευχομαι να το βιωσω και γω ως φανατικη θριλερομανης:lol::lol:.....Βεβαια οσοι το εχουν ζησει σε εντονο βαθμο μου λενε οτι ειναι προτιμοτερο να ευχεσαι να ειχες πεθανει παρα να ζησεις κατι τετοιο....

Ειμαι μαζόχα δεν εξηγήτε αλλιώς... :mad::mad: έχω αρχίσει να ξύνομαι από την 3 σελίδα και συνεχίζω...

Λοιπόν ΔΕΝ φοβάμαι κατσαρίδες, και λοιπά έντομα, ούτε ποντίκια φυσικά, αλλά φρικάρω με τις ακρίδες:blink::blink::blink: δεν τσιρίζω, καθότι είμαι σοβαρή:lol::lol::lol: αλλά πετάγομαι επάνω κ τρέχω σαν αφιονισμένη τινάζοντας χέρια πόδια...
Φοβάμαι όλα τα εξτρεμ σπορ - και τα τρενάκια κλπ ενώ λατρεύω τα αεροπλάνα, και την καταβρίσκω με απογειώσεις κ προσγειώσεις.
Μετά την κλοπή του σπιιτού μας ενώ είμασταν μέσα, τρέμω κ ξυπνάω με το παραμικρό, μήπως μπουν κλέφτες, κλειδώνω πάντα το σπίτι, και την κάτω πόρτα της πολυκατοικίας,
Φοβάμαι τη θάλασσα και τους πνιγμούς γενικώς, κολυμπάω μόνο σε καθαρά νεράκια, από ρηχά σιγά σιγά:redface::redface::redface: Δεν κάνω ποτέ μα ποτε βουτιές (φοβάμαι μήπως πνιγώ) και φοβάμαι τα μαύρα φύκια..
Φοβάμαι .... εδώ γελάνε:lol::lol::lol: μήπως κοιμηθώ φυσιολογικός άνθρωπος και ξυπνήσω κάτι άλλο... δεν ξέρω έντομο, πουλί, και δεν μπορώ να μιλήσω... δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αυτό:(:(:( αλλά τρομάζω στην ιδέα
Επίσης φοβάμαι τη φωτιά, πριν χρόνια στο χωριό μας έπιασε φωτιά και από τότε φρικάρω με τις πυρκαγιές:mad::mad: φοβάμαι μην παγιδευτώ...
Κ σιχαίνομαι λίγο όμως, τα περιστέρια, νιώθω ότι έχουν ψείρες!!! αχ αχ ανατρίχιασα!!!

Ασχετο : μαρή Βίκυ έφαγες ακρίδες? δε σου φτάνουν τα σκόρδα? απα πα!!!! Σίχαμα!!!!

Φοβάμαι .... εδώ γελάνε:lol::lol::lol: μήπως κοιμηθώ φυσιολογικός άνθρωπος και ξυπνήσω κάτι άλλο... δεν ξέρω έντομο, πουλί, και δεν μπορώ να μιλήσω... δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αυτό:(:(:(αλλά τρομάζω στην ιδέα
Ασχετο : μαρή Βίκυ έφαγες ακρίδες? δε σου φτάνουν τα σκόρδα? απα πα!!!! Σίχαμα!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
θα ξυπνησεις ψυλος και θα εισαι επανω στο σορμπε:lol::lol::lol:
κι ομως εφαγα ακριδες:lol::lol:

Ειμαι μαζόχα δεν εξηγήτε αλλιώς... :mad::mad: έχω αρχίσει να ξύνομαι από την 3 σελίδα και συνεχίζω...

Λοιπόν ΔΕΝ φοβάμαι κατσαρίδες, και λοιπά έντομα, ούτε ποντίκια φυσικά, αλλά φρικάρω με τις ακρίδες:blink:δεν τσιρίζω, καθότι είμαι σοβαρή:lol::lol:αλλά πετάγομαι επάνω κ τρέχω σαν αφιονισμένη τινάζοντας χέρια πόδια...
Φοβάμαι όλα τα εξτρεμ σπορ - και τα τρενάκια κλπ ενώ λατρεύω τα αεροπλάνα, και την καταβρίσκω με απογειώσεις κ προσγειώσεις.
Μετά την κλοπή του σπιιτού μας ενώ είμασταν μέσα, τρέμω κ ξυπνάω με το παραμικρό, μήπως μπουν κλέφτες, κλειδώνω πάντα το σπίτι, και την κάτω πόρτα της πολυκατοικίας,
Φοβάμαι τη θάλασσα και τους πνιγμούς γενικώς, κολυμπάω μόνο σε καθαρά νεράκια, από ρηχά σιγά σιγά:redface:Δεν κάνω ποτέ μα ποτε βουτιές (φοβάμαι μήπως πνιγώ) και φοβάμαι τα μαύρα φύκια..
Φοβάμαι .... εδώ γελάνε:lol::lol:μήπως κοιμηθώ φυσιολογικός άνθρωπος και ξυπνήσω κάτι άλλο... δεν ξέρω έντομο, πουλί, και δεν μπορώ να μιλήσω... δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αυτό:( αλλά τρομάζω στην ιδέα
Επίσης φοβάμαι τη φωτιά, πριν χρόνια στο χωριό μας έπιασε φωτιά και από τότε φρικάρω με τις πυρκαγιές:mad::mad: φοβάμαι μην παγιδευτώ...
Κ σιχαίνομαι λίγο όμως, τα περιστέρια, νιώθω ότι έχουν ψείρες!!! αχ αχ ανατρίχιασα!!!

δεν εισαι η μονη οταν ημουν μικρη 7-8 χρονων ειχα εναν θειο που ηταν τρελος με την θρησκια και μου ελεγε οτι αν δεν ειμαι καλο παιδι θα με παρουν στον κατω κοσμο το βραδυ που κοιμαμαι και θα βγαλω κερατα..μεχρι τα 15 εβλεπα σε πληροφορω εφιαλτες μεχρι που πιεσα τοσο τον εαυτο μου και απο τοτε δεν βλεπω ονειρα ή εστω δεν τα θυμαμαι...βεβαια μου εχει μεινει κουσουρι χειμωνα καλοκαιρι και με 40 βαθμους να κοιμαμαι κουκουλωμενη μεχρι πανω...:blink::blink::blink::blink:

δεν εισαι η μονη οταν ημουν μικρη 7-8 χρονων ειχα εναν θειο που ηταν τρελος με την θρησκια και μου ελεγε οτι αν δεν ειμαι καλο παιδι θα με παρουν στον κατω κοσμο το βραδυ που κοιμαμαι και θα βγαλω κερατα..μεχρι τα 15 εβλεπα σε πληροφορω εφιαλτες μεχρι που πιεσα τοσο τον εαυτο μου και απο τοτε δεν βλεπω ονειρα ή εστω δεν τα θυμαμαι...βεβαια μου εχει μεινει κουσουρι χειμωνα καλοκαιρι και με 40 βαθμους να κοιμαμαι κουκουλωμενη μεχρι πανω...:blink::blink::blink::blink:

και εγώ κουκουλωμένη κοιμάμαι, σχεδόν πάντα... κ δεν πιστεύω στην θρησκεία;);) κατά τα άλλα είμαι ένα φυσιολογικό άτομο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγώ κουκουλωμένη κοιμάμαι, σχεδόν πάντα... κ δεν πιστεύω στην θρησκεία;);) κατά τα άλλα είμαι ένα φυσιολογικό άτομο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:καλο ειναι μονο να προετοιμαζεις αυτους που θα κοιμηθουν μαζι σου..:lol::lol:ολοι εχουν την ιδια ερωτηση πως αναπνεεις???????:blink::blink::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back