stellak
Διάσημο μέλος
Η σχεδιάστρια είναι από την πόλη που έμενα μικρή!
![]()
Νι@ komt u uit Nederlands? Gelukkig!

(ΠΑΛΙ OFF ΕΙΜΑΙ;;; Ετοιμάζομαι για μπαν, το διαισθάνομαι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ja!! Mijn mammie is Nederlands. We woonden 10 jaar in BoxtelΝι@ komt u uit Nederlands? Gelukkig!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ja!! Mijn mammie is Nederlands. We woonden 10 jaar in Boxtel![]()
Τι θέλουν να πουν οι ποιήτριες. Να υποθέσω ότι σε ρώτησε από τα λίγα γερμανικά που ξέρω αν είσαι από την Ολλανδία και εσύ απάντησες ότι η μαμά σου είναι Ολλανδέζα και έζησες 10 χρόνια στο boxtel?

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τι θέλουν να πουν οι ποιήτριες. Να υποθέσω ότι σε ρώτησε από τα λίγα γερμανικά που ξέρω αν είσαι από την Ολλανδία και εσύ απάντησες ότι η μαμά σου είναι Ολλανδέζα και έζησες 10 χρόνια στο boxtel?![]()
οχι μωρέ δεν κατάλαβες καλα.
Ρώτησε: Νι@ komt u uit Nederlands? Gelukkig! Δηλαδή: Νια, πως παμε στη Χώρα του Ποτέ ποτε; Γελώντας.
Και απάντηση: Ναι. Η γιαγιά μου πάει στη Χώρα του Ποτέ ποτε. Πηγαινοέρχεται 10 χρόνια μεσα σ'ενα βαζο

stellak
Διάσημο μέλος
οχι μωρέ δεν κατάλαβες καλα.
Ρώτησε: Νι@ komt u uit Nederlands? Gelukkig! Δηλαδή: Νια, πως παμε στη Χώρα του Ποτέ ποτε; Γελώντας.
Και απάντηση: Ναι. Η γιαγιά μου πάει στη Χώρα του Ποτέ ποτε. Πηγαινοέρχεται 10 χρόνια μεσα σ'ενα βαζο
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΗΗΗ!!!

Τι τα θέλουμε τα Πανεπιστήμια, αυτοσχεδιασμός και όλα καλά! Κείρα, μας έχεις σβήσει από το χάρτη
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι θέλουν να πουν οι ποιήτριες. Να υποθέσω ότι σε ρώτησε από τα λίγα γερμανικά που ξέρω αν είσαι από την Ολλανδία και εσύ απάντησες ότι η μαμά σου είναι Ολλανδέζα και έζησες 10 χρόνια στο boxtel?![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ μαζί! Όχι για το μπαν, εγώ είμαι οφφ γενικά...Νι@ komt u uit Nederlands? Gelukkig!

Ik ben Zbeebz en ik heb twee mooie katten!

(τώρα αυτό το μπλε μπορεί να είναι και χοντρή κοτσάνα)
stellak
Διάσημο μέλος
Κι εγώ μαζί! Όχι για το μπαν, εγώ είμαι οφφ γενικά...
Ik ben Zbeebz en ik heb twee mooie katten!
(τώρα αυτό το μπλε μπορεί να είναι και χοντρή κοτσάνα)
Συμπέρασμα:δεν θα μπαναριστώ μόνο εγώ, ωραία

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ μαζί σας

georgia alex
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Ihr seid alle OF TOPIC !!!!!!!!!!!

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος
και κάτι στα γερμανικά:
Ihr seid alle OF TOPIC !!!!!!!!!!!![]()

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ναι,ναι!Κι εγω θα γραψω Κορεατικα!Σσσσς...!Μιλαω χαμηλοφωνα για να μη μάκουσουν οι moderators!Οκ. Τέλος γιατί θα μας ban-νάρουν όλους!!! Θα ανοίξουμε καινούργιο θέμα κ θα μάθουμε τις βασικότερες φράσεις επιβίωσης σε ξένες χώρες, σε όσες γλώσσες κατέχουν τα μέλη του forum,ok?![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
πολλή καλή ιδέα...Οκ. Τέλος γιατί θα μας ban-νάρουν όλους!!! Θα ανοίξουμε καινούργιο θέμα κ θα μάθουμε τις βασικότερες φράσεις επιβίωσης σε ξένες χώρες, σε όσες γλώσσες κατέχουν τα μέλη του forum,ok?![]()

.αλλά να γράφουμε από δίπλα στα ελληνικά και πώς προφέρετε η φράση!

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Μια πολυ ωραια ιδεα της Ni@ με σαρκα και οστα!Επειδη δεν ειμαστε μονο φιλοζωες,φιλογατες,ειμαστε ΚΑΙ μορφωμενες
,θα γραφουμε εδω βασικες,ευκολες φρασεις σε γλωσσες που ξερει ο καθενας απο εμας,ωστε να ξερουμε να συνεννοηθουμε βρε αδερφε σε μια ωρα ανγκης..
Επειδη το Αγγλικο υποθετω το εχουμε λιγο-πολυ οι περισσοτεροι,θα γραψω σε Κορεατικα(ειναι η μαμα νοτιοκορεατισσα
),που ειναι πιο ασυνηθιστα!Κριμα που δε μπορω να βαλω κ τις λεξεις με τα κανονικα γραμματα..αυτα ειναι ολα τα λεφτα!
Λοιπον:-ανιόνγκ (γεια σου)
-ανιογασεγιό (γεια σας)
-ανιονιτσουμουσεγιό (καληνυχτα)
-μοασεγιό (τι κανεις)
-κονγκανγασεγιό (εισαι καλα στην υγεια σου)
-ίγε μόγια (τι ειναι αυτο)
-νουγουσεγιό (ποιος/α εισαι)
-μουσουνμαριά (τι λες)
-τζολιό (νυσταζω)
-μό μογόσο (τι εφαγες)
Αυτα προς το παρον,γιατι πλακωσε λιγη δουλιτσα κ δε μου ερχεται κατι αλλο..Ελπιζω να υπαρξει ανταποκριση..

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
-ανιονιτσουμουσεγιό (καληνυχτα)
-μουσουνμαριά (τι λες)

Αχ, θα πέσω κάτω από τα γέλιαααα. Καπουνκχαααα (ευχαριστώ - για το γέλιο-, στα Ταϊλανδέζικα)Αχ, βρες τα γραμματάκια να μας τα γράφεις όπως πρέπει, θα είναι πολύ ωραιο!

aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool