Έφη σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Η Φιόρα τελικά αποφάσισε να κοιμηθεί μετά από αρκετή ώρα ζωηράδας και από αρκετό γλείψιμο και τράβηγμα με τα δοντάκια της στα ράμματα. Παρατήρησα ότι η κοιλίτσα της στο σημείο που έγινε η εγχείρηση έχει πρηστεί λίγο σε σχέση με την πρώτη μία ώρα μετά την επέμβαση. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό. Φιλιά και χρόνια πολλά από Κέρκυρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά!! Καταρχήν για μια ακόμη φορά θα τονίσω πόσο ιδιαίτερα πλάσματα είναι οι γάτες..Δεν είχα ποτέ μου και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
Η γάτα μου 4 μηνών ακούει στο όνομά της, καταλαβαίνει το μη και το όχι και δεν με παιδεύει...Μόνο μια φορά τα έκανε στη φλοκάτη αλλά ήταν μετά από μια αρκετά τραυματική της εμπειρία...Σκυλάκι που φιλοξενώ αδέσποτο με έχει κουράσει όσο δεν φαντάζεστε....
Καλύτερα 100 γάτες παρά ένας σκύλος....
Τώρα στο θέμα στείρωση..πόσο κοστίζει??Δεν ξέρω για τους γιατρούς στην Αθήνα αλλά επαρχία μου φαίνονται τσουχτερές οι τιμές...και τώρα με τους μισθούς στα τάρταρα υπάρχει πρόβλημα..Πόσο πληρώσατε για τη γάτα σας????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χιονάτη καλησπέρα! Είναι γύρω στα 100 ευρώ επαρχία για θηλυκή γάτα. Για αρσενικό γάτο δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, μιας και τον έχω στειρώσει εδώ και 7 χρόνια. Πάντως θα σε συμβούλευα να πας σε έναν κτηνίατρο που ή γνωρίζεις ή σου έχουν πει γι αυτόν καλά λόγια κι ας είναι λίγο πιο ακριβός από κάποιον που δεν ξέρεις αλλά είναι φθηνότερος. Οπωσδήποτε πάντως κάνε τη στείρωση στη γατούλα σου, γιατί αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί από τις πολλές γέννες. Φιλιά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για θηλυκια γατα περιπου απο 80 ευρω ξεκιναει,και φτανει μεχρι 120-150.Για αρσενικα απο 60 το λιγοτερο..συνηθως 70 με 80.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μίλησα με τον γιατρό μου ή μάλλον το γιατρό της Σούσι
..150 ευρό μου ζητάει....
. Ένας άλλος μου είπε 80 κάτι αλλά δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά καλησπέρα, πριν από 2 ώρες γυρίσαμε κι εμείς από τη γιατρό, τη στειρώσαμε την Ήρα μου, έχει πάρει την ενέσιμη αντιβίωση, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σπίτι πήγε στην αγαπημένη της γωνιά και κοιμήθηκε, αφού πρώτα φυσικά δοκίμασε να ανέβει στο κρεβάτι μας αλλά δεν την άφησα, κρίμα το γατάκι μου, αλλά δεν ήθελα να ακουμπήσω τα ράμματά της για να τη βοηθήσω να ανέβει, ήθελα απλά να πω ότι όπως κι άλλα θέματα του site, έτσι κι αυτό με βοήθησε πολύ και σας ευχαριστώ όλους που βοηθάτε με την εμπειρία σας. Να είστε καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fofula
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Καλημέρα.Χτες το μεσημεράκι έκανα στείρωση στη γατούλα μου.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχει καθόλου διάθεση ,αν και αυτο μου φαίνεται λογικό προς το παρόν,ενώ δεν θέλει καθόλου να φάει.Είναι νηστική από προχτές το βράδυ .Το μόνο που έχω καταφέρει να της δώσω,είναι νεράκι με σύριγγα.Ανησυχώ γιατί της δίνω αντιβίωση και μήπως την πειράξει έτσι που είναι νηστική.Θα αργήσει να συνέλθει ή της συμβαίνει κάτι?
Καλημερα!!!!!!!Σιγουρα αυτα τα συμπτωματα ειναι επακολουθα της ναρκωσης και ολης φυσικα της ταλαιπωριας απο την επεμβαση.
Κανονικα απο σημερα θα πρεπει να ειναι πολυ καλυτερα και φυσικα να αρχισει να τρωει ,εστω και λιγο.Αν ομως βλεπεις οτι ειναι αρνητικη στο θεμα φαγητου η δεν εχει γενικα καλη διαθεση,πρεπει να μιλησεις με τον κτηνιατρο.
Καλη αναρρωση στη γατουλα σου.!!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πως είναι η γατούλα σου σήμερα;
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια, ακομη δεν ειμαι σιγουρη για τη στειρωση....απο τη μια ακουω 9ετικα και οτι πρεπει να γινεται στα ζωα, αλλα απο την αλλη ακουω τα χειροτερα!οτι δηλαδη υπαρχει μεγαλος κινδυνος να πε9ανουν και οτι ειναι ε3αντλυμμενα(το σκοτωσα)μετα τ χειρουργιο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
dimitroula0208
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδια, ακομη δεν ειμαι σιγουρη για τη στειρωση....απο τη μια ακουω 9ετικα και οτι πρεπει να γινεται στα ζωα, αλλα απο την αλλη ακουω τα χειροτερα!οτι δηλαδη υπαρχει μεγαλος κινδυνος να πε9ανουν και οτι ειναι ε3αντλυμμενα(το σκοτωσα)μετα τ χειρουργιο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Σε καταλαβαίνω, είμαι κι εγώ τρομοκρατημένη γιατί θα την κάνω σε λίγες μέρες. Διαβάζω όμως για να είμαι προετοιμασμένη. Χειρουργείο είναι, όχι εμβόλιο. Πρέπει να ξέρουμε τι να περιμένουμε, τι είναι φυσιολογικό και τι ενδεχομένως ανησυχητικό. Εγώ θα ανάψω και μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου εκείνες τις μέρες!!
Το δίλημμα να την κάνω ή όχι, δεν τίθεται για μένα. Έχει περάσει ήδη 3 οίστρους και δεν έχει χρονίσει ακόμα. Δεν με νοιάζει που κάνει φασαρία, ούτε αν ενοχλεί εμένα. Έχει όμως τρομερούς κολικούς και πονάει στις ωοθήκες. Επικρατεί η εσφαλμένη αντίληψη ότι οι γάτες στον οίστρο δεν πονάνε. Είναι μεγάλο λάθος. Η δική μου υπέφερε, το έβλεπα. Ρώτησα δύο κτηνιάτρους και οι δύο μου απάντησαν ότι όντως πονάνε. Άσε που δεν τρώει σχεδόν τίποτα και χάνει απότομα βάρος. Από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος των γυναικολογικών αν δε στειρωθεί. Και τα στειρωμένα ζώα, στατιστικά από ότι λέγεται, ζουν περισσότερο. Δική σου η απόφαση, εύχομαι να κάνεις το καλύτερο και να είναι καλά τα ζώα σου.
brigite
Διάσημο μέλος
Η αληθεια ειναι,οτι ολοι μας λιγο πολυ,ειχαμε τους φοβους μας και τις ανησυχιες μας ,οσον αφορα την ναρκωση και την επεμβαση.
Αν ομως η γατουλα ειναι υγιης και στο σωστο βαρος,καλο ειναι να στειρωθει.Ετσι παυει να βασανιζεται απο τους συνεχομενους οιστρους ,δεν χανει βαρος,ειναι ηρεμη και το σημαντικοτερο δεν κινδυνευει απο καρκινους.

Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισχυει οτι οταν οι γατες αναρωνουν απο την επεμβαση, αρχιζουν να παχαινουν ανε3ελενγκτα?
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όχι!

Εάν τους δίνεις να τρώνε ανεξέλεγκτα και δεν τις παρακινείς να γυμνάζονται, είναι λογικό να πάρουν βάρος.
Εάν προσέχεις τη διατροφή τους μετρώντας την ποσότητα των ημερήσιων γευμάτων τους και παίζεις μαζί τους, θα είναι μια χαρά.

Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουφ!!μου εφυγε ενα βαρος...ευχαριστω!
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα το πρωι πηγα την 7 μηνων θηλυκια γατουλα μου για στειρωση και την πηρα σημερα το πρωι γιατι ηθελα να την κρατησει ο γιατρος μια μερα να ειμαι πιο ησυχη.. Τελοσπαντων , οταν την εφερα σπιτι παρατηρησα οτι η κοιλια της εκει που ειναι τα ραμματα ειναι σαν να κρεμεται και σα να φαινεται πρησμενη και ανησυχω . Ειναι φυσιολογικο ; Ορεξη για φαγητο και νερο εχει , ομως δεν μπορει να χρησιμοποιησει την αμμολεκανη της .. Αποτι καταλαβαινω ποναει και γιαυτο δεν εχει ορεξη κοιμαται συνεχεια αλλα αυτο μου φαινεται λογικο .. Μπορει καποιος να μου απαντησει αμεσα ; Α και εκτος απο αυτο το ενα ποδαρακι της ειναι ξυρισμενο σε ενα σημειο , μηπως γιατι της εκανε και αιματολογικες πριν απο τη στειρωση ; Βοηθεια ανησυχω!
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
naysa89
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπραβο,πολυ καλα τα νεα σας.Περαστικα σας!!

naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας , στις 28 του προηγούμενου μήνα έκανα στείρωση στη θηλυκιά γατούλα μου . Έγινε η στείρωση κανονικά όμως η κοιλίτσα της ήταν πρησμένη πολύ τις πρώτες μέρες όμως είχε όρεξη για φαγητό απο την πρώτη μέρα και για παιχνίδι απο την 3η μέρα.. Μετά απο 10 ημέρες που πήγα στον κτηνίατρο για να της βγάλει τα ράμματα , (όταν του είπα για απορροφήσιμα ράμματα είπε οτι δε χρειάζεται και η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα γιατί ) , έπιασε την κοιλιά της ( με ηρέμηση γιατί είναι αγριόγατα
) ήταν πρησμένη εσωτερικά και μου είπε πως αν τρώει κανονικά και παίζει να μην ανυσηχώ και πως θα φύγει .. Έχει περάσει παραπάνω απο μια εβδομάδα απο τότε και ακόμη απο την μια μεριά της τομής είναι πρησμενη σαν να είναι κάτι σκληρο μέσα .. Τι να κάνω ? Τι μπορεί να είναι ? Αν την ξαναπάω στο γιατρό πάλι τα ίδια θα μου πει ... Ηelppp !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool