Πάντως η μαχη με τις κατσαρίδες δεν είναι και τόσο άνιση.Συνήθως είναι ένας προς ένα και αν έχει κανείς το πλεονέκτημα της ψυχραιμίας την έφαγε!! Σας έχουν επιτεθεί ποτέ κουνούπια όμως σε ανοιχτό χώρο. Εκεί να δείτε... Λευκάδα,Ιούλιος ρομαντικό βράδυ στο θερινό σινεμά.Και κάνουν ένα ντου τα κουνούπια και απο που να φυλαχτώ,εγώ που και ένα να είναι εμένα θα τσιμπίσει. Το αποτέλεσμα 326 τσιμπίματα γιατί άλλα δεν αντέξε να μετρήσει παντού, σε πόδια πάνω απο τζίν,σε χέρια, στα μάγουλα, στα μάτια,μέχρι και στο λοβό του αυτιού με τσίμπισαν.Να κουνάω χέρια πόδια για να τα αποφύγω στην αρχή συμμαζεμένα να μην με παρεξηγήσουν και μετά σαν υστερική και μόλις ένιωσα το πρώτο τσίμπιμα στο μάτι πετάχτηκα ελατήριο και δρόμο με τον άλλο να τρέχει απο πίσω μου.Ευτυχώς βρήκαμε βοήθεια στο φαρμακείο αλλά το απόμενο πρωι δεν με έβλεπες απο το πρήξιμο και τα κοκκινα σημαδάκια.Και ήταν ρομαντική απόδραση υποτίθεται και εγω σαν την λεπρή και να ξυνομαι λυσσασμένα.Όταν με είδε η μαμά μου ακόμη και μετά απο μέρες κοντεψε να λιποθυμήσει.
Τώρα το υγρο αντικουνουπικό είναι στην μπρίζα απο Μαίο μέχρι Οκτώμβρη και όπου πάω πρώτα αυτό σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω.
Και το ωραιότερο όλων.Φεύγοντας απο Λευκάδα να μου πει: "Μάλλον δεν ψήνεσαι για το φεστιβάλ στον Έβρο". Όχι σ'αυτη τη ζωή!!!!!!!!!!