Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σαύρες είχαμε στην Κέρκυρα... ΝΑ κάτι τέρατα να λιάζονται στις πέτρες... αυτά τα δυο τα έχω συνηθίσει... με τα φίδια και τις κατσαρίδες ούτε κι εγώ τα πάω καλά![]()
Φτυχώς που ακυρωσα και δε θα παω Κέρκυρα δηλαδής ε;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει!
... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν
; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς
Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ανωμαλη ειμαι ? 
Desdemona
Διάσημο μέλος
εγω παλι γιατι τις βρισκω ομορφα πλασματα?![]()

ανωμαλη ειμαι ?![]()

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Γελιο?????????Πριν απο χρονια,στο παλιο μου σπιτι,καλοκαιρι με παραθυρα ανοιχτα,κατα τις 3 τη νυχτα ακουσα ενα θορυβο.Παω η καλη σου με τα εσωρουχα στο σαλονι και βλεπω κατι μαυρο και μεγαλο(αρα οχι εντομο,φχιουυυ) να ιπταται κυκλικα πανω απο το κεφαλι μου.Ψυχραιμα παιρνω πετσετα και το διωχνω προς τη μπαλκονοπορτα(πραγμα ευκολο με τα φωτα ανοιχτα) και τελειωνει εκει το θεμα.Την υστερια την επαθα το αλλο πρωι,οταν μου ειπαν,οτι αν πιανοταν η νυχτεριδουλα στα μαλλια μου δεν θα μπορουσε να ξεκολλησει!
ααα γιάυτό λέτε το πτώμα απο το κεφάλι της Εύης δεν έπεφτε ?????

κ εγω τις έλεγα ότι έφταιγαν τα φουντωτά της μαλλιά!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
... το οποίο έπαθε συμφοιτήτρια μεγαλύτερου έτους, εκεί στο κ$%^&νήσι, τα παλιά τα χρόνια... μπήκε η νυχτερίδα από το παράθυρο την ώρα του μαθήματος (είναι δυνατόν; Μέρα μεσημέρι; what are the odds?) και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό, ακούστηκε ως τους Παξούς
Η συγκεκριμένη φοβία "πέρασε" και στις επόμενες φοιτήτριες...

Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Μιλάμε ότι δεν αντάχω με τίποτα....
Πηδάνε από το ένα μέρος στο άλλο σε χρόνο d-t .

stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτή την ιστορία... καημένη Στέλλα, νησί, κατσαρίδες, σαύρες, ποντίκια και νυχτερίδες σε αποτέλειωσαν.... τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω![]()
Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα

Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ

Melini
Διάσημο μέλος
Κατσαρίδες δε θυμάμαι στο μουχλερό νησί. Όλα τα άλλα ναι. Ξέρεις τι με είχε φοβίσει έντονα εκεί; Ο αποκλεισμός. Έχω μείνει μια βδομάδα παραπάνω λόγω κακοκαιρίας. Κάθε μέρα πήγαινα στο λιμάνι κι έκλαιγα
Α, και κάτι γωνίες από φθαρμένα μάρμαρα μπαλκονιών που έπεφταν στα κεφάλια μας όταν φυσούσε δυνατά. Έχω δει άνθρωπο, στο απέναντι πεζοδρόμιο, λίγο πριν στρίψουμε από τον παραλιακό για τη Σχολή, να τη γλιτώνει στο τσακ![]()
Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ φοβόμουν πολύ όταν φύσαγε... με αγρίευε ο αέρας και η ερημιά το χειμώνα, Μπρρρρρ. Κι έσπαγαν τα κλαδιά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κι είχα δει δέντρο ολόκληρο να πέφτει μπροστά μου... επίσης φοβόμουν τις καταιγίδες. Έπεφταν οι κεραυνοί δίπλα στο παράθυρο και με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα![]()
Ολα αυτά στην πανέμορφη Κέρκυρα;;;;
Εγώ παιδια δεν εχω παει αλλα με όσα περιγραφετε, καλή η ομορφιά της φύσης αλλά υπάρχει κι αλλου! Εγώ σκιάζομαι με αυτα...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου.
Αλλιώς νομίζω ότι κάποιος με κυνηγάει.![]()

αχ να σαι καλα εχω πεθανει στα γελια πρεστομανα
επισης αν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου

πολυ πολυ καλο, απο τα κορυφαια, να σαι καλα

Melini
Διάσημο μέλος
Α, εγώ έχω και ένα άλλο θεματάκι... Όταν περπατώ με κάποιον στο δρόμο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τον έχω στα αριστερά μου.
Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει;

stellak
Διάσημο μέλος

Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες!
Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός";

Melini
Διάσημο μέλος
Μέχρι και δίπλα μου στο λεωφορείο την έχει βγάλει άνθρωπος να παίξει (το έθεσα όσο πιο κόσμια μπορούσα) 

Desdemona
Διάσημο μέλος
Α, ξέρεις, δεν την ελέγχω τη φοβία αυτή, μπορεί να σε χτυπήσωαν ποτε βρεθουμε, θα ερθω να μπαστακωθω δεξια σου![]()

Και έχω πολύυυυυυυ δυνατό χέρι

Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας)Αυτό που κάποιος σε κυνηγάεο το καταλαβαίνω... κι εγώ τρομάζω όταν ακούω βήματα πίσω μου... το άλλο με τα αριστερά το έχεις κοιτάξει;![]()
Εντάξει. Εγώ θα είμαι ο Θεός.
Μήπως να τηλεφωνήσω στο Δαφνί για μια ομαδική κρατησούλα; Θα μας προσέξουν ιδιαιτέρως, είμαστε πολλοί πελάτες!
Κι επίσης, μήπως να μετονομαστεί το θεματάκι σε "Φοβίες, Μούρλες κι Άγιος ο Θεός";![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Είναι παιδικό τραύμα, πίστεψέ με... Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου με έγραψε στην ΚΒΕ (Κομμουνιστικά Βρέφη Ελλάδας)
Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά

Desdemona
Διάσημο μέλος
Απαπααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Συνδυασμένη φοβία με έπιασε τώρα, να 'σαι καλά βρε Μελίνα μου, θα σου στείλω το λογαριασμό του γιατρούΝαι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Ναι, αλλά εσύ παραμένεις στα δεξιά![]()
Γι'αυτό φοβάται!
Μήπως την κυνηγάει ο πατέρας της για την ... κατάληξή της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool