Καλησπέρα κι από μένα. Εχω δυο γατούλες και ένα μικρό γατούλη που απέκτησα πρόσφατα. Χθες έκανα στείρωση στη μια μου γατούλα που είναι ενός έτους και αν και νόμιζα πως είμαι ψύχραιμη, έχω ψιλοφρικάρει.

#Η Μελίσσα μου είναι χάλια και παρ'όλο που το ήξερα, ανησυχώ και δυσκολεύομαι να το αντιμετωπίσω. Εχουν περάσει 24 ώρες και ακόμα δεν τρώει, είναι φυσιολογικό αυτό? Ακόμα? Δυσκολεύομαι να της δώσω την αντιβίωσή της, της φέρθηκα σχεδόν βίαια για να την καταφέρω με σύριγγα, αλλά δεν τρώει και δεν βρίσκω αλλη επιλογή. Εϊναι φρικτό αυτό στην κατάστασή της κι εγώ να της φέρομαι απότομα. Τι να κάνω? Πρέπει να πάρει αντιβίωση για 7 ημέρες.
Η αλήθεια είναι πως κάποιες οδηγίες σας τις .... χρειάζομαι για να το αντιμετωπίσω καλύτερα

#
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε για την στείρωση με τομή στο πλάϊ. Ο γιατρός έκανε στην κοιλιά και δεν μου έδωσε και πολλές εξηγήσεις για την τομή στο πλάϊ, πέρα από το ότι δεν έχουν τόση καλή ορατότητα για να την καθαρίσουν και γενικά στην κοιλιά είναι η μέθοδος που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα τουλάχιστον. Γνωρίζετε κάτι γι αυτό? Δεδομένου ότι έχω τον άλλο μήνα να στειρώσω και την άλλη μου γατούλα καθώς και ο αδελφός μου τη δική του, μας ενδιαφέρει να ενημερωθούμε καλύτερα και για την τομή στο πλάϊ. Μήπως είναι τελικά καλύτερα, αν βρεις άλλο γιατρό και δεν υποφέρει τόσο πολύ ή είναι το ίδιο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.