Φοιτητής-λουλούδι στη Χίο (έριξε καυτό λάδι σε σκυλάκο)

nenetian

Νεοφερμένο μέλος

Η nenetian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Από το πρωί τρέμω. Τρέμω κυρίως επειδή νιώθω πως κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για τα ανυπεράσπιστα πλάσματα που πέφτουν στα χέρια "ανθρώπων" όπως ο θαρραλέος φοιτητής-λουλούδι της Χίου, που αφού έκανε ό,τι έκανε, την κοπάνησε με αξεπέραστη γενναιότητα για τη μακρινή Αγγλία. Μου είναι αδύνατον να επαναλάβω, έστω και γραπτώς, το τι ακριβώς έκανε. Η τηλεόραση έδειξε το βίντεο με την αποτρόπαιη πράξη του. Όσοι από σας το είδατε, ξέρετε για τι μιλάω. Η υπηρεσία προσωπικών δεδομένων τον προφυλάσσει από την δημόσια έκθεση. Πολύ ωραία. Και τολμώ να πω, διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ "φασίστρια", "εκδικητική" και άλλα τέτοια: όποιος προβαίνει σε βιαιότητα/κακοποίηση εναντίον ανυπεράσπιστου πλάσματος (παιδιού ή / και ζώου), να υφίσταται ακριβώς το ίδιο μαρτύριο που υπέστη και το δυστυχισμένο θύμα του! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι έκανε?:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το είδα.... (αν και δεν νομίζω πως θέλω να μάθω....):(
Το χτεσινό με το σκύλο μου έφτασε για κανά μήνα.....

εριξε λαδι καυτο πανω σε ενα σκυλακι!:mad::mad::mad:

Α τον παλιομλκ, καλά να πάθει ο καννίβαλος. Τι κόσμος υπάρχει ρε γμτ, έλεος

Ένας απλός συλλογισμός....
Νομίζω ότι τα στοιχεία του θα είναι γνωστά στην Χίο.... και νομίζω ότι κάποιο μέλος απο το site είναι ή μένει στην Χίο.... θα μπορύσε να μαθευτεί .. όπως και σε πιο παν/μιο θα παει στην Αγγλια...
Εκεί θα μπορούσαν να αναλάβουν οι "Αγγλίδες" μας.. ή να ενημερώσουν κάπως το πανεπιστήμιο... ή την κοινότητα αυτού... Και μετά οι Άγγλοι θα "τον κανονίζανε"...

Εϊναι απλές σκέψεις και τίποτα παραπάνω... αφού ο "κρατικός μηχανισμός" δεν βοηθάει....

Στην Αγγλία οι νόμόι είναι πιο "σφιχτοί" για τα ζώα... Αποδείξεις βέβαια δεν υπάρχουν... αλλά πολλές φορές "η φήμη" είναι αρκετή.....για να στιγματιστεί κάποιος και να του κάνουν τη ζωή αβίωτη...:mad:

Παιδιά, η αυτοδικία δεν είναι λύση. Πρέπει να ασκηθεί πίεση ώστε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Κανονικά θα έπρεπε να παρέμβει η αρμόδια εισαγγελία (Χίου; ) Προς τα εκεί πρέπει να διοχετευθεί η οργή και η αγανάκτηση.

Διευκρίνιση

Να ξεκαθαρίσω το εξής: δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, σε καμία περίπτωση. Το τρελό μου όνειρο είναι να υπήρχε νόμος, ψηφισμένος και κατοχυρωμένος, βάσει του οποίου ο εκάστοτε βλαμμένος δράστης θα υφίστατο την ίδια ακριβώς κακοποίηση που θα είχε διαπράξει κατά του θύματός του. Και ναι, μπορεί κάποιο μέλος από τη Χίο να ξέρει το εν λόγω απόβρασμα... Για να δούμε...

Επίσης, το εν λόγω κάθαρμα δεν είναι από τη Χίο. Είναι από την Κύπρο (όπως άκουσα στην τηλεόραση) και στην Αγγλία πήγε προφανώς για να κρυφτεί στη φούστα της μαμάκας του...

Κλασσική αντίδραση..... :mad::mad:...

Για αυτο λοιπόν γυρνάμε στη λύση νούμερο ένα.
Πώς θα μάθουμε τα στοιχεία του;

Εγώ παιδια δεν το άκουσα καθόλου αυτό όμως. Θα το ψάξω λιγο

Επίσης, το εν λόγω κάθαρμα δεν είναι από τη Χίο. Είναι από την Κύπρο
Από όπου κι αν είναι, αρμόδιες για έγκλημα που τελέστηκε στη Χίο είναι οι ελληνικές αρχές.
Για αυτο λοιπόν γυρνάμε στη λύση νούμερο ένα.
Πώς θα μάθουμε τα στοιχεία του;
Άντε και τα μάθαμε τα στοιχεία του. Τι θα κάνουμε; Θα βάλουμε να τον απειλήσουν ή να τον βαρέσουν; Έτσι θα χάσουμε και το δίκιο που έχουμε. Ενώ αν καταφέρουμε να εφαρμοστεί ο νόμος και να τιμωρηθεί το βλαμμένο (έστω και με τη γελοιωδώς επιεική διάταξη του νόμου που προβλέπει εξαγοράσιμη φυλάκιση ενός έτους), τότε μπορεί να αποτελέσει και αντικίνητρο για την επανάληψη παρόμοιων πράξεων στο μέλλον.

Και εγώ μέσα ... στο ψάξημο!!!!:mad:
Αφού η Κόστα Ρίκα είναι πολύ μακριά... Η Χίος είναι δίπλα!!!!! :mad::mad:

Ρε παιδιά, πώς θα βρούμε ποιος είναι;;

Θα τον κράξουμε αγαπητή Αλίκη στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται. Κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε.

Δεν υπάρχουν ονόματα... Μόνο ντόπιος Χιώτης θα μπορέσει να βρέι ακρη απο την εφημερίδα του νησιου... ή απο τις φήμες...
Όσο για τον φοιτητή, τους ξέρω αυτούς..... τι @@@@ είναι... με γαλλικά και πιάνο!!!!:mad::mad:..που στην πρώτη μ@@@κια τρέχουν στα φουστάνια της μαμάς να κρυφτούν...

σταματάω, γιατί θα βρίσω...

Μαθετε εσεις ονομα και εγω θα κανω οτι μπορω για να μαθω ποιος ειναι διοτι ειμαι απο τη Χιο.
Εχω πολλες παρεες εκει και ισως καποιος τον ξερει...
Κριμα που το εκανε τωρα...Επρεπε να το κανει νωριτερα που το αγορι μου ηταν ακομα στη Χιο(ειναι αστυνομικος)για να βρουμε κι αλλες ακρες μεσω ΕΛ.ΑΣ.:down:

https://www.alithia.gr/newspaper/2007/16102007/16102007,22588.html
sardela.. απόσπασμα απο την τοπική εφημερίδα...
Αν μπορείς να βρείς γνωστό απο την εφημερίδα.. να μάθουμε όνομα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back