Φοβίες

κι ομως, μεσα σε ολη αυτην την πανιδα, δεν επαθα ποτε τιποτα στην κερκυρα. ουτε φιδι με τσιμπησε, ουτε σκορπιος, ουτε τιποτα. αμα σας πω τι επαθα εκει θα γελασετε. εφαγα κλωτσια απο γαιδαρο. ναι, κλωτσια. δε με χτυπησε πολυ αλλα ειχε φαση το σκηνικο. τον πειραζα εγω τον γαιδαρακο μικρη, ε, κι οπως παω απο πισω, μου τη χωνει. αμ δε που ξαναπηγα πισω. :lol::lol::lol:
επισης ειχα πεσει απο αλογο. γενικα ενω εγω λατρευω τα ιπποειδη, αυτα εχουν αλλη αποψη για μενα :/: τα πειραζα ομως λιγακι, ημουν ζιζανιο. δεν τους εκανα τιποτα κακο φυσικα, αλλα φαντασου να εισαι φοραδα κ να βλεπεις μια μουτρακλα να σε περιεργαζεται με μεγαλα ματια, να σου μιλα κ να σου τραγουδα μεσα στη μουρη. τι θα εκανες? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eχει πεσει ποτε στο κεφαλι καποιας ποντικι????
Στης μανας μου το κεφαλι ειχε πεσει περσυ ενα,ειναι και καρδιακια,ευτυχως δεν επαθε τιποτα σοβαρο απο το φοβο της,μονο εκλαιγε και εγω ειχα πεθανει στα γελια.:lol::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολιτισμική ποικιλομορφία... κι εξηγούμαι:
Κατακαλόκαιρο στους Παξούς, παραλία παράδεισος, νερά καταγάλανα κι εγώ λιάζομαι... Ξαφνικά, κάτι μου τσιμπά το πόδι, στο κουντεπιέ! Πετιέμαι και βλέπω ένα γκρίζο πράγμα, που μοιάζει με μύγα, πολύ πιο μεγάλο, αλλά πετά σα σφήκα... δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το πόδι μου αρχίζει να πρήζεται... δεν είχα Φενιστίλ μαζί, το βάζω στο νερό να ανακουφιστώ κι αρχίζω να πανικοβάλλομαι. Παίρνω τηλέφωνο μια γνωστή μου κυρία, κερκυραία, που αποκαλούσα "Μαμά" γιατί ήταν ο φύλακας άγγελός μου στο νησί όλα εκείνα τα χρόνια...
- Μαμάααααααα, κάτι με τσίμπησε, δεν είναι σφήκα, είναι γκρί και τεράστιο. Πονάει το πόδι μου κι έχει γίνει τούμπανοοοοοοο!!! :blink:
- Σιγά ωρή κοπέλα, μη φωνάζεις λες κι έχεις το διάολο μέσα σου. Φενιστίλ έχεις μαζί; Να βάλεις πάνω στο βορδώνι (:blink::blink:)
- Το ποιο;;;
- Στο βορδώνι καλέ!
- Μαμά, δε μου τα λέτε καλά, τι είναι αυτό πάλι;
- Να πας στο Σπύρο (για την ακρίβεια Σπυρέττο), στο Φαρμακείο στην Πλατεία, δίπλα στο καφέ "..." δε θυμάμαι το όνομα, και να του πεις ότι σε τσίμπησε ένας ντάβανος (3Χ:blink:), να σου βάλει αλοιφή στο βορδώνι.
- Αααααααα!! Ντάβανος; Τι είναι αυτό; Εχει δηλητήριο; Πρήζομαι! Είμαι στην Αντίπαξο, δεν έχει καραβάκι τώρα!!!
- Ησύχασε ρε κοπέλα (έχει σκάσει στα γέλια ενώ εγώ βουρλίζομαι), δεν είναι τίποτα κακό. Βάλ'το στη θάλασσα, να δροσιστεί και μόλις γυρίσεις στο Γάι πήγαινε στο φαρμακείο.

Ντάβανος είναι η αλογόμυγα και Βορδώνι ή Βόρδωνας είναι το τσίμπημά της... αυτά τα έμαθα όταν επέστρεψα στην Κέρκυρα και πήγα να τη δω. Τελικά το πόδι μου ξεπρήστηκε, αλλά την επόμενη μέρα με τσίμπησε άλλος ένάς ντάβανος στη γάμπα... αυτή τη φορά όμως ήμουν υποψιασμένη :lol::lol:

νταβανο το λεμε γιατι αραζει στο ταβανι. απλη λογικη :lol::lol::lol::lol:
η κερκυρα εχει δικο της λεξιλογιο. πολυ γελιο :P:up:

επισης για μενα, μετα τις κατσαριδες, τιποτα δεν ειναι πιο φοβερο απο ενα κοπαδι θυμωμενα γαλόπουλα. :(
μικρη στην κερκυρα, με εστελνε η μητερα μου να της παρω ρυζι, μακαρονια κλπ κ στο δρομο για το παντοπωλειο ηταν ελευθερο ενα μεγαλο κοπαδι με γάλικα. 10-15 ηταν? στην αρχη τα πειραζα κι αυτα. βρισκω πολυ αστειο τον ηχο που βγαζουν, αυτο το "γκλου γκλου γκλου"που κανουν. πηγαινα κοντα λοιπον κ τους εκανα ετσι. μια δυο τρεις, την τριτη φορα τα παιρνουν και αρχιζουν να με παιρνουν στο κατοπι ολα μαζι ! :(:blink:
με ειχανε βαλει τοσο στο ματι τα γάλικα, που ακομα κι οταν δεν τα πειραζα, παλι με κυνηγουσανε ! :mad: για να παω κ να γυρισω απο το παντοπωλειο, ετρεχα σαν τη θανου, και απο πισω μου τρεχανε 15 παρμενα γαλικα. απορω πως δεν ειχα γκρεμοτσακιστει πουθενα ετσι που με τρομαζαν κ ετρεχα.....:(:(

Nα μάθεις να τα πειράζεις άλλη φορά:P

ετσι λες εσυ:P
εγω λεω, παντελης ελλειψη χιουμορ τα γαλοπουλα, παντελης ! :P

:mpliaks::mpliaks: ΑΑααααα τι έπαθα μόλις τώρα... είμαι στο γραφειο, που παρεπιπτόντως είμαι μόνη στον καινούργιο χώρο... κ μιας κ έχει αεράκι λέω δεν αφήνω την πόρτα ανοιχτή.. τι το θελα??? ξαφνικά μπουκάρει κάτι πετούμενο... ε λέω καμια πεταλούδα θα είναι:blink::blink::blink: τόσο χαζή είμαι, αφού αυτό το πετούμενο έκατσε πίσω από μια κολώνα, περιμένω να φύγει.. περιμένω.. σηκώνομαι κ τι βλέπω????:(:(:(:( μια κατσαρίδα νααα όμως.... λέω χριστίνα ψυχραιμία, πάω στο τηλέφωνο, παίρνω τη γραμματεία, να μην τα πολυλογώ, κατέφθασαν 2-3 ψύχραιμοι την βαράνε με μια σφουγγαρίστρα... φεύγει το θεριό κ πλησιάζει απειλητικά το γραφείο μου, εγώ έξω από την πόρτα, το γραφείο είναι ισόγειο κατάστημα κ εγώ στο πεζοδρομίο:lol::lol::lol: τελικά την σκότωσαν!!!

Παναγιά μου τι πέρασα, αντί να χαλαρώνω στο φόρουμ όπως κάνω κάθε πρωί:up::up: κυνήγαγα το τέρας:/:

Aι στο καλό πρωινιάτικα, για καφέ βγήκε το τέρας;:mad:

Aι στο καλό πρωινιάτικα, για καφέ βγήκε το τέρας;:mad:

το σιχαμένο, το τριςκατάρατο:mad::mad::mad: δεν έχω ξαναδεί κατσαρίδα να πετάει με στυλ πεταλούδας:blink::blink::blink: φρίκη λέμε, κ επειδή ο χώρος είναι καινούργιος δεν έβρισκα τίποτα να το δολοφονήσω, σιχαινόμουν κιόλας επειδη πέταγε μην έρθει επάνω μου:/::/: Εχω ακόμα μια ταραχή....

Πώς να μην έχεις, και μια και δύο!

είπα να χαλαρώσω διαβάζοντας το τροκτικό:lol::lol::lol: κ να σε τι θέμα έπεσα..

κατσαρίδες, πως θα απαλαγείτε μια για πάντα...:blink::blink:

https://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_4772.html

και σα μαζόχα το διάβασα όλο, κ δώστου ξύσιμο:redface::redface::redface:

κι εγω το διαβασα ολο κ μαλιστα με γουρλωμενα ματια. αλλη μαζοχα απο δω :P σιχαμενα οντα, σιχαμεναααααααααααααααααα:mad:
γενικα πολυ ωραιο το αρθρο, αλλα την τελευταια παραγραφο τι την ηθελε μου λες? :mad:

έλα ντε??? θυμάσαι τη βίκυ κ τις καραμελομένες ακρίδες???? :mpliaks::mpliaks::mpliaks: άι στο καλό, σήμερα δεν είναι η μέρα μου, έχω σκάσει κ με ένα κατσουλάκι που ήμουν έτοιμη να βάλω αγγελία, είναι στο γιατρό με πυρετό... άσχετο, φτου φτου σήμερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπον φετος πηγα διακοπες στην Λευκαδα....και πηγα να δω τους λεγομενους "καταρακτες"....Και ειπα να βγαλω κι φωτογραφιες καθως μ'αρεσει το σπορ.....Εκτος ομως απο τις ομορφιες του μερους δεν ελειπαν και τα απαραιτητα ζιζανια τα οποια και φωτογραφησα:D
Οριστε λοιπον....
Οσο για την "αραχνουλα" που βλεπετε δεν ειναι καθολου "αραχνουλα" αλλα ενα τερατομορφο πλασμα χοντρο με σκληρες τριχες και εμφανη 3 ματια.....ηταν γεματο ο τοπος απο τετοιες ...τιγκα ομως:blink: μιλαμε δεν ειχα ξαναματαδει τετοιες αραχνες και τοσες πολλες.....και ειχανε φτιαξει τεραστιους ιστους πανω απο τα δεντρα....:blink:

Συνημμένα

• DSCN1939.jpg
    DSCN1939.jpg
    123,8 KB · Εμφανίσεις: 10
  • DSCN1960.jpg
    DSCN1960.jpg
    390,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • DSCN1962.jpg
    DSCN1962.jpg
    277,2 KB · Εμφανίσεις: 11
  • DSCN1963.jpg
    DSCN1963.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 8
οχι ρε γμτ, και θα παω λευκαδα φετος....:(:(:(

οχι ρε γμτ, και θα παω λευκαδα φετος....:(:(:(

Hρεμισε καλε:D:P.Μονο στους "καταρακτες" υπηρχαν ολα αυτα....
Εγω να φανταστεις που νοιαζα δωματιο στο ισογειο και στην εξοχη την πρωτη μερα που πατησα το ποδι μου ειπα" Ωχ εδω θα ειναι ολο μαμουνια":(....Αλλα δεν υπηρχε τιποτα....και ειχα και τα παραθυρα ολη μερα ανοιχτα;)

να κ η περιβόητη ακρίδα που είχε κατσικωθεί στο αυτοκίνητο, σταμάτησαμε κ βγήκα να την πλησιάσω μπας κ μου περάσει η φοβία :redface::redface::redface:

Είναι την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν αρκαδία κ πέσαμε σε κοπάδι:mad:

168bn13.jpg

k2q13.jpg

Καλέ, μια ακριδούλα είναι:lol::lol::lol:Βέβαια, σε κοπάδι άμα τις συναντήσεις ή μάλλον, σε σμήνος, υπάρχει ένα θέμα:/:Τώρα , διαβάζοντας όλες αυτές τις ιστορίες , που αποπνέουν εντομοφοβία, και γενικώς φοβία, θέλω να ζητήσω δημοσίως ένα τεράστιο συγγνώμη από το μικρό μου αδερφάκι, που πάσχει από εντομοφοβία και το βασάνιζα μικρό. Π.χ., εκεί που καθόταν αμέριμνο και διάβαζε το μίκυ μάους του (καλοκαίρι έτσι;), πλησίαζα αθόρυβα από πίσω και πέταγα επάνω στο ανοιχτό βιβλίο κάτι ρίζες ξεραμένες, που σου έδιναν την εντύπωση αράχνης με 100 πόδια:blink::eek::eek:Επίσης, που ενώ του μιλούσα δήθεν αδιάφορα , ξαφνικά, του κόλλαγα στο μπλουζάκι (στο πέτο κοντά στο λαιμό) μια τεράστια χρυσόμυγα, που σιχαινόταν και φοβόταν , φυσικά, να ξεκολλήσει από πάνω του και καθόταν να ουρλιάζει και που μόλις την ξεκόλλησα, έκαναν τα πόδια της (που είναι σαν αγκιθούλες)ένα ανατριχιαστικό χρατς, που το θυμάται ακόμη και ανατριχιάζει:cry:Επίσης, άλλο περιστατικό χωρίς έντομα αυτό, που παραφύλαγα το αδερφάκι μου στα σκοτεινά στο δωμάτιο και έμπαινε αμέριμνο και του έκανα ΜΠΑΜ!:blink::blink::blink:Συγγνώμη αδερφάκι μου, συγγνώμη, ήμουν μικρή και σαχλή:cry::cry::cry::cry::cool:
Αααααα, το βρήκα!!!:up:Θα σου κάνω δώρο ένα γατάκι, κι έτσι, δεν θα περνάει στο σπίτι σας ούτε μύγα, όπως στο δικό μας, που τα ξεπαστρεύει η Μπάχχχχχχυ μέχρι να πεις κίμινο!:D

Ου να μου χαθείς για αδερφή:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back