Desdemona
Διάσημο μέλος
μη με ρωτήσετε σε τι μου χρησίμευσε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε georgia να μην είμαστε πιο κοντά πολύ θα ήθελα να μάθω Κορεάτικα.νέγα χάνγκουκ μάρε ανά (δε μιλαω κορεατικα εγω)![]()
Αληθεια μια κ μιλάμε για φράσεις επιβίωσης πως λέγεται το σουβλάκι με πίτα στα Κορεάτικα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Επίσης ξέρω το Dat ist een muur ("αυτό είναι ένας τοίχος"μη με ρωτήσετε σε τι μου χρησίμευσε
)
Και όμως! Εάν θέλεις να στείλεις κανένα να σπάσει μόνος του το κεφάλι του αντί να του το σπάσεις εσύ, είναι μια πολύ χρήσιμη έκφραση. Αρκεί να καταλάβει ο άλλος γιατί του τη λες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Dat is een muur εννοείτε, συμπατριώτισσα!Dat ist een muur
Καλά, το θράσος μου δεν έχει όρια... Διορθώνω κιόλας...
Και βλέπω να μου ετοιμάζουν την πίσσα και τα πούπουλα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Επίσης χρησιμεύει κ αν ο άλλος -πχ σύντροφος- είναι ντουβάρι, οπότε τον συστήνεις στους φίλους σου κ λες Dat ist een muur. Πράγματι πολύ χρήσιμη έκφρασηΚαι όμως! Εάν θέλεις να στείλεις κανένα να σπάσει μόνος του το κεφάλι του αντί να του το σπάσεις εσύ, είναι μια πολύ χρήσιμη έκφραση. Αρκεί να καταλάβει ο άλλος γιατί του τη λες!

Raisa
Περιβόητο μέλος
haltet endlich die Schnauze ...με άλλα λόγια ΣΚΑΣΤΕ επιτέλους!!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Καλά καλέ, με συγχωρείτε!Dat is een muur εννοείτε, συμπατριώτισσα!
Καλά, το θράσος μου δεν έχει όρια... Διορθώνω κιόλας...

Δεν θα επαναληφθεί! 

Desdemona
Διάσημο μέλος
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙΕπίσης χρησιμεύει κ αν ο άλλος -πχ σύντροφος- είναι ντουβάρι, οπότε τον συστήνεις στους φίλους σου κ λες Dat ist een muur. Πράγματι πολύ χρήσιμη έκφραση![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Φαντάζομαι πως θα ακούγεται αυτό στα Γερμάνικάhaltet endlich die Schnauze ...με άλλα λόγια ΣΚΑΣΤΕ επιτέλους!!!!!![]()
σε πιάνει ο τρόμος κ μόνο που το βλέπεις γραμμένοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Φαντάζομαι πως θα ακούγεται αυτό στα Γερμάνικάσε πιάνει ο τρόμος κ μόνο που το βλέπεις γραμμένο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχω και καλυτερο!
σιφαλιό (πουτ***)![]()
Επίσης χρησιμεύει κ αν ο άλλος -πχ σύντροφος- είναι ντουβάρι, οπότε τον συστήνεις στους φίλους σου κ λες Dat ist een muur. Πράγματι πολύ χρήσιμη έκφραση![]()

Ειχα τοσο ηλιθια μερα σημερα και με κανατε να γελασω με την καρδια μου.

Να'στε καλα καλα "γκρουπ θεραπυ":kiss:

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα τοσο ηλιθια μερα σημερα και με κανατε να γελασω με την καρδια μου.
Να'στε καλα καλα "γκρουπ θεραπυ":kiss:![]()
παρομοιως... γιατι καλε να δινω μια περιουσια στους ψυχολογους?? απαπαπααααα

stellak
Διάσημο μέλος
) εάν η παλιο-κορκοντζελο-Ζωή δεν μας δημοσιεύσει ΠΟΙΗΜΑ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σας, σήμερα πέρασα πολύ καλά, γέλασα σε σημείο χαζοχαρουμενισμού, ακόμα και στη δουλειά - που είχα κάμποση, ομολογουμένως! Ωστόσο δεν κλείνει με τίποτε καλά μια σέσιον (session) εάν η παλιο-κορκοντζελο-Ζωή δεν μας δημοσιεύσει ΠΟΙΗΜΑ
![]()
Jawohl mein General!!!

Για να δείτε πόσα ταλέντα έχω:
Arbeit macht frei,
ούι, ούι, βάι, βάι!!!
μην την ζεστάνετε πολύ την πίσσα σας παρακαλώ...
stellak
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ή είμαι;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Υπότιτλους δε θα βάλεις;Jawohl mein General!!!
Για να δείτε πόσα ταλέντα έχω:
Arbeit macht frei,
ούι, ούι, βάι, βάι!!!
μην την ζεστάνετε πολύ την πίσσα σας παρακαλώ...
θα προσπαθήσω να είναι χλιαρή
stellak
Διάσημο μέλος
Υπότιτλους δε θα βάλεις;
θα προσπαθήσω να είναι χλιαρή

Τι να πούμε τώρα, ότι έχει άδικο; Πήξαμε στην πολυγλωσσία σήμερα. Να μας καταλαβαίνει και κανένας...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ε, τότε ας βάλω και υπότιτλους!θα προσπαθήσω να είναι χλιαρή
Το Arbeit macht frei το έγραφε πάνω στην πύλη του Άουσβιτς και σημαίνει "η δουλειά απελευθερώνει"... Προφορά: Άρμπαϊτ μαχτ φράι.
Πού το θυμήθηκα; Όλοι κοπροσκυλιάζουν και μόνο εγώ δουλεύω Παρασκευή βραδάκι!!!!

"Ούι ούι βάι βάι" είναι παραδοσιακά επιφωνήματα που εκφωνούνται σε δύσκολες φάσεις...
χλιαροδροσερή η πίσσα, λέμε...
ΥΓ Κορκοντζελογατιώτισσα, πάω να τα δω!
elvenstar
Επιφανές μέλος
"Ούι ούι βάι βάι" είναι παραδοσιακά επιφωνήματα που εκφωνούνται σε δύσκολες φάσεις... !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool