Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:46 Η Φένια '72: #541 25-06-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και σαύρες είχαμε στην Κέρκυρα... ΝΑ κάτι τέρατα να λιάζονται στις πέτρες... αυτά τα δυο τα έχω συνηθίσει... με τα φίδια και τις κατσαρίδες ούτε κι εγώ τα πάω καλά Click για ανάπτυξη... Φτυχώς που ακυρωσα και δε θα παω Κέρκυρα δηλαδής ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η stellak έγραψε: #542 25-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:02 Η ιβανα έγραψε: #543 25-06-09 10:02 εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? ανωμαλη ειμαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:08 Η Desdemona: #544 25-06-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ανωμαλη ειμαι ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η Kristen έγραψε: #545 25-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και σαύρες είχαμε στην Κέρκυρα... ΝΑ κάτι τέρατα να λιάζονται στις πέτρες... αυτά τα δυο τα έχω συνηθίσει... με τα φίδια και τις κατσαρίδες ούτε κι εγώ τα πάω καλά Click για ανάπτυξη... Φτυχώς που ακυρωσα και δε θα παω Κέρκυρα δηλαδής ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η stellak έγραψε: #542 25-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:02 Η ιβανα έγραψε: #543 25-06-09 10:02 εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? ανωμαλη ειμαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:08 Η Desdemona: #544 25-06-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ανωμαλη ειμαι ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η Kristen έγραψε: #545 25-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:02 Η ιβανα έγραψε: #543 25-06-09 10:02 εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? ανωμαλη ειμαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:08 Η Desdemona: #544 25-06-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ανωμαλη ειμαι ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η Kristen έγραψε: #545 25-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? ανωμαλη ειμαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:08 Η Desdemona: #544 25-06-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ανωμαλη ειμαι ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η Kristen έγραψε: #545 25-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ανωμαλη ειμαι ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η Kristen έγραψε: #545 25-06-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει! Click για ανάπτυξη... ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ????? κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η ιβανα έγραψε: #546 25-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η Melini έγραψε: #547 25-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774 Δραστήριο μέλος Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:31 Η Όλγα18774: #548 25-06-09 10:31 Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριδες!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα.... Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:34 Η stellak έγραψε: #549 25-06-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω Click για ανάπτυξη... Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η Melini έγραψε: #550 25-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ Click για ανάπτυξη... Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #551 25-06-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα Click για ανάπτυξη... Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;; Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #552 25-06-09 14:10 Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η ιβανα έγραψε: #553 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:12 Η Melini έγραψε: #554 25-06-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η stellak έγραψε: #555 25-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου. Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει. Click για ανάπτυξη... Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #556 25-06-09 14:16 Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα που είπες για βήματα... πώς τα πάτε με τους επιδειξίες; Εγώ τους τραβάω σα μαγνήτης Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #557 25-06-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου Click για ανάπτυξη... Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσω Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες! Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός"; Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #558 25-06-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας) Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #559 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:21 Η stellak έγραψε: #560 25-06-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φοβάται! Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.