Φυλλάδιο ενάντια στη στείρωση

• Thread starter Thread starter mandeson
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
βλέπω ο φίλος μου ο Ιάσωνας κάνει καλά τη δουλεία του,
είναι τραγικό, χρησιμοποιουν το όνομα του earth liberation για να κάνουν την προπαγάνδα τους με τα πιο άκυρα επιχειρήματα!
Αξίζει να σημειωθεί οτι τα τυπάκια αυτα δεν έχουν ζώα, ή αν είχαν κάποτε στο παρελθόν κάπως περίτεχνα χάθηκαν, ή τα φολιάσαν...:mad:
έχω βαρεθεί να έχω τον κάθε Ελληνάρα άντρα να μου λεει οτι βγαζω τα αποθημενα μου στειρώνοντας ζώα, εδώ και 3 μήνες έχουμε και τους earth liberation,
και τους anti-spe οι οποιοι ειναι μονο λόγια και φαμφαρολογιες..συζητησεις των συζητησέων,και φιγούρα...
και μετα ...η αττακα που σου ακυρώνει το συκώτι τη σπλήνα και οτι αλλο ζωτικο οργανο εχεις μεσα σου " για μενα τα αδεσποτα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους"
αν ολοι αυτοί οι τυποι ξυπνουσαν απο τον λιθαργο και την ροζ πλάνη τους και καναν φυλαδια για να μην ειμαστε τοσο μα....κες σαν λαος και οχι να κραζουν εκεινους που δουλευουν και εξπαραδιαζονται για τα ζωα και για να αλλαξει αυτη η σιχαμενη εικονα του ελληνα μαλακα που κακοποιει ζωακια , γυρναει την πλάτη ή το παιζει αδιαφορος και αφηνει τη φυση και τον καλο θεουλη να πραξει το εργο τους....ισως τα πραγματα ηταν καλυτερα..
για μενα χαιρουν ακριβως της ιδιας εκτιμησης με τον βλαχο που κρεμαει τον σκυλο στο δνετρο.
το να εισαι μορφωμενος, νεος να γνωρζεις να εχεις κριση, να μπορεις να μπεις το wiky βρε αδερφε και να μου πετας αυτες τις πα...ριες ειναι εγκληματικο.
Λες και δεν ξερουν οτι ο θεος, η φυση και τα συναφη τους εχουν παψει εδω και εναν αιωνα να κατοικουν στη γη...
υπαχρει μονο η μαλακια, η δυναμη του ανθρωπου το σακατεμενο και σκαρτο μυαλο και μια καποια συνειδηση.
ας διαλεξουμε που ανηκουμε.
εμενα η συνειδηση μου δεν με αφηνει να αφησω τα ζωα στη μοιρα τους..οπως σκιζονται οι earth liberation μεχρι να αδειασει και το τελευταιο κλουβι απο ζωα, να μην υπαρχουν πειραματοζωα και καμιας μορφης εκγλεισμου η βασανισμου (και ειμαι με 1000 μαζι τους) ετσι και η δικη μου ευγονικη συνειδηση μου υπαγορευει να μην αφηνω να γεννιουνται αδεσποτα που πεθαινουν στο δρομο, σε κλουβια, κρεμονται σε δεντρα και παιρνουν μερος στα παιχνιδια μιας αρρωστημενης φαντασιας του καθε διαταραγμενου ανθρωπαριου.

κανονικα επρεπε να ειναι μαζι μας και οχι εναντιον μας....
αλλα .........

:up: Νομίζω ότι μίλησες στη γλώσσα που καταλαβαίνουν... Σε χειροκροτώ με θέρμη και επαυξάνω τα μέγιστα! Διότι όταν πας να διατυπώσεις επιχειρηματολογία, έχουν μάθει να αντικρούουν με τσιτάτα, ξύλινη γλώσσα και μπουρδολογίες της εποχής των σπηλαίων και μίας κατευθυνόμενης προπαγάνδας που δεν βασίζονται σε καμία ουσιαστική γνώση και έρευνα του θέματος .... Επανάσταση ενάντια σε όλους και όλα, ακόμη και εκμεταλλευόμενοι τα πιο αθώα πλάσματα στον κόσμο, τα ζώα έτσι για να περνάει η ώρα και να μην κοιμηθούν οι φιλήσυχες συνειδήσεις (μη χ*σω...) Νισάφι πλέον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, πότε προλάβατε;:lol::lol:
Ουφ, αρχίζω, χωρίς παραθέσεις.

Ναι, παραδέχομαι ότι η διαχείριση είναι κάπως άσχημη λέξη, αλλά κατηγορήστε τις μανατζερίστικες ροπές μου γι' αυτό.:rolleyes: Στην πραγματικότητα εννοώ λίγο-πολύ αυτό που λες κι εσύ, ohimso, μόνο που στο δικό μου μοντέλο περιλαμβάνεται και η στείρωση.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αδέσποτου και άγριου ζώου; Το ότι τα αδέσποτα (γάτες και σκύλοι) είναι ζώα που έχουν εξελιχθεί ώστε να ζουν κοντά στον άνθρωπο. Γεννιούνται εξημερωμένα, τουλάχιστον σε συντριπτικό ποσοστό, και ζουν κοντά μας, άρα μπορούμε να παρέμβουμε.

Δεν έχουμε την ίδια δυνατότητα για τα άγρια ζώα: εκεί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατεύουμε το φυσικό τους περιβάλλον και να εξαλείψουμε τους ανθρωπογενείς παράγοντες που τα απειλούν (π.χ. κυνήγι).

Ποιος μας δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε σε μια διαδικασία και να στειρώνουμε τα αδέσποτα; Δεν ξέρω - ίσως η ηθική μας. Το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας (από παιδικές αρρώστιες, μεγαλύτερα ζώα που σκοτώνουν μικρά, ατυχήματα) είναι ο τρόπος της φύσης να ελέγξει τον πληθυσμό. Με τη στείρωση πετυχαίνουμε, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, το ίδιο με πιο benign μέσα. Δεν θέλουμε να ζήσουν μόνο τα πιο δυνατά ή/και τυχερά, θέλουμε να ζήσουν όλα. Είναι η ηθική μας διαστροφή της φύσης; Σαφώς, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Δεν θα αντέχαμε να ζήσουμε με τους όρους της φύσης ούτε για πέντε λεπτά. Προτιμώ το δικό μας σύστημα.

Τώρα, αν κάποια στιγμή κινδυνέψει να εκλείψουν τα μη καθαρόαιμα ζώα, θα δούμε τότε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε δεν βλέπω το λόγο να το συζητάμε.

Ωστόσο, δεν έχω λάβει ακόμα ικανοποιητική απάντηση για τις ολέθριες συνέπειες των μαζικών στειρώσεων. Ανέφερες τη χολέρα (αν και μάλλον εννοούσες την βουβωνική πανώλη), ωστόσο υπάρχει θεραπεία για όλες τις αρρώστιες που μεταδίδονται από ζώα και οι σύγχρονες συνθήκες υγιεινής στον αναπτυγμένο κόσμο αποκλείουν το ενδεχόμενο εξάπλωσής τους. Άλλωστε η ιατρική έχει προοδεύσει αρκετά, ώστε να μην βασιζόμαστε στα ζώα για να μας προστατεύουν από τέτοια νοσήματα.;)

Ούτως ή άλλως τα "οικοσυστήματα" των πόλεων είναι λειψά οικοσυστήματα, γι' αυτό και τα βάζω σε εισαγωγικά. Πράγματι, στη φύση η εξαφάνιση ενός είδους μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση (μέλισσες anyone?), αλλά δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια πόλη, έστω και σε ένα χωριό, αν εξαφανίζονταν τα αδέσποτα. Υπάρχουν ήδη τέτοιες πόλεις και χωριά και δεν βλέπω να έχουν κάποιο πρόβλημα.

Αυτά για το θέμα μας, και ένα επιμέρους:

Τι διαφορά έχει το γουρουνάκι του εκτροφείου από μια αδέσποτη γάτα; Το γουρουνάκι υποφέρει πολύ περισσότερο, κάθε μέρα της ζωής του. Προφανώς δεν υπάρχουν pets και ζώα, υπάρχουν μόνο ζώα, και δεν νοείται να είναι επιλεκτικές οι ευαισθησίες μας, τουλάχιστον αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Αλλά αυτή η συζήτηση καλύτερα να συνεχιστεί σε κάποιο άλλο νήμα.;)

Και μένα μ' αρέσουν αυτές οι συζητήσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανέφερες τη χολέρα (αν και μάλλον εννοούσες την βουβωνική πανώλη),
Aργκ.... :redface: sorry! Ημιμάθεια :P

Δεν ξέρω ποιές μπορεί να είναι οι ολέθριες συνέπειες της μαζικής στείρωσης των αδέσποτων, ούτε καν αν θα υπάρξουν -δεν μπορώ να φανταστώ. Ωστόσο υπάρχουν φορές που ενώ έχουμε προσπαθήσει να 'βοηθήσουμε' μια κατάσταση, έχουμε κάνει τα πράγματα χειρότερα... :hmm:
(πχ τα possum στη Νέα Ζηλανδία, που εισήχθησαν στο οικοσύστημα για να αντιμετωπίσουν τα φίδια, και ακτέληξαν να φάνε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είδη και ακόμα δρουν ανεξέλεγκτα, οι africanized bees στην Αμερική, οι ευρωπαϊκές μέλισσες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ιαπωνική σφήγκα, και πολλλες άλλες ιστορίες).

Έχω ζήσει για κάποιο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, σε μια περιοχή όπου οι αδέσποτες γάτες ήταν ελάχιστες, και όσες υπήρχαν ήταν πάρα πολύ άγριες. Το αποτέλεσμα; Αρουραίοι να κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι στο δρόμο, να τους βλέπεις στις παιδικές χαρές και τα παρκάκια... Και δεν έχω κάτι με τα ζωάκια lol, αλλά (κυρίως τα κόπρανά τους) αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, αφού ζουν στους υπονόμους!
Και ρίχνανε αβέρτα ποντικοφάρμακο. Και δηλητηρίαζαν όχι μόνο τους αρουραίους, αλλά και όσες γάτες τους κυνηγούσαν. :( Για να μην αναφέρω τί έκαναν στα πουλιά που τους 'λέρωναν'.

Δεν ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο και η στείρωση όντως να είναι ένας αποτελεσματικός και πιο humane τρόπος να ελέγξει κανείς τον πληθυσμό των αδέσποτων.:| Σίγουρα δεν πρόκειται να σταματήσουν να υπάρχουν αδέσποτα, όπως και να έχει. Απλά μου φαίνεται ότι τους παίρνουμε ένα δώρο της φύσης, ενώ δεν είμαστε 100% σίγουροι για το τί συνέπειες θα έχει αυτό στο μέλλον. :(

Όπως και να έχει, οι καλές προθέσεις είναι που μετράνε, και σε καμία περίπτωση (επαναλαμβάνω) δεν δικαιολογώ επιθέσεις του τύπου που βλέπουμε στο φυλλάδιο...:down:

ΥΓ: Χαίρομαι που συζήτησα μαζί σας κορίτσια, ελπίζω στο μέλλον να ξανασυζητήσουμε έτσι πολιτισμένα και ευχάριστα για τόσο ενδιαφέροντα θέματα.:up:

ruko,aretha,havana και οι περισσοτεροι,συμφονω μαζι σας απολυτα. ohimso να σε ρωτησω κατι? οι γυναικες που επαιρναν διαφορα φαρμακα η ειχαν κανει ακτινογραφιες ,χωρις να ξερουν οτι ειναι εγκυες, η με εξετασεις ,ανακαλυπτουν οτι θα βγαλουν ενα μωρο τερας, και αποφασιζουν να διακοψουν την κυηση ,αυτες δεν παραβιαζουν τη φυση,συμφωνα με τις δικιες σου αποψεις?πιστευεις δηλαδη οτι δεν πρεπει ουτε εκει να επεμβαινουμε? οοοοχι αγαπη μου δυο μετρα και δυο σταθμα...

