χριστινα
Διάσημο μέλος

Το καημενο το σκυλακι. Μακαρι να το βρηκε καποιος και να μην ειναι μονο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenetian
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Νιώθω πως ότι και να πω δεν φτάνει......

Νιώθω αηδία.......
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό σημαίνει πως λογικά ο τύπος έχει φάει μύνηση, απλά τα έσκασε και δεν έφαγε αυτόφωρο

Υσ. δεν υπάρχει χοντρό κυνηγόσκυλο
, εμένα μου φάνικε καθαρό και προσεγμένο ζώο, ελπίζω ο ιδιοκτήτης του να του σκ... τον κο_ο
φρίκη

julia
Διακεκριμένο μέλος
ήρθα γραφείο και το πρώτο μου μέλιμα ήταν να δώ τί εχει γίνει.....με το "καμάρι" μας....
Μάλλον ακόμα τίποτα...

Μόνο ένας δικηγόρος θα μπορέσει να μας διαφωτίσει....(νομιζω η chouzouris δεν ειναι δικηγόρος???) δεν έχει απαντήσει ακόμα για το θέμα αυτό νομίζω.....
Μια δικά της παρέμβαση νομίζω θα βοηθούσε.....να διαφωτιστούμε

mimikaki
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρε παιδιά αν πάρουμε τηλέφωνο την εφημερίδα,,,και πούμε ότι ήμαστε δημοσιογράφοι.. ή να πάρει όντως δημοσιογράφος.. θα το δώσουν???
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα το βρω και θα σας το στειλω να παρετε γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να τηλεφωνισω με την ησυχια μου.
Οποια μπορει να παρει ας μου στειλε πμ, να της στειλω το τηλεφωνο.
Μου ειπε θα παρει τηλεφωνο καποιον γνωστο του στο τμημα, αλλα απο μακρυα ειναι δυσκολο να βρει ονομα..Θα κανει οτι μπορει.
Σε λιγο θα παρω και αλλα παιδια απο εκει!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Sardela!!!!!! Βάλε τα λαγωνικά σου στην Χϊο να ψάξουν το όνομα!!!!!
Ρε παιδιά αν πάρουμε τηλέφωνο την εφημερίδα,,,και πούμε ότι ήμαστε δημοσιογράφοι.. ή να πάρει όντως δημοσιογράφος.. θα το δώσουν???
Αν στείλω εγώ μέιλ σε κάτι Άγγλους και γίνει αλυσίδα μην ανησυχείς θα τον βρούν αυτοι....
nenetian
Νεοφερμένο μέλος
https://www.chiostimes.com
Αν διαγραφεί από τη σχολή, θα είναι μια καλή αρχή. Η πρυτανεία ας μην το σκεφτεί και πάρα πολύ... Από δω και πέρα, θα του αξίζει 100% όποια κύρωση και αν υποστεί.
christiana s
Νεοφερμένο μέλος
παρεπιπτόντως το σκυλάκι επέζησε?ξέρουμε κάτι?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
christiana s
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Που η μαγκια του ειναι να βασανιζει και να σκοτωνει αθωα και αδυναμα πλασματα...του χρειαζοταν ενας κουβας ζεματισμενου λαδιου πανω του η δεν του χρειαζοταν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ανυπερθέτως. Έτσι θα καταλάβαινε μια και καλή πώς πρέπει να λειτουργούμε στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης κοινωνίας και μάλιστα μέσω του παραδείγματος που είναι αποδεδειγμένα μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους διαπαιδαγώγησης.του χρειαζοταν ενας κουβας ζεματισμενου λαδιου πανω του η δεν του χρειαζοταν?
christiana s
Νεοφερμένο μέλος
να μην πάρει τον μπιπ από το πανεπιστήμιο..οι γατομαμάδες και οι γατομπαμπάδες πρέπει να οργανωθούν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πριν δυο μηνες ηταν και ο Γιωργος στο τμημα(και εγω στη Χιο
).Αν βρεθει η ημερομηνια και ακομα καλυτερα η ωρα της καταγγελιας θα ειναι ακομα πιο ευκολο να βρεθει το ονομα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool