Φοιτητής-λουλούδι στη Χίο (έριξε καυτό λάδι σε σκυλάκο)

Αυτο θα πει γκαντεμια!:(
Την Κυριακη εφυγε ο φιλος μου απο Χιο για Αλεξανδρουπολη και δεν ξερω αν εχει τηλεφωνα συναδελφων....
Εκει σιγουρα θα ξερουν ονομα κτλ...
Γνωστο στην εφημεριδα δεν εχω, θα παρω τηλεφωνο το απογευμα καποιους φιλους μου να δω τι ξερουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο σκυλος ειχε λουρακι!!!:down:
Αρα λογικα σε καποιον θα ανηκει!Ο ιδιοκτητης του δεν νοιαζετε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sardela,
Η εφημερίδα έχει στα χέρια της το βίντεο... Αυτό αποτελεί απόδειξη...Κάτι μπορεί να γίνει.. με την βοήθεια της αστυνομίας....

΄΄Εχουν στοιχεία του.. το γράφει το άρθρο..

"" Ένα φοιτητή κυπριακής υπηκοότητας, στο Τμήμα Μηχ. Οικονομίας και Διοίκησης (τα στοιχεία του στη διάθεση της πρυτανείας) που σπουδάζει (!) στο νησί μας """

"" Ένα φοιτητή κυπριακής υπηκοότητας, στο Τμήμα Μηχ. Οικονομίας και Διοίκησης (τα στοιχεία του στη διάθεση της πρυτανείας) που σπουδάζει (!) στο νησί μας """

Το βιντεο δειχνει το φοιτητη ομως?
Γιατι μπορει να ισχυριστει οτι δεν ηταν αυτος...

Επισης τα στοιχεια του, η Πρυτανεια δεν θα τα δινει στον οποιονδηποτε.:/::/::/:

Χωρίς να θέλω να θίξω το νησί, ένα θέμα με τα ζώα και τη φωτιά μοιάζει να το έχει (θυμάμαι τη περίπτωση του σκύλου πέρσι το Πάσχα):mad:

Δεν είμαι δικηγόρος... αλλά με μάρτυρες (τους αποδέκτες του βίντεο, που ο ένας το παρέδοσε στην εφημερίδα... ) μπορεί κάτι να γίνει...

Και να μην το παραδέχετε.. υπάρχουν τα μηνύματα και το τηλέφωνό του στα κινητά των αποδεκτών...

Υπάρχει η εφημερίδα...

Ενας δηκηγόρος όμως τα ξέρει καλύτερα.. μην πω κάτι που δεν στέκει...

Χωρίς να θέλω να θίξω το νησί, ένα θέμα με τα ζώα και τη φωτιά μοιάζει να το έχει (θυμάμαι τη περίπτωση του σκύλου πέρσι το Πάσχα):mad:

Εχεις δικιο.
Να δεις τι ακουω καθημερινα απο μλκες στο χωριο που "την βρισκουν" οταν βασανιζουν ζωα....:down::down::down::down::down::mad::mad::mad:
Και δεν μπορω να κανω τιποτα!

Παιδια κι εγω το ειδα το πρωι κι αρρωστησα :(:( Και βασικα απ'οτι καταλαβα το σκυλακι δεν βρεθηκε, ε; :(:(
Σιγουρα κι εγω ειμαι υπερ του να τιμωρηθει με τα οσα ο νομος οριζει (ονειρο μου κι εμενα αλλαγη στο αυστηροτερο!!!!) αλλα ταυτοχρονα αν καταφερετε να μαθετε στοιχεια θα ηθελα να ξερω.
Τωρα δεν καταλαβα.... Στην Αγγλια θα συνεχισει τις σπουδες του;;; Γιατι θα ηταν σκοπιμο να ενημερωθουν και εκει αν μαθουμε Παν/μιο για το κατορθωμα του.Ελπιζω να βρεθει κανενας εκει να τον σαπισει στο ξυλο. Ακομη καλυτερα να του πεταξει κανενα κουβα καυτο λαδι να νιωσει το βλαμενο τη χαρα....... Και μη μου πειτε αυτοδικια..... Παντως γιατι να μη τον κραξουν ολοι οι συμφοιτητες του, κανοντας του δυσκλη τη ζωη;;; Να καταλαβει πως υπαρχουν πραξεις με συνεπειες που θα τον ακολουθοθν επι χρονια..... :hmm::hmm: Πειτε μου αν μαθετε

Πολυ καλη κλυση ειναι και ενα chain letter καταγγελίας

Ο σκυλος ειχε λουρακι!!!:down:
Αρα λογικα σε καποιον θα ανηκει!Ο ιδιοκτητης του δεν νοιαζετε???

το σκυλακι ειναι κυνηγοσκυλο και πολυ αδυνατο, μπορει και να το παρατησαν κιολας.ο κυνηγος αν το εβλεπε σε αυτην την κατασταση ,με εγκαυματα το πιο πιθανον θα ηταν να το τουφεκισει απο το να το παει σε κτηνιατρο....:mad::mad:

Παιδια κι εγω το ειδα το πρωι κι αρρωστησα :(:( Και βασικα απ'οτι καταλαβα το σκυλακι δεν βρεθηκε, ε; :(:(
Σιγουρα κι εγω ειμαι υπερ του να τιμωρηθει με τα οσα ο νομος οριζει (ονειρο μου κι εμενα αλλαγη στο αυστηροτερο!!!!) αλλα ταυτοχρονα αν καταφερετε να μαθετε στοιχεια θα ηθελα να ξερω.
Τωρα δεν καταλαβα.... Στην Αγγλια θα συνεχισει τις σπουδες του;;; Γιατι θα ηταν σκοπιμο να ενημερωθουν και εκει αν μαθουμε Παν/μιο για το κατορθωμα του.Ελπιζω να βρεθει κανενας εκει να τον σαπισει στο ξυλο. Ακομη καλυτερα να του πεταξει κανενα κουβα καυτο λαδι να νιωσει το βλαμενο τη χαρα....... Και μη μου πειτε αυτοδικια..... Παντως γιατι να μη τον κραξουν ολοι οι συμφοιτητες του, κανοντας του δυσκλη τη ζωη;;; Να καταλαβει πως υπαρχουν πραξεις με συνεπειες που θα τον ακολουθοθν επι χρονια..... :hmm::hmm: Πειτε μου αν μαθετε

Χριστίνα αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου αν βρούμε ποιος ειναι και πού απουδάζει. ΚΡΑΞΙΜΟ!:mad:

Τι άλλο θ'ακούσω ΘΕΕ μου.... Δεν ξέρω τι να πω ώρες ώρες νιώθω ότι έχω σιχαθεί τους ανθρώπους...

Κακοποίηση σκύλου!

Είχα πάει στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς μου να πάρω τσιγάρα κ έδειχνε στην TV έναν χιώτη μαθητή να βιντεοσκοπεί την στιγμή που ρίχνει καυτό λάδι σ' ένα σκύλο. Έχω φρι-κά-ρει! Δεν έχω λόγια!:|
Διαβάστε κι εδώ & εδώ.

Ναι Μαρίνα μου, συζητήθηκε σήμερα εδώ

Ώρες ώρες λέω μακάρι να μπορούσαν τα ζώα να εκδικηθούν τους ανθρώπους και να τους έκαναν τα ίδια! Διάβασα χθές ενα e-mail που μου έστειλαν για τις αρκούδες και τις φώκιες που σκοτώνουν εν ψυχρώ στη Νορβηγία και τον Καναδά. Έδειχνε φωτογραφιές που ητα κοκκινοι οι παγοι... Σκότωμα πραγματικά θέλουν αυτοι

Τόσες σφαίρες χαμένες, ανα τον κόσμο, να σκότώνουν αθώους και όχι ένοχους κρίμα:(:hmm::down:

Ε,ρε λουλουδια που θελει αυτος...στο νοσοκομειο βεβαια:mad:

γμτ καλα κανω εγω κ δεν γουστατρω τους κυπριους κ μετα με λενε οι φιλοι μου ρατσιστρια που να κοπει σε4 ολα τα μαθηματα αντε να μην πω τιποτα τωρα κ φαω απο μονη μου μπαν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back