mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω ειναι και οι υπολοιπες σελιδεςσας παραδιδω για σχολιασμο το φυλλαδιο που ανακαλυψα στην καταληψη υφανετ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Τελικά, είχα δίκιο γι' αυτά που έλεγα γι' αυτούς τους τύπους στο άλλο θέμα. Ευτυχώς, κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.
marzep
Δραστήριο μέλος

Αερολογοντας και μπουρδολογοντας με φανατισμο...................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να ενημερωσουμε σωστα χρειαζεται να γνωριζουμε τι μας καταμαρτυρει η αντιθετη πλευρα.Ελεος πια...εδω κανουμε αμαν να ενημερωσουμε τον κοσμο...
Desdemona
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η οποία όμως, όσο γελοία και παραπλανητική κι αν είναι, μιλάει στο υποσυνείδητο και μπορεί τελικά να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από την πολυσέλιδη μπουρδολογία...

Ααααχχχ, όταν τα 'λεγα εγώ...Κάποιος να τους πάρει από κει τα άπαντα του Ρουσσώ, τελικά κάνει μεγαλύτερο κακό απ' όσο νόμιζα.

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υποπτεύομαι ότι οι συντάκτες της προκήρυξης/διακήρυξης μάλλον δεν έχουν ιδέα από αδεσποτάκια, από πατημένα ζωάκια στους δρόμους, από απελπισμένες προσπάθειες να βρεθούν σπιτάκια για φιλοξενία για υιοθεσία σε άπειρα μωράκια, ούτε έχουν δώσει ποτέ τους μία δραχμή για ένα αδεσποτάκι... Ηλίθια υποκείμενα... Συγγνώμη αλλά έχω φθάσει στο αμήν τόσα χρόνια ....
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω πλέον Διεύθυνση να στέλνω τα φορτηγά με τα γατάκια και τα σκυλάκια!!!!

(Σεντόνια εγώ δεν διαβάζω.. και δεν προλαβαίνω κιόλας!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία!!!
Έχω πλέον Διεύθυνση να στέλνω τα φορτηγά με τα γατάκια και τα σκυλάκια!!!!![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Δε πα να λένε... εγώ θα στειρώνω τα γατιά που βρίσκω στο δρόμο μου... αυτοί ας τα κρατήσουν αστείρωτα, μέχρι να φύγουν, να τα βρούμε και να τα στειρώσουμε εμείς...
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πίνεις και δε μας δίνεις.....
Δε πα να λένε... εγώ θα στειρώνω τα γατιά που βρίσκω στο δρόμο μου... αυτοί ας τα κρατήσουν αστείρωτα, μέχρι να φύγουν, να τα βρούμε και να τα στειρώσουμε εμείς...
Έτσι, έτσι!!! Μπουαχαχαχαχα! Κορίτσια, τα σχόλιά σας είναι ξεκαρδιστικά και καίρια όσο δεν λέγεται!!!

Πώς να σας απαντήσουμε, πώς να σχολιάσουμε τις κοτσάνες σας....Α ναι: ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το διάβασα καν για να μην συγχιστώ... Είμαι τόσο απόλυτα υπέρ της στείρωσης, που αν και άτομο γενικά ήπιων τόνων, μπορεί να πιαστώ μαλλί με μαλλί για το συγκεκριμένο θέμα...
Υποπτεύομαι ότι οι συντάκτες της προκήρυξης/διακήρυξης μάλλον δεν έχουν ιδέα από αδεσποτάκια, από πατημένα ζωάκια στους δρόμους, από απελπισμένες προσπάθειες να βρεθούν σπιτάκια για φιλοξενία για υιοθεσία σε άπειρα μωράκια, ούτε έχουν δώσει ποτέ τους μία δραχμή για ένα αδεσποτάκι... Ηλίθια υποκείμενα... Συγγνώμη αλλά έχω φθάσει στο αμήν τόσα χρόνια ....
Ετσι ακριβώς.Συμφωνώ απόλυτα Δώρα μαζί σου.
marzep
Δραστήριο μέλος
Έτσι, έτσι!!! Μπουαχαχαχαχα! Κορίτσια, τα σχόλιά σας είναι ξεκαρδιστικά και καίρια όσο δεν λέγεται!!!
Πώς να σας απαντήσουμε, πώς να σχολιάσουμε τις κοτσάνες σας....Α ναι: ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
"ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
(ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ STRAYSHELP 3-5-09 https://www.facebook.com/inbox/readm...=0#/photo.php?pid=1655598&id=582377449&ref=nf )
8 γατάκια 10-15 ημερών ZHTOYN EΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ, αλλιώς θα ευθανατωθούν,δεν υπάρχουν άτομα,λείπουμε για δουλειά! ΒΟΗΘΗΣΤΕ: 6947829826
H κοπέλα(που της τα αφησαν στο κήπο) έχει φροντίσει πολλά αδέσποτα και έχει αναλάβει πολλά δυσκολα περιστατικά με χειρουργεία που κόστισαν πάνω από 700 ευρώ.Χθες της πέταξαν και 8 κουτάβια!Είναι σε απόγνωση,δεν εκβιάζει απλά για να τα ξεφορτωθεί.Δουλεύει όλη μέρα και τα γατάκια δεν θα τη βγάλουν μόνα τους!
"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ως γνωστόν, η φυσική επιλογή είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους άλλους.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο στην αναρχικη μπροσουρα ειναι οτι απειλουν και τους κτηνιατρους που κανουν στειρωσεις.δυστυχως οι αναρχικοι ειναι νεα παιδια γυρω στα 20 με ιδεες παρωχημενες.στο ενδιαμεσο η μεγαλη μεριδα των νεων ειναι αδιαφορη για τη φιλοζωια.Μα αφού το λένε κάπου στο φυλλάδιο, ότι ο πληθυσμός προσαρμόζεται στις δυνατότητες που προσφέρει το περιβάλλον.
Ως γνωστόν, η φυσική επιλογή είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους άλλους.
σκεφτομαι οτι τον ιουνιο που θα αρχισω τις στειρωσεις ξανα θα πρεπει να ειμαι πολυ διακριτικη για να μην με παρουν χαμπαρι.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο στην αναρχικη μπροσουρα ειναι οτι απειλουν και τους κτηνιατρους που κανουν στειρωσεις.δυστυχως οι αναρχικοι ειναι νεα παιδια γυρω στα 20 με ιδεες παρωχημενες.στο ενδιαμεσο η μεγαλη μεριδα των νεων ειναι αδιαφορη για τη φιλοζωια.
σκεφτομαι οτι τον ιουνιο που θα αρχισω τις στειρωσεις ξανα θα πρεπει να ειμαι πολυ διακριτικη για να μην με παρουν χαμπαρι.
Επειδή, όπως προανέφερα, δεν διάβασα το κατεβατό αυτό για να μην συγχιστώ, μπορείτε να μου διευκρινίσετε αν πρόκειται απλά για το μανιφέστο μίας ομάδας ατόμων ή για τρομοκράτες που πλέον έχουν περάσει και στο χώρο των ζώων; Διότι αυτό με τις απειλές κατά κτηνιάτρων δεν το πολυκατάλαβα... Δεδομένου ότι όλοι οι κτηνίατροι , έστω και μόνο για τα χρήματα που λαμβάνουν, κάνουν στειρώσεις αφού είναι και στο πλαίσιο της επιστήμης και του λειτουργήματός τους... Οπότε δεν κατανοώ αυτή την πτυχή ....Θα στραφούν κατά ΌΛΩΝ των κτηνιάτρων της Ελλάδας (με ελάχιστες, φαντάζομαι, εξαιρέσεις

ruko
Διάσημο μέλος

Αλλά με συγκίνησε πολύ η απάντηση του Περαστικού στο μπλογκ του resident, όπου γίνεται λόγος γι' αυτό ακριβώς το κείμενο. Δημοσιεύω ένα μέρος της (η υπογράμμιση δική μου).
Αφήστε τα ουτοπικά όνειρα περί αναρχικής θεώρησης των ζώων και δείτε τα ζώα με πραγματισμό και αγάπη. Τώρα που το σκέπτομαι, δείτε και τον άνθρωπο με αυτό τον τρόπο, αλλιώς θα κινδυνεύετε να είστε πάντα οι αυριανοί Πολ Ποτ, οι σφαγείς στο όνομα των ουτοπιών που πηγάζουν από την διανοητική ομίχλη σας, οι δήμιοι και οι βασανιστές και όχι οι απελευθερωτές του κόσμου. Το πιο λυπηρό είναι ότι δεν θα έχετε καν τη διαύγεια για να το συνειδητοποιήσετε.
Η σχετική ανάρτηση εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool