Φωτογραφικός διαγωνισμός - Βοηθητικό θέμα

χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη...:/::mad: 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει.

αχαχαχαχαχαχαχ...το ειδα..και ειπα...αν ειναι δυνατον...:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκα κι αυτή την φωτό αλλά επειδή ήδη εχω ανεβάσει τρεις
σας τη βάζω εδώ εκτος συναγωνισμού
αλλά πιστευω πως πιο πρωτότυπη φωτό σε πιο απίθανο σημειο δεν υπάρχει

_517297.jpg

showimage.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη...:/::mad: 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει.[/quote]
Τσιμουδιά κακομοίρα μου για το άσπρο αγγελούδι!:)

βρηκα κι αυτή την φωτό αλλά επειδή ήδη εχω ανεβάσει τρεις
σας τη βάζω εδώ εκτος συναγωνισμού
αλλά πιστευω πως πιο πρωτότυπη φωτό σε πιο απίθανο σημειο δεν υπάρχει

_517297.jpg

showimage.php
βρε μικυ μου..εκει δεν πηγε με τη θεληση του το ερμο...αρρωστουλι ηταν..:(:(:(

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά

παιδια...διαβαζετε τους ορους για τον διαγωνισμο..εχω βαρεθει να σβηνω φωτο σε εξωτερικους χωρους...μονο μεσα στο σπιτι ειπαμε...ουτε βεραντες..:)

Τελευταία επεξεργασία:
νιαου, μια ερώτηση
πως ψηφίζουμε??

νιαου, μια ερώτηση
πως ψηφίζουμε??
Ψηφιζουμε..βαζοντας τη θετικη μας ψηφο(δεξια στο ποστ,οπως βλεπουμε τον υπολογιστη μας,πατωντας το πρασινο χερακι) στην..ή στις φωτο που μας αρεσουν.Οσες ψηφους θελουμε βαζουμε.:)

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά

Υπενθυμιζω οτι καθε φωτο μπαινει σε διαφορετικο ποστ...επισης σημερα ληγει η προθεσμια υποβολης των φωτο..συνεχιζουμε ομως να ψηφιζουμε ως και την αλλη κυριακη..

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να ψάξω) αλλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να ανεβάσουμε τις φωτο; Επιτρέπεται και απλά σα συνημμένη;

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να ψάξω) αλλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να ανεβάσουμε τις φωτο; Επιτρέπεται και απλά σα συνημμένη;
ναι..και βεβαια..αλλα αν θες..σου στελνω πμ πως να την ανεβασεις να πιανει ολο το ποστ..:)

Φχαριστώ. :)

Όλα τα γατάκια στο διαγωνισμό, είναι υπέροχα. Ρίξαμε πολύ γέλιο! :lol:

Τον δικό μας το γάτο, τον γνώρισα μεγάλο σε ηλικία κι έτσι δεν τον έχω δει να κάνει τρελές εξερευνήσεις.
Δεν πρόλαβα να βάλω φωτογραφία στον διαγωνισμό (είχα ξεχάσει πότε λήγει η προθεσμία) κι έτσι σας παρουσιάζω τον Θρασύβουλο εδώ, εκτός συναγωνισμού! :P

Thrasivoulos-in-the-closet.jpg

Τον πρώτο καιρό που μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του Θρασύβουλου, αυτός κρυβόταν σε διάφορα απίθανα μέρη που φυσικά δεν γνώριζα με αποτέλεσμα να τον χάνω για ώρες και να μην μπορώ να τον βρω, σε σημείο να βάζω τα κλάματα.
- Μην ανησυχείς, τα ίδια έκανε και στη μάνα μου, μου έλεγε ο σύντροφός μου, αλλά εγώ τρελαινόμουν! "Δεν μπορεί" έλεγα, "αφού έψαξα όλο το σπίτι"! ...Αμ δε!

Εδώ τον βλέπετε στην ντουλάπα που έχουμε στο χολ. Κάποια άλλη μέρα, άνοιξε ο σύζυγος να πάρει το παλτό του, ο Θρασύβουλος χώθηκε μέσα, εκείνος δεν τον είδε, έκλεισε πίσω του την πόρτα και έφυγε.
Μάταια έψαχνα όλο το σπίτι, φώναζα, παρακαλούσα, κουδούνιζα πιατάκια με κροκετάκια... Ο γάτος άφαντος!!! Κοίταξα σε όλα τα σημεία που μπορούσα να φανταστώ, μέχρι που άνοιξα και την εξώπορτα και φώναζα στο διάδρομο, μπας και είχε βγει κατά λάθος έξω. Πουθενά το γατί... :/:

Τον εντόπισα μετά από αρκετές ώρες, όταν είδα την πόρτα της ντουλάπας να κουνιέται, αφού εκείνος την έσπρωχνε με το ποδαράκι του προσπαθώντας χωρίς αποτέλεσμα να βγει.

Πλέον έχω μάθει όλες του τις κρυψώνες και δεν μπορεί να με ξεγελάσει. :devil:

Συνημμένα

• Thrasivoulos-in-the-closet.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 175
  • Thrasivoulos-in-the-closet.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 175
Τελευταία επεξεργασία:

Τον πρώτο καιρό που μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του Θρασύβουλου...
Γελαω ακομα! Για να βλεπουμε ολοι ποιοι-ες ειναι οι κολωνες των σπιτιων μας!

Το γελάς; Φιλοξενούμενή του είμαι. :D :hehe:

Υπέέέέέροχος ο Θρασύβουλος, υπέέέροχη η φώτο, υπέέέροχο και το όνομά του!!!:clapup:
Όπως και το Κρόνος πουέχεις βγάλει τον άλλο σου γατούλη επίσης υπέροχο!!!!:)

Θρασυβουλα...ειναι ενας ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:....κριμα γμτ που δεν προλαβες τον διαγωνισμο...δεν πειραζει ομως..εμεις το οφθαλμολουτρο μας..το καναμε εδω!!!!:D

....κριμα γμτ που δεν προλαβες τον διαγωνισμο...
Μην ανησυχείς... όλο και σε κάποιον από τους διαγωνισμούς σας θα βρω να τον χώσω! :D

Μην ανησυχείς... όλο και σε κάποιον από τους διαγωνισμούς σας θα βρω να τον χώσω! :D

Το καλο που σου θελω....:clapup::clapup::clapup:

φοβερος!!!!!!!!!!!!!!! Φαινεται αρκετα μεγαλοσωμος! Δες ομως που πηγαινει και χωνεται!!!! Τον ναρουτο μικρο συνεχεια τον εψαχνα και νομιζα πως το εφευγε. Τελικα τον εβρισκα να κοιμαται πισω απο τον πυργο του υπολογιστη :worry: Τωρα δεν χωραει και σε πολλα μερη για να κρυφτει :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back