Ακόμα και τέρας να μην βγάλουν, έχουν κάθε δικαίωμα κατά την γνώμη μου να διακόψουν την κύηση, αν το αποφασίσουν, εφόσον πρόκειται για το δικό τους σώμα. Το είπα και πιο πάνω :P:

Συμφωνώ για την αστοχία της ανθρωποποίησης, :down:άλλωστε κι εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω: να αρχίσω ιστορίες περί στείρωσης των αδέσποτων παραλληλίζοντάς τες με το δικαίωμα κάθε γυναίκας στην έκτρωση. Άλλωστε στην μία περίπτωση είναι το δικό σου σώμα, στην άλλη είναι ενός άλλου οργανισμού (ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην είναι σε θέση να πάρει λογικές αποφάσεις για το τί θα του συμβεί, αλλά από την άλλη είναι ήδη προγραμματισμένος από τη φύση για το τί πρέπει να κάνει).

ναι αλλα δεν παυει,συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα,να ειναι παραβιαση της φυσης,για αυτο,κατα την αποψη μου,ειναι λαθος αυτο το ,δηθεν ,επιχειρημα και καλο θα ηταν να μην το χρησιμοποιεις

επισης,με αυτο το σκεπτικο,δεν πρεπει ουτε αναδασωση,που λεει ο λογος ,να κανουμε,δεν το αποφασισαν αυτα...

Δεν βλέπω η αναδάσωση τί σχέση μπορεί να έχει με τις στειρώσεις των αδέσποτων όμως... :)Επίσης, δεν είπα να μην επεμβαίνουμε στη φύση καθόλου -άλλωστε το εξήγησα πιο πάνω, πως το να βοηθάμε όπως μπορούμε είναι αξιέπαινο! Είπα απλά ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με ό,τι αποφασίζουμε, γιατί πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα...

Σχετικά με την αναδάσωση, ο μόνος λόγος που κρίνεται σκόπιμη είναι για να μην χτιστούν τα καμμένα :hmm:(και για να μην αποφευχθούν κατολισθήσεις σε μερικές περιπτώσεις). Κανένας άλλος... Και αναδάσωση να μην γινόταν, πάλι ύστερα από κάποια χρόνια θα ξαναφύτρωναν δέντρα... Διαφωνείς;

οχι,καθολου δεν διαφωνω,γιαυτο και λεω οτι σημασια εχει ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και οχι το αν κατι ειναι στη φυση,η παρα φυση,η πες το οπως θες,ολα τα υπολοιπα ειναι αμπελλοφιλοσοφιες ...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Καλησπέρα, μόλις είδα το θέμα και διάβασα - όσο άντεξα - το φυλλάδιο που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου. Το συμπέρασμα είναι ένα και γνωστό:Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την ημιμάθεια.
Η επιχειρηματολογία του παραπέμπει πραγματικά σε σοφιστικές μεθόδους - αν και όχι με την ίδια ικανότητα πειθούς- με αποσπασματική επιλογή στοιχείων και γεγονότων και, φυσικά, με τη γνωστή κινδυνολογία.
Έχω δει πώς αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα οι υπέρμαχοι της ελευθερίας (σε αντίθεση με εμάς τους μικροαστούς!), "υιοθετώντας" τα για λίγο καιρό, -έτσι γιατί είναι και της μόδας η φιλοζωία-, και παρατώντας τα αργότερα, όταν αρχίζουν να νιώθουν ότι οι ευθύνες περιορίζουν πλέον τη δική τους "ελευθερία".
Ἐχω στειρώσει αρκετές γατούλες, οι οποίες όχι μόνο νωθρές δεν είναι αλλά τρομάζω κάθε φορά να τις ψάχνω στη γειτονιά και να τις κατεβάζω από δέντρα:lol:! Προσφάτως μία γατούλα που δεν είχα προλάβει να "βουτήξω" για στείρωση γέννησε στην πιλοτή μας. Με φρίκη μετά από λίγες μέρες βρήκα τα γατάκια της σκοτωμένα. Αλλά υποθέτω δεν πειράζει, έζησαν και αυτά "ελεύθερα".
Δεν αντέχω να ξανακούσω για φυσική επιλογή και άλλες τέτοιες θεωρίες, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για ένα φυσικό οικοσύστημα. Στην πραγματικότητα μάλιστα μιλάμε για ένα είδος που μετά από τόσους αιώνες συνύπαρξης με τον άνθρωπο είναι αμφίβολο αν θα μπορούσε να επιβιώσει στη φύση. Όποιος γνωρίζει - και δεν έχει ακούσει απλώς για - τη θεωρία της φυσικής επιλογής καταλαβαίνει τι εννοώ. (Από τη στιγμή που ξεκίνησε μία σχέση συμβίωσης με τον άνθρωπο και εξάρτησης από αυτόν, τα οικόσιτα ζώα απώλεσαν στην πραγματικότητα τα χαρακτηριστικά που θα τα καθιστούσαν ικανά για επιβίωση σε άγρια κατάσταση, και απέκτησαν χαρακτηριστικά που προκαλούν την ανθρώπινη εύνοια, όπως υπακοή κλπ).
Το είδος μας λοιπόν αφού "εκμεταλλεύτηκε" για χιλιετίες τα ζωάκια αυτά, και όσο ακόμη τα είχε ανάγκη (π.χ. σκύλους για κυνήγι, γάτες για διατήρηση κάποιου επιπέδου υγιεινής σε πρώιμα αστικά περιβάλλοντα), πιστεύω τους ΟΦΕΙΛΕΙ τουλάχιστον μία αξιοπρεπή ζωή σήμερα.
Οι θεωρίες εξάλλου για φυσική επιλογή και ελευθερία πάνε περίπατο όταν όσοι της προασπίζονται "τα βρίσκουν σκούρα". Άραγε αν χτυπούσε κάποιον από αυτούς αυτοκίνητο θα κείνταν χαρούμενος και σκεπτόμενος ότι βιώνει μία φυσική διεργασία ελέγχου του πληθυσμού???
Ὀπως ειπώθηκε και πιο πάνω, είναι πολύ εύκολο να γράφεις φυλλάδια όταν δεν έχεις μεταφέρει ποτέ με αγωνία ένα αιμόφυρτο ζωάκι στο γιατρό ή δεν έχεις απελπιστεί ψάχνοντας σπίτι για ακόμη ένα γατάκι που βρέθηκε παρατημένο.

Συγμώμη για την πολυλογία αλλά έσκασα:lol:

κι εγώ απλά να συπληρωσω πως ο δρόμος προς την κολαση ειναι στρωμενος με καλες προθεσεις...:lol:
νιαου

IOANNA82 με καλυψες πληρως

Να πω κι εγω λοιπον τα δικα μου εδω, γιατι μας το ειχαν στειλει και στο αδεσποτολογιο και προσπαθησα να πιασω κουβεντα την οποια στην συνεχεια εκοψα γιατι ακρη δεν εβγαινε.
Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, οι γατες και οι σκυλοι δεν ειναι αγρια ζωα, ειναι ζωα που εμεις εξημερωσαμε και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τα φροντιζουμε και οχι να τα εχουμε να ψοφανε αβοηθητα στους δρομους.
Αλλιως ας τα αφηναμε στην ησυχια τους, χιλιαδες χρονια πισω, να ζουν στα βουνα και στα δαση και να κινδυνευουν τωρα απο εξαφανιση όπως οι λυκοι και οι αρκουδες (αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
Δεν μπορεις να μου λες με σοβαροτητα οτι περναει μια χαρα το σκυλι και το γατι στο δρομο "του βαζουμε που και που φαγητο, ερχεται και το χαιδευουμε και φευγει".
Ωραια, μπραβο... Και το χειμωνα με το χιονι τι κανει; Αν δεν βρει φαγητο και ο καδος των σκουπιδιων ειναι κλειστος τι κανει; Αν το καλοκαιρι με τον καυσωνα δεν εχει βρωμονερα στο δρομο τι πινει;
κι αμα αρρωστησει; αμα το χτυπησει αμαξι;
Με την λογικη αυτη ας γινουμε ολοι αστεγοι που ειναι τοσο ωραια...

Κανονικα χρειάζονταν πακέτο έναν γατούλη που μαζέψαμε πριν μερες χτυπημενο απο αμαξι μερες, να βρωμαει φρικτα και να ειναι γεματος σκουληκια, να περιφέρεται σε φρικτους πονους.
αυτο τους χρειαζεται.
αλλα αμα τους τυχει θα γυρισουν το κεφαλι απο την αλλη πλευρα και θα συνεχισουν το δρομο τους...

Ωραια ειναι η θεωρια των ελευθερων ζωων στους δρομους να περιφέρονται χαρούμενα και ευτυχη και να γενννοβολανε ελευθερα. Αλλα ολοι ξερουμε οτι η πραγματικοτητα ειναι καπως διαφορετικη.
Και οποιος εχει αλλη αποψη να μου δωσει το μαιλ του να του στειλω φωτογραφιες απο τα περιστατικα που μαζεψα το τελευταιο εξαμηνο. Η συλλογη μου ειναι μεγαλη.

ν 'αγιασει το στόμα σου... ε μα πια!!

Εγώ πάντως έχω έτοιμο το όμορφο δικό μου φυλλάδιο με επιλεγμένα περιστατικά για το πόσο όμορφα περνάνε τα αδέσποτα στον δρόμο.
Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να του το στείλω με μαιλ μέχρι να το ανεβάσω κάπου ώστε να δίνω ένα λινκ, γιατι είναι βαρύ για να το αναρτήσω εδώ.

Εγώ πάντως έχω έτοιμο το όμορφο δικό μου φυλλάδιο με επιλεγμένα περιστατικά για το πόσο όμορφα περνάνε τα αδέσποτα στον δρόμο.
Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να του το στείλω με μαιλ μέχρι να το ανεβάσω κάπου ώστε να δίνω ένα λινκ, γιατι είναι βαρύ για να το αναρτήσω εδώ.
Μόλις το είδα.. και thnks.:|

Έχω το δικαίωμα να το στέλνω και εγώ, να υποθέσω....:redface: σε "φιλόζωους..."

Πάντως είναι πολύ καλή δουλειά.. και θα μπορούσε να γίνει και ένα 2ο μέρος.. με τα "πιο καλά" περιστατικά, (ξέρω ότι έχεις....:|) φυσικά ΟΧΙ για παιδιά....:(:(

τα σπάει τα φυλλαδιο...βιβή:up:
οι εικόνες ειναι σκληρές αλλά είναι εκείνες που συναντά κανείς καθημερινά!
όλοι ξέρουμε πως έχεις ακομη πιο φρικιαστικά περιστατικά////:|

Ασχολάστο.

https://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=49155

Που το πήγε που το έφερε, που κατέληξε.. παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, (της ξανθιάς), τον συλλογισμό του συγγραφέα....:blink::blink:

Σόρι, αρνούμαι να διαβάσω Αρανίτση.:down: Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του παπαρολόγου, γράφει καθαρά για να αυτοθαυμάζεται, γι' αυτό και τα κείμενά του τα διαβάζουν μόνο ο ίδιος και η μάνα του. Δε νομίζω να υπάρχει τρίτος.:P

https://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=49155

Που το πήγε που το έφερε, που κατέληξε.. παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, (της ξανθιάς), τον συλλογισμό του συγγραφέα....:blink::blink:

Το έγραψα στην αρχή αυτού του θέματος, το ξαναγράφω τώρα...

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!!!

Το μόνο κομμάτι που μου άρεσε ήταν το περπάτημα από το Εμπορικό μέχρι στο Λιμάνι, αν κι εγώ σ'εκείνο το δρόμο συναντούσα αρουραίους και όχι σκύλους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back