Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
περα απο την πλακα, δεν βλεπω να στολιζουμε δεντρο. Θα το κατεδαφισει. Καθε βραδυ σχεδον τον ακουω να γκρεμιζει το σπιτι, φαντασου τι χαρα θα κανει οταν θα δει μπαλιτσες σε δεντρο να τον παρακαλανε να τις ριξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Θα φροντίσω να βγάλω σύντομα τις φωτογραφίες για το διαγωνισμό, πριν μου φάνε το ντεκόρ....
Σήμερα το πρωί βρήκα σκισμένη τη χρυσή βάση της φάτνης.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
O YoYo αυτη τη στιγμη κοιμαται ανασκελα,σε τετοια φαση:
Οποτε επεσε το καταλληλο χουφτωμα.![]()

Δώρα.......

Τελικά πρέπει να είσαι ένας σαδιστής πολύ κακός άνθρωπος.....
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θα με ριξεις με τετοια φτηνα κοπλιμεντα.
Εχω και αρκετες με χνουδωτα πατουσια που σου αρεσουν.
marina289
Περιβόητο μέλος
Δε θα με ριξεις με τετοια φτηνα κοπλιμεντα.Εχω και αρκετες με χνουδωτα πατουσια που σου αρεσουν.
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τωρα δηλαδη.....ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ;;;Δε θα με ριξεις με τετοια φτηνα κοπλιμεντα.Εχω και αρκετες με χνουδωτα πατουσια που σου αρεσουν.
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το να σε πω...κακιστη....νομιζω οτι ειναι..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!!

Παναγια μου..ειναι πατουσια για...φαγωμα στην κυριολεξια!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Συμφωνω,αλλα προσπαθουμε να μην τα τρωμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω,αλλα προσπαθουμε να μην τα τρωμε.
Ναι...ναι..οκ κιουρια μου...να προσπαθουμε...αλλα ΠΟΣΟ;;;;

...εχουμε και εμεις τα ορια μας...ειδικα με τα πατουσια των δικων σου....μου φαινεται ακατορθωτο αυτο!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αννααααααααααααααα.....σου εχω στειλει πμ..γιατι δεν το βλεπεις;;;;

Σου διαγραφω τις φωτο που μολις εβαλες....διοτι ειναι ολες σε ΕΝΑ ΠΟΣΤ..και δεν επιτρεπεται αυτο..καθοτι δεν μπορουν να μπουν οι ψηφοι,σε καθεμια φωτογραφια...Ξαναβαλε τις...ομως...ΜΙΑ φωτο σε καθε ποστ!!!
mixaza
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα παρα πολυ ωραια ιδεα κ σωστη..ποτε λετε να αρχισει ο διαγωνισμος ;καλη επιτυχια σε ολα τα μελη που θα λαβουνε μερος !!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλησπερα..ο διαγωνισμος ήδη εχει ξεκινησει....εδω...καλησπερα παρα πολυ ωραια ιδεα κ σωστη..ποτε λετε να αρχισει ο διαγωνισμος ;καλη επιτυχια σε ολα τα μελη που θα λαβουνε μερος !!
Παρακαλω πολυ..νια διαβασετε τους περιορισμους..στην αρχη του θεματος..

mixaza
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα ο φωτογραφικος διαγωνισμος για τα αδεσποτα ζωακια ποτε αρχιζει κ το καθε μελος ποσες φωτογραφιες μπορει να αναρτησει...
Αν εννοεις αυτον τον διαγωνισμο, εχει ληξει. Αν ζητησουν ομως αρκετοι χρηστες καποιον παρομοιο διαγωνισμο, μπορουμε να ξεκινησουμε καινουριο (πχ αδεσποτες γατουλες και χειμωνας).
Αν αναφερεσαι στον χριστουγεννιατικο, μπορεις να παρεις πληροφοριες εδω
Με αφορμη αυτο το μηνυμα, θα ηθελα να κανω μια προταση... οποιος θελει να γινεται διαγωνισμος σχετικες με γατες μπορει να προτεινει εδω θεματα, αν υπαρχουν αρκετα ατομα που ενδιαφερονται γιατι να μην τρεχουμε 2 διαγωνισμους ταυτοχρονα;
Θα μπορουσαμε να εχουμε και διαγωνισμο με επεξεργασια φωτογραφιας με γατες/ζωακια ή ακομα και διαγωνισμο με αγρια ζωα, διαγωνισμο με φυση, οικολογια και περιβαλλον και οτι αλλο χωραει ο νους σας (μεσα στα πλαισια περιβαλλον, φυσης, ζωων και οικολογιας για να μη συμπτιπτουν οι διαγωνισμοι μας με αυτους του e-steki) 
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αν γινεται, οι διαγωνισμοι να μην ειναι μονο για γατες...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θα υπαρχει μεγαλη συμμετοχη, εκτος φυσικα αν γνωριζεις ατομα που εχουν κουνελια και επιθυμουν να συμμετεχουν!!! Εγω ειμαι μεσα για διαγωνισμο με κατοικιδια (εκτος απο εναν γατουλη εχω και ενα χρυσοψαρο και μια γαριδα). Θα μπορουσαμε επισης να κανουμε διαγωνισμο τρωκτικων και λαγομορφων (κουνελια, χαμστερ, ποντικια, σκιουρακια, chipmunks, ινδικα χοιριδια, καστορες).Μερικες ιδεες που εχω ειναι οι εξης:
- πτηνα: οικοσιτα και μη (κοτες, περιστερια, καναρινια, δεκαωχτουρες, σπουργιτια, αετους, παπιες, χηνες, κτλ)
- τρωκτικα και λαγουδακια: βλ παραπανω
- ερπετα: κατοικιδια και μη (φιδια, σαυρες, σαμιαμιδια, χελωνες, αλιγατορες, κτλ)
- ψαρια: κατοικιδια και μη (χρυσοψαρα, koi, guppies, πεστροφες, τσιπουρες, σολωμοι, κτλ)
- εντομα (πεταλουδες, αραχνες, μελισσες, κουνουπια, κτλ)
- ασπονδυλα (αστεριες, ανεμωνες, καραβιδες, γαριδες, αχινους, μυδια,μεδουσες, σαλιγκαρια, κτλ)
- σκυλοι
- θηλαστικα (εδω μπορουμε να δημιουργησουμε απειρες κατηγοριες: σαρκοφαγα, παμφαγα, φυτοφαγα, μεγαλοσωμα, μικροσωμα, κητη, αιλουροειδη, νυχτεριδες, πρωτευοντα, αρκουδες, κτλ)
το προβλημα ομως ειναι οτι πολλα απο αυτα τα ζωα δεν τα συνανταμε καθημερινα. Ειναι ευκαιρια λοιπον να κανουμε επισκεψη σε ζωολογικο κηπο, σε παρκο ή σε καποιο aquarium (σε περιπτωση που δεν εχουμε φωτογραφικο υλικο). Δυστυχως ομως δεν εχουν ολοι προσβαση σε τετοια μερη, οποτε μπορουμε να περιοριστουμε πχ στα πτηνα. Για αρχη μπορουμε να κανουμε εναν διαγωνισμο αγριας ζωης που να περιλαμβανει τα παντα ωστε να μπορουν να συμμετεχουν ολοι.
Εχω 2 ερωτησεις:
ποσοι εχετε κουνελια και ποσοι θελετε να παρετε μερος σε διαγωνισμο με κουνελια;
θελετε διαγωνισμο με αγρια ζωα ή με κατι αλλο παρομοιο;
Πριν ομως ξεκινησουμε αλλο διαγωνισμο, θα προτεινα να περιμεναμε να ληξει ο χριστουγεννιατικος, τι λετε;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν γινεται, οι διαγωνισμοι να μην ειναι μονο για γατες...![]()
βρε Μαρια μου...αφου εχω γραψει στα διευκρινιστικα του χριστουγεννιατικου διαγωνισμου οτι μπορουν να μπουν φωτο,και απο αλλα κατοικιδια..
..μονο για κουνελια διαγωνισμο..δεν νομιζω οτι γινεται να κανουμε..και γιατι θα επρεπε;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν καταλαβατε τι ηθελα να πω... Δεν ειπα να ανοιξει διαγωνισμος μονο για κουνελια! Ειπα οτι αν γινεται, οι δαγωνισμοι να ειναι οπως ο διαγωνισμος Χριστουγεννιατικης φωτογραφιας
. Πχ: "Γατες που κοιμουνται" να λεγεται "Ζωακια που κοιμουνται" Γενικα να ειναι οι διαγωνισμοι για ολα τα ζωακια. Αυτο ηθελα να πω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαρια μου...εφοσον μπορουν να μπαινουν φωτο και απο αλλα ζωακια..δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου.,.στον τιτλο;;; Υπενθυμιζω οτι η επιβραβευση του νικητη ειναι να οριζει αυτος τον επομενο διαγωνισμο..οποτε και ο τιτλος θα πρεπει να ειναι δικος του.Ας αποφασιζει λοιπον ο νικητης για τον τιτλο του...και για το ΘΕΜΑ του...χωρις να του λεμε εμεις τι να βαλει...ναι;;Δεν καταλαβατε τι ηθελα να πω... Δεν ειπα να ανοιξει διαγωνισμος μονο για κουνελια! Ειπα οτι αν γινεται, οι δαγωνισμοι να ειναι οπως ο διαγωνισμος Χριστουγεννιατικης φωτογραφιας. Πχ: "Γατες που κοιμουνται" να λεγεται "Ζωακια που κοιμουνται" Γενικα να ειναι οι διαγωνισμοι για ολα τα ζωακια. Αυτο ηθελα να πω.
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool