Φοιτητής-λουλούδι στη Χίο (έριξε καυτό λάδι σε σκυλάκο)

Παιδια αληθεια, καντε μια προσπαθεια να μαθουμε στοιχεια του. Δεν θελω να "ξεχασει" ετσι απλα...... Τουλαχιστον να βρισω να εκτονωσω το θυμο μου, οπως κι ολοι μας..... :(:(:(
Το καημενο το σκυλακι. Μακαρι να το βρηκε καποιος και να μην ειναι μονο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, θέλω να πληρώσει. Και δεν εννοώ με λεφτά, αυτά μάλλον τρέχουν από τα μπατζάκια της οικογένειας... Θέλω να πληρώσει. Να καταλάβει τι έκανε, να το καταλάβει στο πετσί του, να νιώσει το μισό από αυτό που ένιωσε το δυστυχισμένο και ανυπεράσπιστο θύμα του. Δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτή η ιστορία. Δεν πρέπει... :(:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ακούω τέτοιες ιστορίες, όπως και με το σκυλάκι στην Κόστα Ρίκα, δεν βρίσκω λόγια να εκφραστώ. Το λέω πραγματικά.
Νιώθω πως ότι και να πω δεν φτάνει......:mad::mad::mad:
Νιώθω αηδία.......

"Διέφυγε το αυτόφωρο αλλά σχηματίστηκε δικογραφία."

αυτό σημαίνει πως λογικά ο τύπος έχει φάει μύνηση, απλά τα έσκασε και δεν έφαγε αυτόφωρο:hmm:

Υσ. δεν υπάρχει χοντρό κυνηγόσκυλο:P, εμένα μου φάνικε καθαρό και προσεγμένο ζώο, ελπίζω ο ιδιοκτήτης του να του σκ... τον κο_ο:mad:

φρίκη:(

Καλημέρα,
ήρθα γραφείο και το πρώτο μου μέλιμα ήταν να δώ τί εχει γίνει.....με το "καμάρι" μας....
Μάλλον ακόμα τίποτα...:(:mad:
Μόνο ένας δικηγόρος θα μπορέσει να μας διαφωτίσει....(νομιζω η chouzouris δεν ειναι δικηγόρος???) δεν έχει απαντήσει ακόμα για το θέμα αυτό νομίζω.....
Μια δικά της παρέμβαση νομίζω θα βοηθούσε.....να διαφωτιστούμε:confused:

Παιδιά εγώ το έστειλα με μέιλ σε γνωστούς και μου απάντησαν ότι άνετα αν μάθουμε όνομα μπορούν να τον γμσουν στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του!!!

Sardela!!!!!! Βάλε τα λαγωνικά σου στην Χϊο να ψάξουν το όνομα!!!!!

Ρε παιδιά αν πάρουμε τηλέφωνο την εφημερίδα,,,και πούμε ότι ήμαστε δημοσιογράφοι.. ή να πάρει όντως δημοσιογράφος.. θα το δώσουν???

Πρέπει να βρούμε και ποιο πανεπιστήμιο στην Αγγλία......!!!!

Εχω το τηλεφωνο μιας κυριας απο τη Φιλοζωικη Χιου.
Θα το βρω και θα σας το στειλω να παρετε γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να τηλεφωνισω με την ησυχια μου.
Οποια μπορει να παρει ας μου στειλε πμ, να της στειλω το τηλεφωνο.

Μολις πηρα τηλεφωνο τον Γιωργο(το αγορι μου) και του ειπα τι εγινε.
Μου ειπε θα παρει τηλεφωνο καποιον γνωστο του στο τμημα, αλλα απο μακρυα ειναι δυσκολο να βρει ονομα..Θα κανει οτι μπορει.
Σε λιγο θα παρω και αλλα παιδια απο εκει!

Sardela!!!!!! Βάλε τα λαγωνικά σου στην Χϊο να ψάξουν το όνομα!!!!!

Ρε παιδιά αν πάρουμε τηλέφωνο την εφημερίδα,,,και πούμε ότι ήμαστε δημοσιογράφοι.. ή να πάρει όντως δημοσιογράφος.. θα το δώσουν???

Αν στείλω εγώ μέιλ σε κάτι Άγγλους και γίνει αλυσίδα μην ανησυχείς θα τον βρούν αυτοι....

Σκέφτονται (!) να τον πετάξουν έξω απ' τη σχολή:
https://www.chiostimes.com

Αν διαγραφεί από τη σχολή, θα είναι μια καλή αρχή. Η πρυτανεία ας μην το σκεφτεί και πάρα πολύ... Από δω και πέρα, θα του αξίζει 100% όποια κύρωση και αν υποστεί.

Μακάρι να τον διώξουν...
παρεπιπτόντως το σκυλάκι επέζησε?ξέρουμε κάτι?

το σκυλακι πεθανε και αυτο εχει γινει 2 μηνες πριν.

πώς?αμαάν..κάποια ποστ δεν τα διάβασα...είναι φρικτό δεν έιδα το βίντεο είδα μόνο κάποιες εικόνες ....και έχει σηκωθεί την κυριολεξία η τρίχα μου...είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει και άλλα παρόμοια στο παρελθόν...σκέψου πόσο καμένος είναι στον εγκέφαλο.. α... στον @!!κόρακα πια με το κάθε ρεμάλι...

Μακάρι ρε παιδια..

Να τον γ@@@ν τον Μ@@@@κα!!!! :mad::mad:

Εγω θα το πω για αλλη μια φορα,,,λουλουδακια στο νοσοκομειο του χρειαζονται του μαγκα:mad:Που η μαγκια του ειναι να βασανιζει και να σκοτωνει αθωα και αδυναμα πλασματα...του χρειαζοταν ενας κουβας ζεματισμενου λαδιου πανω του η δεν του χρειαζοταν?

του χρειαζοταν ενας κουβας ζεματισμενου λαδιου πανω του η δεν του χρειαζοταν?
Ανυπερθέτως. Έτσι θα καταλάβαινε μια και καλή πώς πρέπει να λειτουργούμε στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης κοινωνίας και μάλιστα μέσω του παραδείγματος που είναι αποδεδειγμένα μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους διαπαιδαγώγησης.

αυτό που χρειάζεται αν το πώ θα φάω μπαν!! αλήθεια τώρα ..πιστεύω ότι πρέπει να αν πιέσουμε ευγενικά την πρυτανεία να τον ξαποστείλουν ... με ένα μαίλ επώνυμο ίσως ..με υπογραφές..δεν ξέρω πότε θα παρυεί η απόφαση από την πρυτανεία αλλά θα το θεωρήσω αποτυχία του σαιτ :)να μην πάρει τον μπιπ από το πανεπιστήμιο..οι γατομαμάδες και οι γατομπαμπάδες πρέπει να οργανωθούν!

Αγγελικη γνωριζεις ακριβη ημερομηνια?
Πριν δυο μηνες ηταν και ο Γιωργος στο τμημα(και εγω στη Χιο:mad:).
Αν βρεθει η ημερομηνια και ακομα καλυτερα η ωρα της καταγγελιας θα ειναι ακομα πιο ευκολο να βρεθει το ονομα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back