πω πω τι φοβίες βγαίνουν στη μέση... αχ τι μου λέτε με τα σκουλίκια κ τα μυγάκια από τρόφιμα

εγώ έχω πολυ μεγάλη φοβιά-σιχαμάρα με αυτά, πρόσφατα έβλεπα κάτι περίεργα μυγο-μαμουνια που δεν ήξερα από που προερχόντουσαν, έψαχνα σα την παλαβή, καθάρισα το ντουλάπι με τα μπαχαρικά - τίποτα, με του καφέδες-ζάχαρη τίποτα.. κ μόλις πιάνω την τροφοθήκη... στο τέλος τέλος βρίσκω την αιτία

τα σκασμένα είχαν τρυπήσει μια χάρτινη συσκευασία αλεύρι και είχαν κάνει πάρτι, έτρωγαν, πολλαπλασιαζόντουσαν και εβγαιναν βόλτες στη κουζίνα

και το θεμα είναι γιατί βάζουν το αλεύρι σε χάρτινη συσκευασία??? εγώ από τότε αγόρασα βαζάκια κ όλα όταν τα ανοίξω τα βάζω μέσα, αφού να φανταστείτε εκείνη την ημέρα πέταξα όλα τα ανοιγμένα τρόφιμα, ακόμα κ της μιας μέρας. φρίκαρα με τη σκέψη ότι τα μυγάκια είχαν μπει μέσα.
Επίσης εχω κ εγώ φοβία με τα γκαζάκια, κ τα πετρογκαζ, για γκαζάκι του καφέ στο σπίτι ούτε συζήτηση

τα τρέμω από μικρή, είδα και όταν δούλευα στο νοσοκομείο μια γυναίκα που είχε σχεδόν καταστραφεί το πρόσωπό της από έκρηξη γκαζακίου και τα φοβήθηκα ακόμα περισσότερο. Στο χωριο που έχουμε πετρογκαζ (ο παππους κραταει την κουζίνα κλειστή για οικονομία ο καρμύρης

) κάθε που πάω, κλείνω το γκάζι κ ανάβω την κουζίνα

κ φρικάρει ο γέρος