Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα Νίκο! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις; ΧΤΥΠΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Tι ειναι παραθεση?

παιρνω τη Τερεζα μου και φευγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελεια χρωματα
έχω κάτι πιο τρομακτικό από το Βοτανικό κήπο
![]()
![]()
![]()

να τις πιανω δεν μπορω ή να με ακουμπανε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπουρμπούναρος.
Και η απαραίτητη παντόφλα.

κατουρηθηκα

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΦΟΒΟΥΣ ΜΑς!!

Νικο θελω λεπτομερειες για το κοριτσακι με το λευκο φορεμα στο νεκροταφειο...ο,τι υλικο βρεις, με ενδιαφερει

staman2
Περιβόητο μέλος
Φιλενάδα πολύ καλό και κατατοπιστικό το κείμενο.!!!και κατι ακομα...
Πώς θα εντοπίσετε μια κατσαρίδα.
Οι περισσότερες κατσαρίδες είναι νυκτόβιες και κρύβονται καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τη φύση τους αντιπαθούν το φως γι' αυτό σπάνια θα τις δείτε σε κοινή θέα. Το πιο κοινό μέρος που θα τις βρείτε να τρώνε ή να κοιμούνται είναι κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη της κουζίνας, κάτω από μεγάλες συσκευές, στο μπάνιο και στο πλυσταριό. Ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες τώρα!
Από τη στιγμή που θα δείτε κατσαρίδα στο χώρο που ζείτε, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και άλλες που δεν φαίνονται. Πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα εναντίον τους αρχίζοντας από αυτές που έχετε εντοπίσει. Δοκιμάστε:
1. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από βορικό οξύ στα μέρη που έχετε δει τις κατσαρίδες να τριγυρνάνε. Οι κατσαρίδες θα δηλητηριαστούν καταπίνοντας το οξύ. Βεβαιωθείτε ότι απλώσατε το βορικό οξύ σε όλες τις σκοτεινές και υγρές περιοχές, όπως κάτω από τους νεροχύτες της μπανιέρας και της κουζίνας, πίσω από πλυντήρια και στεγνωτήρια, γύρω από το ψυγείο και πίσω από κάθε συσκευή. Προσοχή: Το βορικό οξύ είναι τοξικό και για τον άνθρωπο. Μην το χρησιμοποιείτε σε μέρη που παίζουν, τρώνε ή κοιμούνται παιδιά ή κατοικίδια ζώα.
2. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εντομοκτόνο ανακατεύοντας ανάλογα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης άχνης ετοιμάζοντας έτσι ένα γεύμα παγίδα για τις κατσαρίδες. Αφήστε το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο σε μέρος που έχετε εντοπίσει κατσαρίδες. Ο συνδυασμός σόδας και ζάχαρης είναι θανατηφόρος για τις κατσαρίδες.
3. Οι κατσαρίδες μισούν την γεύση της δάφνης. Μπορείτε με φυσικό και ασφαλή τρόπο να απομακρύνετε τις κατσαρίδες απλώνοντας φύλλα δάφνης σε μέρη που τριγυρνούν κατσαρίδες. Είναι ιδανική μέθοδος για να διώξετε τις κατσαρίδες από τα δωμάτια και από τα μέρη που παίζουν παιδιά.
4. Μη δίνετε νερό στις κατσαρίδες! Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς τροφή αλλά χρειάζονται καθημερινά νερό. Μην αφήνετε νερό στο νεροχύτη, σε άπλυτα πιάτα ή σε άλλα μέρη του σπιτιού. Επίσης ελέγχετε όλες τις πηγές νερού, όπως υδραυλικά που στάζουν, την υγρασία κάτω από το ψυγείο, και τους "ιδρωμένους" σοβάδες. Σκουπίστε όλες τις σταγόνες νερού από τον νεροχύτη μετά το πλύσιμο των πιάτων και επίσης σκουπίστε καλά την περιοχή του μπάνιου σας αφού το χρησιμοποιήσετε.
5. Καθαρίστε! Καθαρίστε! Καθαρίστε! Οι κατσαρίδες συρρέουν σε περιοχές που έχουν ρυπανθεί με περιττώματα κατσαριδών. Χρησιμοποιείστε απορρυπαντικό ή απολυμαντικό και καθαρίστε προσεκτικά την περιοχή για να αποφύγετε την επανεμφάνισή τους εκεί. Σε τσιμεντένιους τοίχους και πατώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό με νερό. Τις πιο δύσκολες περιοχές μπορείτε να τις καθαρίσετε με αντιβακτηριδιακά υγρά και βούρτσες.
Αλλα είσαι απόλυτα αισχρή που μας υπέβαλες στην απαίσια εικόνα της κατσαρίδας. Εισαι απαίσια και ξέρεις πως αυτο με φοβίζει εμέεεεεενα πολύυυυυυυυυυ!!!Ενώ ας πούμε τις ακρίδες και τις καραβίδες και τις γαρίδες τις λατρεύω!!!! Και τους γρύλους!

Αντε γεια!Tι ειναι παραθεση?
παιρνω τη Τερεζα μου και φευγω...![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
κατουρηθηκα
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΦΟΒΟΥΣ ΜΑς!!
Νικο θελω λεπτομερειες για το κοριτσακι με το λευκο φορεμα στο νεκροταφειο...ο,τι υλικο βρεις, με ενδιαφερει![]()
μα... μερικά μηνύματα πιο πριν έβαλα και τη ταινία που έχει βγει περί αυτού.. τι άλλο να κάνω;

drf
Δραστήριο μέλος

termination process: https://kdougas.blogspot.com/2007_10_01_archive.html
https://www.metafysiko.gr/fantasygate/index.php?module=writeit&action=read&id=88
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ, αντιστοιχούν πάνω από χίλιες κατσαρίδες ανά άνθρωπο, στις πόλεις μονάχα. Είναι επίσης απίστευτα ολιγαρκείς, για παράδειγμα τέσσερεις από δαύτες μπορούν να ζήσουν επί έξι μήνες τρεφόμενες αποκλειστικά και μόνο με την κόλλα ενός γραμματοσήμου! Είναι και πολύ σκληροτράχηλες. Μια κατσαρίδα μπορεί να συνεχίσει να ζει για δυο βδομάδες ακόμα και αν της κόψουν το κεφάλι ενώ κάθε άνοιξη και φθινόπωρο γεννάνε εκατομμύρια αυγά τα οποία μπορούν να παραμείνουν ζωντανά ακόμα και κάτω από απίστευτα ακραίες συνθήκες. Το ντοκυμαντέρ κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι κατσαρίδες είναι οι μελλοντικοί κυρίαρχοι του κόσμου μας και μια από τις ελάχιστες μορφές ζωής που θα κατάφερναν να επιβιώσουν πολύ εύκολα από κάποια παγκόσμια καταστροφή, ακόμα και από έναν πυρηνικό πόλεμο!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
αστο Νικο...εξαφνιστηκαν ολες![]()
σπίτι παίζει και ο αγέρωχος φύλακας και κυνηγός (γνωστός και ως 'η κοντή' )

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Δεν αντεχω αλλο! Α να χαθειτε σιχαμενοι! Καποτε ειχε κατσει μια ακριδα στα μαλλια μου! Και δεν εφευγε,ειχε σκαλωσει! Φοβαμαι οτι εχει ποδια και τινασεται και φτερα για να ανεβει πανω σου! Ειδικα αυτες τις μεγαλες πρασινες ακριδες τις χωριατικες!Τι πιο καθαρό απο την ακριδούλα που τρέφεται με χορταράκια.Ενώ το άλλο το έντομο τρέφεται με σκα$%#%λάκια!
![]()
konstans
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

Λοιπόν, για να συνεχίσω επί του θέματος κατσαρίδα, στο κτίριο που μένουμε στο ισόγειο έχει μια ταβέρνα (παλιά και ψιλοάθλια). Επειδή πετάνε τα λίπη στην αποχέτευση, δεν μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε ποτέ λόγω άφθονης τροφής! Ούτε απολυμάνσεις πιάνουν ούτε τίποτα! Τώρα το καλοκαίρι, βγαίνουν και έξω από τις αποχετεύσεις και σκαρφαλώνουν στον πίσω τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας, που απέχει 3 μέτρα από το δικό μας μπαλκόνι! Πέρισυ ήταν τόσο μεγάλες που βγαίναμε με τον άντρα μου το βράδυ και παίζαμε σκοποβολή με το αεροβόλο!!! Αλλά φοβόμασταν μην μας κάνουν παρατήρηση οι γείτονες και σταματήσαμε...

chryssa
Διάσημο μέλος
No more κατσαρίδα Please![]()
Αυτό δεν το είχα δει...

Να υποθέσω ότι δεν θέλεις να συμμετέχεις στο φετινό τουρνουά!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αντέχω ακόμα!!! Διαβάζω και γελάω!!!
Λοιπόν, για να συνεχίσω επί του θέματος κατσαρίδα, στο κτίριο που μένουμε στο ισόγειο έχει μια ταβέρνα (παλιά και ψιλοάθλια). Επειδή πετάνε τα λίπη στην αποχέτευση, δεν μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε ποτέ λόγω άφθονης τροφής! Ούτε απολυμάνσεις πιάνουν ούτε τίποτα! Τώρα το καλοκαίρι, βγαίνουν και έξω από τις αποχετεύσεις και σκαρφαλώνουν στον πίσω τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας, που απέχει 3 μέτρα από το δικό μας μπαλκόνι! Πέρισυ ήταν τόσο μεγάλες που βγαίναμε με τον άντρα μου το βράδυ και παίζαμε σκοποβολή με το αεροβόλο!!! Αλλά φοβόμασταν μην μας κάνουν παρατήρηση οι γείτονες και σταματήσαμε...![]()

Πες μας μόνο που είναι η ταβέρνα για να μην πλησιάσουμε ποτέ!!!
konstans
Περιβόητο μέλος
Στα λόγια δεν έχω πρόβλημα, με τις εικόνες κάτι παθαίνωΑυτό δεν το είχα δει...Να υποθέσω ότι δεν θέλεις να συμμετέχεις στο φετινό τουρνουά!
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εχω δει κι εγω τετοιες μεγαλες...Στην κατασκηνωση που πηγαινα! Σαν σκαθαρια ειναι....Εγώ αντέχω ακόμα!!! Διαβάζω και γελάω!!!
Λοιπόν, για να συνεχίσω επί του θέματος κατσαρίδα, στο κτίριο που μένουμε στο ισόγειο έχει μια ταβέρνα (παλιά και ψιλοάθλια). Επειδή πετάνε τα λίπη στην αποχέτευση, δεν μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε ποτέ λόγω άφθονης τροφής! Ούτε απολυμάνσεις πιάνουν ούτε τίποτα! Τώρα το καλοκαίρι, βγαίνουν και έξω από τις αποχετεύσεις και σκαρφαλώνουν στον πίσω τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας, που απέχει 3 μέτρα από το δικό μας μπαλκόνι! Πέρισυ ήταν τόσο μεγάλες που βγαίναμε με τον άντρα μου το βράδυ και παίζαμε σκοποβολή με το αεροβόλο!!! Αλλά φοβόμασταν μην μας κάνουν παρατήρηση οι γείτονες και σταματήσαμε...![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool