Απάντηση: Στείρωση της betyboo! Hill's Sterilised Young Adult Chicken
Καλησπερα.Μου φαινεται πολυ υπερβολικο 5 μερες στο κλουβι!!Απο οσα εχω δει μεχρι τωρα,μια μερα μενουν..αντε 2 στο ιατρειο το ανωτερο.5 μερες θα τα παιξει..να εισαι σιγουρη για αυτο.Επισης
γιατι απο σημερα στο ιατρειο του;Αυτο πραγματικα δεν το εχω ξαναακουσει.
Προφανως θα πληρωθει για τις μερες νοσηλειας..οποτε αυτο κατι μου λεει..και δεν μου λει και τα καλυτερα δυστυχως.Εγω στη θεση σου θα διαφωνουσα,και θα την επαιρνα σπιτι μου μετα την πρωτη μερα.Το εχεςι αυτο το δικαιωμα.Εκτος βεβαια αν παρουσιασει καποιο προβλημα
Φαντασου οτι εγω την ιδια μερα την πηρα.Κανενα προβλημα δεν ειχαμε.Σαν κατσικι δεν προκειραι να χοροπηδαει την πρωτη μερα.Μετα δεν υπαρχει θεμε.Το μονο θεμα ειναι μπας και θελέι να βγαλει τα ραμματα,αλλα εκει ο γιατρος μπορει να της βαλει το ελισαβετιανιο κολλαρο.Οποτε το 5 μερες εκει..ΓΙΑΤΙ;

Οσον αφορα την τροφη για στειρωμενα.Δεν ειναι θεμα παχους,ειναι θεμα οτι αυτες οι τροφες που κανουν για στειρωμενα,περιεχουν λιγοτερα μεταλλα και κυριως μαγνησιο..που ειναι αποδεδειγμενο οτι η μεγαλη ποσοτητα σε τροφη και νερο μαγνησιου,μπορει να προκαλεσει ουρολιθους στα νεφρα.Για την αποτροπη ουρολιθιασης δηλαδη δινεται η τροφη για στειρωμενα,και οχι για το παχος.

Κοιτα.,.αν μπορεις να την ταιζεις σε ξεχωριστο δωματιο συγκεκριμενες ωρες,θα σε διευκολυνε αυτο.Απλα το μικρο οντως ειναι καλυτερα να θρεφεται με ειδικη τροφη για μικρα,γιατι εχει περισσοτερη αναγκη απο καποια θρεπτικα συστατικα.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν φαει και μερικες κροκετουλες απο την τροφη της μεγαλης,θα παθει και τιποτα.Οχι βεβαια.