μπορουμε να κανουμε εναν διαγωνισμο με κατοικιδια γενικοτερα. Οπως ξερεις μαρια το φορουμ αφορα γατες και ειναι δυσκολο να κανουμε διαγωνισμο μονο με κουνελια ή μονο με σκυλους

. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θα υπαρχει μεγαλη συμμετοχη, εκτος φυσικα αν γνωριζεις ατομα που εχουν κουνελια και επιθυμουν να συμμετεχουν!!! Εγω ειμαι μεσα για διαγωνισμο με κατοικιδια (εκτος απο εναν γατουλη εχω και ενα χρυσοψαρο και μια γαριδα). Θα μπορουσαμε επισης να κανουμε διαγωνισμο τρωκτικων και λαγομορφων (κουνελια, χαμστερ, ποντικια, σκιουρακια, chipmunks, ινδικα χοιριδια, καστορες).
Μερικες ιδεες που εχω ειναι οι εξης:
- πτηνα: οικοσιτα και μη (κοτες, περιστερια, καναρινια, δεκαωχτουρες, σπουργιτια, αετους, παπιες, χηνες, κτλ)
- τρωκτικα και λαγουδακια: βλ παραπανω
- ερπετα: κατοικιδια και μη (φιδια, σαυρες, σαμιαμιδια, χελωνες, αλιγατορες, κτλ)
- ψαρια: κατοικιδια και μη (χρυσοψαρα, koi, guppies, πεστροφες, τσιπουρες, σολωμοι, κτλ)
- εντομα (πεταλουδες, αραχνες, μελισσες, κουνουπια, κτλ)
- ασπονδυλα (αστεριες, ανεμωνες, καραβιδες, γαριδες, αχινους, μυδια,μεδουσες, σαλιγκαρια, κτλ)
- σκυλοι
- θηλαστικα (εδω μπορουμε να δημιουργησουμε απειρες κατηγοριες: σαρκοφαγα, παμφαγα, φυτοφαγα, μεγαλοσωμα, μικροσωμα, κητη, αιλουροειδη, νυχτεριδες, πρωτευοντα, αρκουδες, κτλ)
το προβλημα ομως ειναι οτι πολλα απο αυτα τα ζωα δεν τα συνανταμε καθημερινα. Ειναι ευκαιρια λοιπον να κανουμε επισκεψη σε ζωολογικο κηπο, σε παρκο ή σε καποιο aquarium (σε περιπτωση που δεν εχουμε φωτογραφικο υλικο). Δυστυχως ομως δεν εχουν ολοι προσβαση σε τετοια μερη, οποτε μπορουμε να περιοριστουμε πχ στα πτηνα. Για αρχη μπορουμε να κανουμε εναν διαγωνισμο αγριας ζωης που να περιλαμβανει τα παντα ωστε να μπορουν να συμμετεχουν ολοι.
Εχω 2 ερωτησεις:
ποσοι εχετε κουνελια και ποσοι θελετε να παρετε μερος σε διαγωνισμο με κουνελια;
θελετε διαγωνισμο με αγρια ζωα ή με κατι αλλο παρομοιο;
Πριν ομως ξεκινησουμε αλλο διαγωνισμο, θα προτεινα να περιμεναμε να ληξει ο χριστουγεννιατικος, τι λετε;