ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πώς μπορώ να του κάνω καταγγελία εκτός από τη δυσφίμηση σε τύπο και όλα τα συναφή ΜΜΕ;
Πηγαίνοντας στην αστυνομία και καταγγέλοντας το γεγονός!!!! έχει ευθύνη και δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει...εκμεταλλεύεται την αδράνειά σου και το τραβάει...όσο το αφήνεις δεν θα βρεις άκρη μετά!!
το να ψάχνεις τη γατούλα σου είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει... το να τον τιμωρήσεις είναι κάτι άλλο... οι δικηγόροι σίγουρα θα θέλουν λεφτά....αλλά τουλάχιστον κάποιες ερωτήσεις μπορείς να κάνεις σε κάποιον και να μην σου πάρει λεφτά...η αστυνομία όμως είναι υπεύθυνη πλέον για τα ζώα. Πήγαινε από εκεί και ενημερώσου!! και αν θελήσουν να σε "ξεφορτωθούν" δείξε τους ότι είσαι αποφασισμένη και επέμεινε....δεν πιστεύω πως θα τολμήσουν να σε διώξουν ένστολοι...
Πριν πολλά χρόνια, 25 περίπου, είχα ένα λυκόσκυλο το οποίο το άφησα σε έναν εκπαιδευτή, πολύ γνωστό σήμερα, στον Αλιμο. Τότε δεν είχαμε αυτοκίνητα και έτσι τον άφησα εκεί και πηγαινοερχόμουν να δω την πρόοδό του.... με πήρε μια μερά μετά την επίσκεψή μου και μου είπε πως το σκυλί μου πέθανε και το έθαψε κιόλας....
όταν πήγα εκεί έγινε ο κακός χαμός....τέσπα να μην στα πολυλογώ φοβήθηκε τόσο να μην προχωρήσω σε καταγγελία που μου πρότεινε να μου δώσει λυκόσκυλο και να μου τον εκπαιδεύει και δωρεάν....σου μιλάω για πριν 25 χρόνια που όλα ήταν πολύ ρευστά περί δικαιωμάτων των ζώων κλπ.... πίεσέ τον με καταγγελία στην αστυνομία, είναι ανέξοδο, δημοσίευσέ το σε τοπική εφημερίδα...ξευτίλησέ τον δημόσια...δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει 10 ημέρες και αυτός να μην δίνει σημασία....έλεος δηλαδή με τον καθένα που το παίζει ειδικός και ανοίγει χώρο υποτίθεται φύλαξης ζώων....

ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μην βρίσεις τον ιδιοκτήτη, μην κάνεις κάτι που θα γυρίσει μπουμεραγκ, αλλά οφείλεις να μιλήσεις σοβαρά με τον δικηγόρο σου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς, εναντίον του.
Λοιπόν, έχω κι άλλη ιδέα. Μαζί με τα ούρα, αν μπορείς βάζε στο δάσος αυτό σε 2 σημεία ας πουμε, καθημερινά γατοτροφή.. τα ούρα θα την κρατήσουν στο δάσος, αν βρει και τροφή εκεί και νερό, αυξάνονται οι πιθανότητές σου να πέσεις πάνω της μια μέρα σύντομα!
ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αφού όμως είχες ήδη μια άσχημη εμπειρία από τον ξενώνα του, γιατί τον εμπιστεύθηκες ξανά;

ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι καλη μου,μην φοβασαι για δυσφημιση.Ισα ισα.Δεν γνωρίζω αν έχει άδεια και καταρχήν γιατί να με κατηγορήσει για δυσφήμιση ενώ έχουν προηγηθεί όλα τα άλλα;και δεύτερον δεν έκανα αναφορά σε εκείνον ονομαστικά.Τέλος κατηγορεί κόσμος μαγαζιά επώνυμα επειδή δεν του πρόσφεραν 1 ευρώ πιο κάτω τον καφέ και θα κατηγορήσει αυτός εμένα επειδή αναφέρω ότι έχασε το κατοικίδιο μου;
Εσυ εχεις το απολυτο δικαιωμα να κανεις καταγγελια.Επισης και να αναφερεις οτι χαθηκε το ζωακι σου απο ε,κεινο το μερος.Το θεμα ειναι να γινει στα καταλληλα σημεια.Και να κινητοποιηθουν.
ginafr83
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool