ιβανα
Επιφανές μέλος
Εχετε σκεφτει κατι ολοι σας?
Οτι ολα τα εντομα που αναφερετε δεν μπορουν να σας πειραξουν (ενταξει, με εξαιρεση τα κουνουπια που τσιμπουν) και σας φοβουνται πολυ περισσοτερο απ' οτι εσεις αυτα?
μα δεν ειναι φοβια οτι θα παθεις κατι, ειναι σιχασια οτι μπορει να σε περπατησουν και μονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πάντως η μαχη με τις κατσαρίδες δεν είναι και τόσο άνιση.Συνήθως είναι ένας προς ένα και αν έχει κανείς το πλεονέκτημα της ψυχραιμίας την έφαγε!! Σας έχουν επιτεθεί ποτέ κουνούπια όμως σε ανοιχτό χώρο. Εκεί να δείτε... Λευκάδα,Ιούλιος ρομαντικό βράδυ στο θερινό σινεμά.Και κάνουν ένα ντου τα κουνούπια και απο που να φυλαχτώ,εγώ που και ένα να είναι εμένα θα τσιμπίσει. Το αποτέλεσμα 326 τσιμπίματα γιατί άλλα δεν αντέξε να μετρήσει παντού, σε πόδια πάνω απο τζίν,σε χέρια, στα μάγουλα, στα μάτια,μέχρι και στο λοβό του αυτιού με τσίμπισαν.Να κουνάω χέρια πόδια για να τα αποφύγω στην αρχή συμμαζεμένα να μην με παρεξηγήσουν και μετά σαν υστερική και μόλις ένιωσα το πρώτο τσίμπιμα στο μάτι πετάχτηκα ελατήριο και δρόμο με τον άλλο να τρέχει απο πίσω μου.Ευτυχώς βρήκαμε βοήθεια στο φαρμακείο αλλά το απόμενο πρωι δεν με έβλεπες απο το πρήξιμο και τα κοκκινα σημαδάκια.Και ήταν ρομαντική απόδραση υποτίθεται και εγω σαν την λεπρή και να ξυνομαι λυσσασμένα.Όταν με είδε η μαμά μου ακόμη και μετά απο μέρες κοντεψε να λιποθυμήσει.
Τώρα το υγρο αντικουνουπικό είναι στην μπρίζα απο Μαίο μέχρι Οκτώμβρη και όπου πάω πρώτα αυτό σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω.
Και το ωραιότερο όλων.Φεύγοντας απο Λευκάδα να μου πει: "Μάλλον δεν ψήνεσαι για το φεστιβάλ στον Έβρο". Όχι σ'αυτη τη ζωή!!!!!!!!!!
εισαι θεα ! ποσο δικιο εχεις με τα κουνουπια, και μαλιστα εκεινα τα δολοφονικα που σου αφηνουν τεραστιες κοκκινιλες με πυον μεσα

τετοια εχει πολλα πορτο γερμενο και λουρο πρεβεζας σε μια φιλη. ασε που εχουν και ανοσια απο τα χημικα κ δεν ψοφανε με τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
μα δεν ειναι φοβια οτι θα παθεις κατι, ειναι σιχασια οτι μπορει να σε περπατησουν και μονο![]()
Εχεις σκεφτει τι θα γινει αν "σε περπατησει" ελεφαντας? Δε νομιζω οτι τους φοβαστε τοσο πολυ, ομως.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εχεις σκεφτει τι θα γινει αν "σε περπατησει" ελεφαντας? Δε νομιζω οτι τους φοβαστε τοσο πολυ, ομως.![]()
εεεεεμμμμ...εχεις δικιο, μονο που ειναι .... απιθανο στο ιλιον που μενω !

konstans
Περιβόητο μέλος
Οι φοβίες, σύμφωνα με το DSM-IV διακρίνονται σε 3 μεγάλες κατηγορίες:
- Αγοραφοβία: Φόβος να είναι κανείς σε μέρη ή καταστάσεις από όπου η φυγή μπορεί να είναι δύσκολη (ή μπορεί να φέρει το άτομο σε δύσκολη θέση/ αμηχανία) ή στις οποίες μπορεί να μην υπάρχει δυνατότητα βοήθειας σε περίπτωση εμφάνισης πανικού.
- Ειδική φοβία: Φόβος συγκεκριμένων αντικειμένων (π.χ κάποιων ζώων ή ενέσεων/ αίματος/ τραυμάτων) ή καταστάσεων (όπως, τούνελ, γέφυρες, λεωφορεία, ανελκυστήρες κ.α). Στον γενικό πληθυσμό, ο επιπολασμός ζωής των ειδικών φοβιών κυμαίνεται μεταξύ 10% και 11,3%.
- Κοινωνική φοβία: Φόβος ταπείνωσης ή αμηχανίας σε κοινωνικές καταστάσεις ή σε καταστάσεις που το άτομο έχει να επιτελέσει κάτι μπροστά σε κόσμο. Στον γενικό πληθυσμό, ο επιπολασμός ζωής της κοινωνικής φοβίας κυμαίνεται μεταξύ 3% έως 13%.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε σκεφτει κατι ολοι σας?
Οτι ολα τα εντομα που αναφερετε δεν μπορουν να σας πειραξουν (ενταξει, με εξαιρεση τα κουνουπια που τσιμπουν) και σας φοβουνται πολυ περισσοτερο απ' οτι εσεις αυτα?
Ε δεν είναι ακριβώς ακίνδυνα...

οι κατσαρίδες μεταφέρουν στα χαριτωμένα ποδαράκια τους μπόλικα μικρόβια απο εκεί που έρχονται, μην ξεχνάμε κατοικοεδρεύουν σε υπονόμουν, τουαλέτες κ δεν σημαζεύετε
εγώ πάντως με μια ʽάκακηʽ αραχνούλα που περπάτησε στο χέρι μου καθώς την είχα πέσει για ύπνο στην ξαπλώστρα έπαθα αλλεργία, μια κοκκινίλα να... με το συμπάθειο
επίσης οι σκορπιοί δεν είναι ακίνδυνοι, το αντίθετο.... Απα πα πα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κάθε χρόνο αλλάζει η σύστασή τους και γίνονται πιό δυνατά.
Δεν σας εντυπωσίασα με τις γνώσεις μου;;;

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οι κατσαρίδες είναι τόσο ανθεκτικές γιατί έχουν τρελές άμυνες στα χημικά.
λογικο, αμα σκεφτεις οτι ζουν στους υπονομους...παθαινουν ανοσια

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εμενα ποιος θα με σωνει τα βραδυα απο τις κακες πεταλουδες της νυχτας που φοβαμαι?Tα εντομα ειναι φιλοι μας!![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι και τεράστια τα γα@$^#να.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Tα εντομα ειναι φιλοι μας!![]()
To μακριά και αγαπημένοι το ξέρεις?

EL GATO
Διάσημο μέλος
κι εμενα ποιος θα με σωνει τα βραδυα απο τις κακες πεταλουδες της νυχτας που φοβαμαι?![]()
Σε καταλαβαινω. Ειναι πολυ τρομαχτικες με αυτα τα σχεδια στα πολυχρωμα μεγαλα φτερα τους, να πηγαινουν απο λουλουδι σε λουλουδι την ανοιξη και το καλοκαιρι.
Αλλα οι πεταλουδες της νυχτας... ω, ναι... αυτες διαφερουν. Μετα τις 12 το βραδυ μεταμορφωνονται σε αδηφαγα τεραστια ιπταμενα εκτρωματα και πετουν πανω απο την περιοχη της Νεας Ερυθραιας, γυρευοντας να σβησουν τη διψα τους με αιμα. Καποια εξελιγμενα ειδη, δε, μυριζουν τον φοβο απο χιλιομετρα μακρυα και κατοικοεδρευουν πανω απο το σπιτι του υποψηφιου θυματος, περιμενοντας καρτερικα να κανει το λαθος (το θυμα) και να βγει εξω να πεταξει τα σκουπιδια ή κατι τετοιο. Μακρυα....
konstans
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry:Σε καταλαβαινω. Ειναι πολυ τρομαχτικες με αυτα τα σχεδια στα πολυχρωμα μεγαλα φτερα τους, να πηγαινουν απο λουλουδι σε λουλουδι την ανοιξη και το καλοκαιρι.
Αλλα οι πεταλουδες της νυχτας... ω, ναι... αυτες διαφερουν. Μετα τις 12 το βραδυ μεταμορφωνονται σε αδηφαγα τεραστια ιπταμενα εκτρωματα και πετουν πανω απο την περιοχη της Νεας Ερυθραιας, γυρευοντας να σβησουν τη διψα τους με αιμα. Καποια εξελιγμενα ειδη, δε, μυριζουν τον φοβο απο χιλιομετρα μακρυα και κατοικοεδρευουν πανω απο το σπιτι του υποψηφιου θυματος, περιμενοντας καρτερικα να κανει το λαθος (το θυμα) και να βγει εξω να πεταξει τα σκουπιδια ή κατι τετοιο. Μακρυα....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειχε κανεις ποτε καμια φοβια για καποιον ανθρωπο?
π.χ. καποιον καθηγητη ή
ας πουμε εστω και φοβια για το διαβασμα εν καιρω εξετασεων?

EL GATO
Διάσημο μέλος
Να ρωτησω κατι?
Ειχε κανεις ποτε καμια φοβια για καποιον ανθρωπο?
π.χ. καποιον καθηγητη ή
ας πουμε εστω και φοβια για το διαβασμα εν καιρω εξετασεων?![]()
Ναι, αυτο μου εχει συμβει ανυπολογιστες φορες. I 've lost counting.
Αντε, την βρηκαμε και την δικη μου φοβια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool