Φοβίες

Παιδιά καρχαρίας εμφανίστηκε αυτές τις μέρες και στην Κέρκυρα στον κόλπο της Γαρίτσας. Ήρθε και το Λιμενικό να ειδοποιήσει τους λουόμενους γιατί ο καρχαρίας είχε βγει στα πολύ ρηχά. Το ίδιο είχε συμβεί και πρόπερσι όταν δούλευα Κέρκυρα και το είχα ζήσει από πρώτο χέρι αφού γινόταν συνενόηση μεταξύ διευθύντριάς μου και Λιμενικού. Ακολουθούν τα μεγάλα πλοία παιδιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κάτι είδη καρχαρία που τρώνε μόνο πλακτόν. 'Εναν τέτοιον είχα δει στο γνωστό ιχθυοπωλείο που είναι στο τέρμα του Περάματος και το δείχνει κάθε φορά ο Παπαδάκης γιατί φέρνει παράξενα ψάρια.
Όπως και ναχει να λέμε ευχαριστώ που ζούμε στην ελλαδα και μπορούμε και κολυμπάμε στα βαθιά χαλαροί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καρχαρίας κ στη Ρόδο λέμεεεε:mad::mad::mad: κ όχι vegan, καρασαρκοφάγο!!! όπως λέει κ η ουρανία, ακολουθούν τα μεγάλα πλοία, είχε εμφανιστεί πριν πολλά χρόνια στις ακτές τις μεσσηνίας, δεν θυμαμαι που αλλά το είχε εντοπίσει το λιμενικό κ είχαν προειδοποιήσει τότε.

καρχαρίας κ στη Ρόδο λέμεεεε:mad::mad::mad: κ όχι vegan, καρασαρκοφάγο!!! όπως λέει κ η ουρανία, ακολουθούν τα μεγάλα πλοία, είχε εμφανιστεί πριν πολλά χρόνια στις ακτές τις μεσσηνίας, δεν θυμαμαι που αλλά το είχε εντοπίσει το λιμενικό κ είχαν προειδοποιήσει τότε.
Παναγιά μου!!!!Στην ελλάδα έχει ακουστεί ποτέ επίθεση καρχαρία? και αν ναι πού?

Nαι στην Κέρκυρα πολύ παλιά είχε φάει μια κοπέλα. Και πρόπερσι οι καρχαρίες που εμφανίστηκαν δεν ήταν ακίνδυνοι:hmm:. Θέλει προσοχή.

Περυσι,ελεγαν οτι εμφανιστηκε καρχαριας στην Αγια Μαρινα Αττικης.

Χθες το βραδυ φοβηθηκα πολυ.Κουβαλαγαμε κατι μεγαλα τουβλα(τουβλινες λεγονται...)απο τον κηπο στην ταρατσα,λεμε κι εμεις πριν φυγουμε για διακοπες(σαββατο πρωι:up:)να καθαρισουμε τον κηπο(φτιαξαμε αποθηκη και ο κηπος ηταν γεματος με τουβλινες,κεραμυδια και μπετο...).Παω εγω να παρω την τουβλινα.Την σηκωνω,και τι να δω?...ενα σαυρακι,γνωστο ως σαμιαμιδι.Τρεχω εγω με την τουβλινα στα χερια(να γλυτωσω απο το σαυρακι...)σκονταφτω,και πεφτω...Η τουβλινα εσπασε,και ενα κομματι της πεταχτηκε στο χερι μου και με εκοψε.Μου εκανε 12 γρατσουνιες.Η 1 ειναι βαθεια και χρειαστηκα ραμματα.:(Εν το μεταξυ εγω να βριζω και να γελαω συγχρωνως.Ειδατε τι μπορει να παθει κανεις απο σαυροφοβια???:lol::(:lol:

Χθες το βραδυ φοβηθηκα πολυ.Κουβαλαγαμε κατι μεγαλα τουβλα(τουβλινες λεγονται...)απο τον κηπο στην ταρατσα,λεμε κι εμεις πριν φυγουμε για διακοπες(σαββατο πρωι:up:)να καθαρισουμε τον κηπο(φτιαξαμε αποθηκη και ο κηπος ηταν γεματος με τουβλινες,κεραμυδια και μπετο...).Παω εγω να παρω την τουβλινα.Την σηκωνω,και τι να δω?...ενα σαυρακι,γνωστο ως σαμιαμιδι.Τρεχω εγω με την τουβλινα στα χερια(να γλυτωσω απο το σαυρακι...)σκονταφτω,και πεφτω...Η τουβλινα εσπασε,και ενα κομματι της πεταχτηκε στο χερι μου και με εκοψε.Μου εκανε 12 γρατσουνιες.Η 1 ειναι βαθεια και χρειαστηκα ραμματα.:(Εν το μεταξυ εγω να βριζω και να γελαω συγχρωνως.Ειδατε τι μπορει να παθει κανεις απο σαυροφοβια???:lol::(:lol:

:lol::lol::lol: βρε παιδί μου τα σαυράκια γνωστά κ ως σαμιαμίδια είναι τύχη:up::up: μην τα φοβάσαι, βέβαια στην περίπτωσή σου έφεραν ατυχία:/::/::/:
Είδα κ εγώ στο φυτώριο πρόσφατα ένα, ήμουν στην πόρτα κ προσπαθούσα να κλείσω το γραφείο χωρίς να μπει ο όλιο, ο μικρός σκανταλάκης του μπαμπά μου μέσα, και παραλίγο να πιάσω το σαυράκι, τελικά μπήκε μέσα, προς μεγάλη απογοήτευση του ολιο που ολο σαυράκια, ακρίδες κ γενικά αηδίες κουβαλάει με περηφάνια.
ΠΡώτη φορά που είδα σαμιαμίδια, μπόλικα μαζεμένα να σκαρφαλώνουν σε τοίχους ήταν όταν ημουν 12περίπου σε διακοπές καλαμάτα σε ένα χωριό, εγώ δεν είχα ξαναδεί, αλλά τα παιδιά που μεγαλώνουν σε επαρχία είναι πάντα πιο εξοικιωμένα, κ η μικρή τότε 7ετών με κορόιδευε που πετάχτηκα επάνω καθώς τα είδα:redface::redface: δεν τα σκοτώνουν ποτε κ το καλοκαίρι που μαζεύονται τα αφήνουν ανενόχλητα, αν μπουν στο σπίτι το θεωρούν μεγάλη τύχη κ τα διώχνουν ευγενικά για να μην τα τραυματίσουν:):)

Αμαν :eek: :eek: :eek: :eek: !!! Απο σαυρακι?! :blink: Πρπει να προσεχεις περισσοτερο Λουνακι μου, :/: .

Προχτες,ειχε μπει και ενα αλλο μεσα στο σπιτι,ευτυχως το βγαλαμε εξω.Ειχε ενα χρωμμα ροζ-ασπρο,καπως ετσι.:confused:Οταν ημουν μωρακι στην κουνια κοιμηθηκα με ενα σαμιαμιδι,η μητερα μου ομως φοβηθηκε μην με φαει και το σκωτωσε:(.Μετα ομως της ειπε η πεθερα της οτι δεν τα σκωτωνουμε αυτα,και απο τοτε δεν σκωτωσε κανενα αλλο.Εκτος,απο τη Σνουπυ και την Κλαρα που τα σκωτωνουν.Η Κλαρα τα τρωι κιολας...:confused:

Στην Άνδρο τα παιδιά έχουν σαν παιχνίδι να προσπαθουν να πιάσουν σαυράκι για να το έχουν οικόσιτο. Πράγμα βέβαια πολύ δύσκολο γιατί για να καταφέρεις να το πιάσεις θέλει φοβερή σβελτάδα. Πάντως ούτε και εγώ τα φοβάμαι. Γλυκούλια είναι τα καημένα.
Έχω όμως και εγώ μία εμπειρία με σαύρα.
Ένα Πάσχα είχα επισκευτεί την θεία μου στην Ιταλία. Εκεί οι έλληνες το Πάσχα κατεβαίνουν και ψήνουν δίπλα στο ποτάμι.Όπως καθόμουνα κάτω στο πικνικ μέσα στα πράσινα ακούω κάτι να φουρφουρίζει πίσω μου. Γυρνάω και τι να δώ!!! μία πάρα πολύ πράσινη σαύρα :confused:μήκους 45 εκ. να είναι πίσω μου. Ε! για πότε πετάχτηκα και βρέθηκα στα 30 μέτρα ούτε και το κατάλαβα. Βέβαια όλοι οι άλλοι συνηθισμένοι γέλασαν μαζί μου. Εγώ η καημένη:( όμως πρώτη φορά έβλεπα εκτός κλουβιού τέτοια μεγάλη σαύρα!!!!Και πολύ περισσότερο πίσω από την πλάτη μου.

Aγαπητή μου konstans εγώ έχω ψύχωση με τις κατασαρίδες οχι μόνο τσιρίζω και με πιάνει υστερία τις συχαίνομαι με το σπρευ για κατσαρίδες ψεκάζω τρεις και μία όχι εξώπορτες ,μπαλκονόπορτες,γωνίες τώρα με την ψίψι μου είμαι πιο ήσυχη ότι εντοπίσει δεν το αφήνει σε χλωρό κλαρί αλλα τρέμω μην φάει καμμία...Σε καταλαβαίνω να ξέρεις απόλυτα πάντως

Πρέπει επειγόντως να πάρω τουτού με αιρ κοντίσιον:mad:.
Μα όλα σε εμένα; Γιατί;;;;
Το Σάββατο το πρωϊ πάω σπίτι μου. Παρκάρω σε ένα οικόπεδο που έχει 2 σπίτια παραπέρα, όλα οκ. Μετά από λίγη ώρα μπαίνω στο αμάξι να φύγω. Βάζω μπρος, βάζω ζώνη, κατεβάζω παράθυρα και ξεκινάω όπισθεν να βγω απ'το χωράφι. Και ξαφνικά........ΤΣΑ.......να μια ακρίδα πάνω στο ταμπλό μου:mpliaks::mpliaks::mpliaks:.
Αρχίζω να τσιρίζω(ένα τσίριγμα τρόμου που χρησιμοποιώ σε τέτοιες μόνο καταστάσεις), τραβάω χειρόφρενο, βγάζω ζώνη και πετιέμαι έξω απ'το τουτού. Ευτυχώς ήμουνα στο χωράφι και δεν τράκαρα κανέναν(και δεν με άκουσε και κανείς:redface:). Αφήνω την πόρτα ανοιχτή, κοιτάω στο σημείο που καθότανε πριν, τίποτα. Άντε όμως να πειστώ ότι όντως η ακρίδα έχει φύγει. Οι γονείς μου στο εξοχικό, η ξαδέλφη μου στο εξοχικό, κανείς στο σπίτι να βοηθήσει. Πέρνω τηλ. τον φίλο μου, δουλειά κι αυτός. Και τώρα;
Αφού κάθησα κάνα δεκάλεπτο να κοιτάζω τριγύρω μου(τάισα και μια γάτα να περάσει η ώρα), αποφάσισα να μην ενοχλήσω κανένα περαστικό(συγγνώμη κύριε αλλά έχει μπει μια ακρίδα στο αμάξι μου, μήπως μπορείτε να ελέγξετε αν έχει βγει;:blink::blink:). Άνοιξα και έλεγξα όλο το αμάξι, ευτυχώς είχε φύγει.
Και ερωτώ........κι αυτό σε εμένα έπρεπε να συμβεί;;;:mad::mad::mad:

Το Σάββατο το πρωϊ πάω σπίτι μου. Παρκάρω σε ένα οικόπεδο που έχει 2 σπίτια παραπέρα, όλα οκ. Μετά από λίγη ώρα μπαίνω στο αμάξι να φύγω. Βάζω μπρος, βάζω ζώνη, κατεβάζω παράθυρα και ξεκινάω όπισθεν να βγω απ'το χωράφι. Και ξαφνικά........ΤΣΑ.......να μια ακρίδα πάνω στο ταμπλό μου:mpliaks::mpliaks::mpliaks:.
Αρχίζω να τσιρίζω(ένα τσίριγμα τρόμου που χρησιμοποιώ σε τέτοιες μόνο καταστάσεις), τραβάω χειρόφρενο, βγάζω ζώνη και πετιέμαι έξω απ'το τουτού. Ευτυχώς ήμουνα στο χωράφι και δεν τράκαρα κανέναν(και δεν με άκουσε και κανείς:redface:). Αφήνω την πόρτα ανοιχτή, κοιτάω στο σημείο που καθότανε πριν, τίποτα. Άντε όμως να πειστώ ότι όντως η ακρίδα έχει φύγει. Οι γονείς μου στο εξοχικό, η ξαδέλφη μου στο εξοχικό, κανείς στο σπίτι να βοηθήσει. Πέρνω τηλ. τον φίλο μου, δουλειά κι αυτός. Και τώρα;
Αφού κάθησα κάνα δεκάλεπτο να κοιτάζω τριγύρω μου(τάισα και μια γάτα να περάσει η ώρα), αποφάσισα να μην ενοχλήσω κανένα περαστικό(συγγνώμη κύριε αλλά έχει μπει μια ακρίδα στο αμάξι μου, μήπως μπορείτε να ελέγξετε αν έχει βγει;:blink::blink:). Άνοιξα και έλεγξα όλο το αμάξι, ευτυχώς είχε φύγει.

:blink::blink::blink: και καθοσουνα μαρη μουρλεγκο και περιμενες ποτε θα φυγει η ακριδα?? και αν δεν εφευγε μεχρι το βραδυ τι θα εκανες??:P :lol::lol::lol: σε βλεπω να ειχες ταισει ολες τις γατες στις γυρω περιοχες!!:P:P

ΧΑ,χα,χα.......
Θα καλούσα την πυροσβεστική, την αστυνομία, κάποιον τελοσπάντων:P

ΧΑ,χα,χα.......
Θα καλούσα την πυροσβεστική, την αστυνομία, κάποιον τελοσπάντων:P

:lol::lol: και βλεπεις να πλακωνουν τα πυροσβεστικα θα σκεφτεται ο κοσμος τι φοβερο εγινε και θα τους βλεπει ξαφνικα να βγαζουν μεσα απο ενα αυτοκινητο μια ακριδουλα!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: περαστικά σου Κωνσταντίνα μου, σε νιώθω μη νομίζεις:blink::blink:

Το καλοκαίρι είναι εδώ, μαζί και όλα τα ενοχλητικά ζωύφια:mad:.
Νέες περιπέτειες στον ορίζοντα.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα να πανε...εκτος απο τα σαμιαμιδια,που ειναι γεματο εξω το μπαλκονι...:mpliaks::mpliaks::mpliaks:...το χειροτερο ειναι οτι τωρα φοβαμαι και τις νυχτεριδες...τρουπωσε μια,αγνωστο πως,στο δωματιο των ζουζουνιων,πριν απο καποιες μερες..:'(:'(:'(:'(:'(:'(...οποψιαζομαι φωλια σε κανα κεραμμυδι...:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχουουουοουυ.... :blink:Και τις προάλλες που μου έφερε το δωράκι του ο Αγγελος πάνω στο κρεβάτι μου:mad: -μια κατσαρίδα:mpliaks:- το σκεφτόμουν το θεματακι αυτο. Και λεω τωρα εποχή ειναι, δεν μπορει να μην υπάρχει καμια νεα ιστορία.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back