stellak
Διάσημο μέλος
Χάνγκου!![]()

Αλλά καμία σχέση; Τι ωραίες που είναι οι (... εντελώς!) ξένες γλώσσες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Εχω και καλυτερο!
σιφαλιό (πουτ***)![]()
Εδώ δεν το γλιτώνω σήμερα, σας το λέω

Σηφαλιό είναι το χαϊδευτικό του ονόματος "Σήφης" (που είναι βαφτισμένος Ιωσήφ!
) στην Κρήτη!ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΆΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ein Bisschen γερμανικά, a bit αγγλικά!
Πώς να μην πάει το μυαλό μου στη δυσλεξία;;; Πώς;;;;![]()

Και ποιος μας λέει ότι τα αγγλικά δεν είναι η δυσλεξική εκδοχή των γερμανικών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εδώ δεν το γλιτώνω σήμερα, σας το λέω
Σηφαλιό είναι το χαϊδευτικό του ονόματος "Σήφης" (που είναι βαφτισμένος Ιωσήφ!) στην Κρήτη!
ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΆΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ![]()
Στην Κρήτη άραγε το ξέρουν?????

stellak
Διάσημο μέλος
Και ποιος μας λέει ότι τα αγγλικά δεν είναι η δυσλεξική εκδοχή των γερμανικών![]()
Ή - πιθανότερα - το αντίστροφο;

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ή - πιθανότερα - το αντίστροφο;![]()
Να σου πω ...δεν το πιστεύω ότι είναι αντίστροφα....αν λάβεις υπόψη σου την γραμματική των γερμανικών και των αγγλικών....τα γερμανικά έχουν σχεδόν ίδια γραμματική με τα αρχαία ελληνικά...τώρα θα μου πεις : η περίπλοκη γραμματική δεν σημαίνει και αρχαιότερη γλώσσα

aretha
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Κι εγώ με τη Νικολέτα είμαι σ' αυτό: τα αγγλικά προέρχονται από τα γερμανικά και όχι αντίστροφα. Τα κουβάλησαν οι Σάξονες στο νησί, πριν απ' αυτούς οι ντόπιοι μιλούσαν διάφορες κελτικές διαλέκτους. (Στη σούπα βέβαια, μπήκαν και τα γαλλικά που έφεραν οι Νορμανδοί).
Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά δεν τα κάνει κατ'ανάγκη "δυσλεκτικά" γερμανικά, τα κάνει πιο ευπρεπισμένη - πρώην βάρβαρη - γλώσσα

Raisa
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ με τη Νικολέτα είμαι σ' αυτό: τα αγγλικά προέρχονται από τα γερμανικά και όχι αντίστροφα. Τα κουβάλησαν οι Σάξονες στο νησί, πριν απ' αυτούς οι ντόπιοι μιλούσαν διάφορες κελτικές διαλέκτους. (Στη σούπα βέβαια, μπήκαν και τα γαλλικά που έφεραν οι Νορμανδοί).
Αλίκη μου :kiss::kiss::kiss:
και πάλι μας έδωσες τα φώτα σου!!!!

Υποκλιθήτε παρακαλώ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά δεν τα κάνει κατ'ανάγκη "δυσλεκτικά" γερμανικά, τα κάνει πιο ευπρεπισμένη - πρώην βάρβαρη - γλώσσα![]()
Μα τι λέμε τόση ώρα
....τα αγγλικά είναι δυσλεκτικά γερμανικά

aretha
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνήσω ΚΑΙ με αυτό!δεν τα κάνει κατ'ανάγκη "δυσλεκτικά" γερμανικά, τα κάνει πιο ευπρεπισμένη - πρώην βάρβαρη - γλώσσα![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ιδιο σκεφτηκα και εγω.Εδώ δεν το γλιτώνω σήμερα, σας το λέω
Σηφαλιό είναι το χαϊδευτικό του ονόματος "Σήφης" (που είναι βαφτισμένος Ιωσήφ!) στην Κρήτη!
ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΆΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ![]()

εχουμε σαλεψει?λεω εγω τωρα.νομιζω???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
σαγιοναρα,ντανιελ σαν(καρατε κιντ)TAE KWO DO
ΑΠΤΣΑΚΙ
ΓΙΟΠΤΣΑΚΙ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
σαγιοναρα,ντανιελ σαν(καρατε κιντ)![]()
Καλέ τα δικά μου είναι αληθινά κορεάτικα όχι φέικ.

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ουρανια μου πλακιτσα κανω να αποφορτιστω λιγο γιατι ηταν δυσκολη μερα σημερα.εκτος απο αγγλικα δεν ξερω αλλη γλωσσα(και αυτα τα εχω ξεχασει).με εχετε ολες "καπελωσει".![]()
ενώ εμείς

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Waar is de wc? (γουάρ ις ντε γουεϊσεϊ?):Πού είναι η τουαλέτα? (Πολύ χρήσιμο)
Ik houd van jouw (ικ χάουντ βαν γιαου): Σε αγαπώ
Hoe heet je? (χου χέετ γιέ): Πώς σε λένε?
stellak
Διάσημο μέλος
(Τι κάνεις; )Het gaat wel! (Είμαι καλά*)
(* λέμε τώρααααα, διότι σήμερα ήταν η μέρα της μ...κιας εδώ μέσα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτά είναι γιαπωνέζικα!σαγιοναρα,ντανιελ σαν(καρατε κιντ)![]()
Να τι ξέρω:
σενσέι = δάσκαλος (από δάσκαλος του καράτε ως πνευματικός ηγέτης)
τζινσέι = ζωή (με μικρό, όχι Ζωή το όνομα!)
αριγκατό = ευχαριστώ, ντόμο αριγκατό = ευχαριστώ πολύ
κονιτσίουα = γεια σας, χαίρετε (χαιρετισμός όταν μπαίνεις κάπου, όχι όταν φεύγεις)
χάι = ναι, μάλιστα
ντάι = υψηλό (πώς λέμε υψηλό ιδανικό. Καμία σχέση με τον ψηλό άντρα!)
μανέκι νέκο = αγαλματάκι γάτας που γνέφει! Το βάζουν στις βιτρίνες των μαγαζιών τους για καλές δουλειές και καλή τύχη! Όποιος βρεθεί στην Ιαπωνία, καλά θα κάνει να προμηθευτεί ένα, να φέρει και σε μένα όμως που το αποκάλυψα!
Επίσης: γκέρι = κλωτσιά.
μαβάσι γκέρι, ούρα μαβάσι γκέρι, μάε γκέρι, γιόκο γκέρι είναι όλα κλωτσιές του καράτε...
χάτζι μέι = αρχίζουμε (ή κάτι τέτοιο, δεν παίρνω κι όρκο!)
ΥΓ Α, ναι! Και butsu = βούδας! Μην το κοροϊδέψετε γιατί
1. Μπορεί να υπάρχουν και βουδιστές ανάμεσά μας! και
2. Αν ακούσω κακές κουβέντες, δεν θα σας γράψω μια σπαρταριστή ραδιοφωνική διαφήμιση που έβαζε κάποτε εδώ ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool