ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Στην αρχη δεν με ανησυχησε γιατι ηταν φυσιολογικο μετα το χειρουργειο. Ομως οσο οι μερες περνουσαν εκεινη δεν επανερχοταν. Ηδιδιμη αδελφη της και εκεινη προ 5 ημερων στειρωμενη εχει επανελθει τελειως.
Η Blue μας ειναι παρα πολυ παιχνιδιαρα και σκανταλιαρα. Επισης πριν την στειρωση ετρωγε τα παντα στην κυριολεξια, μεχρι ντοματα. Τωρα ουτε που πλησιαζει φαγητο.
Της δινω βεβαια με το ζορι γαλα με κονσερβα και νερο με την συριγγα αλλα δεν το θελει την πιεζω πολυ. Ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για να προσαρμοστει?
Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειμαι σε απογνωση!
Thanks
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Του τηλεφώνησες να του το πεις; Τι είπε;
Η Νιάρα είναι πολύ φαγανή και έφαγε από το πρώτο βράδυ της στείρωσης (αφύσικο, το'κανε βέβαια εμετό, αλλά την όρεξη την είχε).
Το φυσιολογικό είναι να φάνε 2 μέρες μετά (άντε 3, όχι παραπάνω).
Εύχομαι να είναι κάτι επιπόλαιο. Περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
rotonda
Δραστήριο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!Εχω μιλησει με τον κτηνιατρο απο την πρωτη στιγμη και μου ειπε οτι ισως ειναι καποιο μετεγχειριτικο σοκ απο την στειρωση που της εχει κοψει την ορεξη! Βεβαια να την πιεζω να φαει. Απο χτες της δινω και λιγο Prezolon (ο γιατρος το συστησε) για να επανελθει. Σημερα το πρωι ηταν λιγο καλυτερα, πιο ενεργητικη αλλα μονη της δεν τρωει, παντα με την συριγγα. Το αποιγευμα θα ερθει κι ο γιατρος να την δει.
Ελπιζω να συνελθει γρηρορα.
Και παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.
Θα σας κρατω ενημερους.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Θα σας κρατω ενημερους.
Να πάνε όλα καλά!
θα περιμένουμε ενημέρωση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σε ολους!!!
Τα νεα απο μενα ειναι ευχαριστα!!! Η Blue μου συνηλθε! Απο την Παρασκευη δειλα δειλα ξεκινησε να τρωει μονη της και τωρα πια ορμαει οπου βρει φαγητο! Πραγματικα δεν το πιστευα οταν ανεβηκε στο τραπεζι την ωρα του φαγητου μας και εφαγε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα.
Ο γιατρος επιβεβαιωθηκε οτι ηταν ενα σοκ απο την εγχειρηση και τωρα ολα ειναι στους παλιους τους ρυθμους.....
Θελω να σας ρωτησω κατι........ οι γατες κανει να τρωνε ανθρωπινα φαγητα? Ο γιατρος επιτρεπει τα παντα αλλα καποιες ιστιοσελιδες λενε οτι μονο οι τροφες για τις γατες ειναι καταλληλες. Δεν πολυξερω τι να κανω γιαυτο για αλλη μια φορα ζηταω την συμβουλη σας!
Περιμενω..........
Φιλια

Ismini
Διάσημο μέλος
πηγαινε εδω. Τα υπολοιπα κανει να τα φαει!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα .
Τωρα ολα ειναι παρα πολυ καλα με την μικρουλα μας. Την ταιζω Hills ξηρα τροφη και εχει παρει τα πανω της για τα καλα.......
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν εχω μεγαλη πειρα με τις γατες. Μια φιλη μου, μου ειπε οτι γατες που ζουν και εξω απο το σπιτι (οπως η δικη μου, η μαμα της Blue) κουβαλανε ασθενειες στο σπιτι ανεξαρτητως εμβολιασμου που μπορουν να προκαλεσουν σοβαρες ασθενειες ακομα και στα γυναικεια γεννητικα οργανα.(νονιζω μου το ειπε τοξοπλασμα.....) Ισχυει κατι τετοιο ειναι κατα βαση ειναι υπερβολές? Υπαρχει καποια προληψη?
Δεν ξερω τι να πρωτοπιστεψω!
Ελπιζω να ξερετε κατι και να μου ανοιξετε τα ματια.........
Περιμενω.......
Ismini
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Μύθοι-και-Πραγματικότητες.219399/Καλημερα .
Τωρα ολα ειναι παρα πολυ καλα με την μικρουλα μας. Την ταιζω Hills ξηρα τροφη και εχει παρει τα πανω της για τα καλα.......
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν εχω μεγαλη πειρα με τις γατες. Μια φιλη μου, μου ειπε οτι γατες που ζουν και εξω απο το σπιτι (οπως η δικη μου, η μαμα της Blue) κουβαλανε ασθενειες στο σπιτι ανεξαρτητως εμβολιασμου που μπορουν να προκαλεσουν σοβαρες ασθενειες ακομα και στα γυναικεια γεννητικα οργανα.(νονιζω μου το ειπε τοξοπλασμα.....) Ισχυει κατι τετοιο ειναι κατα βαση ειναι υπερβολές? Υπαρχει καποια προληψη?
Δεν ξερω τι να πρωτοπιστεψω!
Ελπιζω να ξερετε κατι και να μου ανοιξετε τα ματια.........
Περιμενω.......
Εδω διαβασε για το τοξοπλασμα. Επισης μπορεις να ψαξεις με τη λεξη "τοξοπλασμα" εδω στο αναζητηση και στη google.
Oταν αποφασισεις να κανεις παιδια θα σε ενημερωσει κι ο γιατρος σου. Μονο το εμβρυο κινδυνευει.
Ομως οταν η γατα ζει εξω και μπαινει μεσα ακομα κι αν ειναι εμβολιασμενη κινδυνευει απο τις αρωστιες των αλλων γατων που δεν εχουν κανει εμβολια. https://www.mypetz.gr/threads/Γιατί-αφήνετε-τις-γάτες-σε-εξωτερικούς-χώρους.219464/
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Ισμηνη σευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου ηταν πραγματικα πολυτιμες! Εμαθα πολλα πραγματα και καπως κατατοπιστικα!!
Να σαι καλα
!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χάρηκα. Για το τοξόπλασμα (που δεν μεταδίδεται μόνο από τις γάτες όπως σου είπανε τα υπόλοιπα μέλη) κι εγώ από όσο ξέρω είναι καλύτερο να το πάθει κανείς πρίν από μια εγκυμοσύνη (δεν θα το καταλάβει κανείς από όσο ξέρω εκτός κι αν κάνει εξετάσεις) παρά να συμπέσει με αυτήν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool