Χάθηκε η γάτα μου από ξενοδοχείο ζώων στην Παστίδα Ρόδου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τώρα προέχει να την βρώ αλλά είτε την βρώ είτε όχι δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, ήδη το έχω δημοσιεύσει σε όλα τα τοπικά μπλοκς και θα κινηθώ και νομικά.Προέχει τώρα να κάνω προσπάθειες για να την βρώ, αυτό θέλω τώρα γιατί με έχει πονέσει πολύ που ξέρω ότι αγνοείται.Μου λείπει πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα πήγα και στην κυρία που λέει ότι την είχε δεί ''χτένισα'' την περιοχή αλλά η γάτα δεν βρέθηκε, θα ξαναψάξω και αύριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω μια ιδέα. Μπες μέσα στο μικρό δάσος, κοντά στο ξενοδοχείο και άρχισε να ψεκάζεις παντού με τα ούρα σου. (Υπάρχει μια τέτοια συμβουλή μέσα στο άρθρο που σου είχα παραθέσει σε προηγούμενο ποστ). Επέστρεφε σ' εκείνη την περιοχή ξανά και ξανά. Αν η γατούλα σου είναι εκεί κοντά θα την τραβήξει η γνώριμη μυρωδιά και ίσως την βρεις!!

Πώς μπορώ να του κάνω καταγγελία εκτός από τη δυσφίμηση σε τύπο και όλα τα συναφή ΜΜΕ;

Πηγαίνοντας στην αστυνομία και καταγγέλοντας το γεγονός!!!! έχει ευθύνη και δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει...εκμεταλλεύεται την αδράνειά σου και το τραβάει...όσο το αφήνεις δεν θα βρεις άκρη μετά!!

το να ψάχνεις τη γατούλα σου είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει... το να τον τιμωρήσεις είναι κάτι άλλο... οι δικηγόροι σίγουρα θα θέλουν λεφτά....αλλά τουλάχιστον κάποιες ερωτήσεις μπορείς να κάνεις σε κάποιον και να μην σου πάρει λεφτά...η αστυνομία όμως είναι υπεύθυνη πλέον για τα ζώα. Πήγαινε από εκεί και ενημερώσου!! και αν θελήσουν να σε "ξεφορτωθούν" δείξε τους ότι είσαι αποφασισμένη και επέμεινε....δεν πιστεύω πως θα τολμήσουν να σε διώξουν ένστολοι...

Πριν πολλά χρόνια, 25 περίπου, είχα ένα λυκόσκυλο το οποίο το άφησα σε έναν εκπαιδευτή, πολύ γνωστό σήμερα, στον Αλιμο. Τότε δεν είχαμε αυτοκίνητα και έτσι τον άφησα εκεί και πηγαινοερχόμουν να δω την πρόοδό του.... με πήρε μια μερά μετά την επίσκεψή μου και μου είπε πως το σκυλί μου πέθανε και το έθαψε κιόλας....:( όταν πήγα εκεί έγινε ο κακός χαμός....τέσπα να μην στα πολυλογώ φοβήθηκε τόσο να μην προχωρήσω σε καταγγελία που μου πρότεινε να μου δώσει λυκόσκυλο και να μου τον εκπαιδεύει και δωρεάν....

σου μιλάω για πριν 25 χρόνια που όλα ήταν πολύ ρευστά περί δικαιωμάτων των ζώων κλπ.... πίεσέ τον με καταγγελία στην αστυνομία, είναι ανέξοδο, δημοσίευσέ το σε τοπική εφημερίδα...ξευτίλησέ τον δημόσια...δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει 10 ημέρες και αυτός να μην δίνει σημασία....έλεος δηλαδή με τον καθένα που το παίζει ειδικός και ανοίγει χώρο υποτίθεται φύλαξης ζώων....:confused::(

Για μένα προέχει να ψάχνω ξανά και ξανά, η αστυνομία δεν ενδιαφέρετε, δεν είναι στις ''αρμοδιότητες'' της , ρώτησα τον ίδιο τον γαμπρό μου που είναι αστυνομικός,σε δικηγόρο απευθύνθηκα και θα συζητήσουμε την Δευτέρα.Επειδή έχω καταλάβει το στυλ του αν αρχίσω να τον απειλώ δεν πρόκειται να σηκώσει το τηλέφωνο ξανά και αν κάτι γίνει και την βρεί από πείσμα δεν θα μου το πεί.Βλέπω όλες τις εναλλακτικές και εννοείται μόλις εξαντλήσω όλες τις προσπάθειες θα κινηθώ νομικά.Αν αρχίσω να τον απειλώ και να τον βρίζω θα είναι μείον μου στα δικαστήρια,έχω καταγράψει όλες τις κλήσεις που του έχω κάνει, ημέρα ώρα τα πάντα και όλες τις ενέργειες μου.Είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε και ακόμα είμαι σοκαρισμένη.Έχετε δίκιο όλοι σας αλλά ο πόνος και το σόκ που έχω πάθει με οδηγεί μόνο στην αναζήτηση του ζώου μου πρίν πάθει κάτι κακό.Θα κάνω και αυτό με τις μυρωδιές, δεν νομίζω να απομακρύνθηκε από εκεί , είναι μεγάλο το σημείο και οδηγεί δύσκολα στον δρόμο.

Αγάπη μου, κανε αυτό με τα ούρα, μακάρι να το βρεις το γατάκι σου!
Μην βρίσεις τον ιδιοκτήτη, μην κάνεις κάτι που θα γυρίσει μπουμεραγκ, αλλά οφείλεις να μιλήσεις σοβαρά με τον δικηγόρο σου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς, εναντίον του.

Λοιπόν, έχω κι άλλη ιδέα. Μαζί με τα ούρα, αν μπορείς βάζε στο δάσος αυτό σε 2 σημεία ας πουμε, καθημερινά γατοτροφή.. τα ούρα θα την κρατήσουν στο δάσος, αν βρει και τροφή εκεί και νερό, αυξάνονται οι πιθανότητές σου να πέσεις πάνω της μια μέρα σύντομα!

Έχω βρεί δικηγόρο που ασχολείται ειδικά με θέματα φιλοζωίας.Θα μιλήσουμε Δευτέρα που θα είναι στο γραφείο για να δούμε τι μπορεί να κάνουμε.Θα ξαναπάω και σήμερα στην περιοχή να ψάξω και να κάνω αυτό με τα ούρα.

..κι αυτό με το φαγητό ;)

Αυτό με το φαγητό το έκανα την τελευταία φορά που πήγα αλλά θα το ξανακάνω σε διάσπαρτα σημεία της περιοχής και θα βάλω και νεράκι.

Μακάρι να μπορούσα να έρθω μαζί σου,να σε βοηθήσω. Έχεις την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια.

Μακάρι γιατί δυστυχώς εκτός βέβαια την ψυχολογική σας στήριξη δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει εδώ στην Ρόδο.Τραβάω δύναμη μόνο από την πολύτιμη βοήθεια σας έστω και απομακρυσμένη.

Κάποιες φορές στη ζωή το φορτίο μας μοιάζει αβασταχτο. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το υποστούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μακάρι να δικαιωθείς κούκλα μου..συνέχισε τις προσπάθειες και μην τα παρατάς!! Γέμισε και την περιοχή αφίσες, αν έχεις έστω και λίγα χρήματα για αμοιβή ίσως βοηθήσει!!!

Μόλις τώρα επέστρεψα από την περιοχή και έβαλα περίπου 30 αφίσες σε διάσπαρτα σημεία, χτένισα πραγματικά τα χωράφια εκεί και τους γύρω οικισμούς, ρώτησα σε σπίτια αλλά τίποτα, πουθενά.΄Εκανα και αυτό με τα ούρα και άφισα νερό και φαγητό και επίσης μια κουβερτούλα μου.Η γατούλα μου άφαντη.Τον ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι ψάχνει και να κάνω υπομονή.Επίσης ανέφερε ότι κάποιος του είπε ότι γράφω άσχημα σχόλια για τον ξενώνα του, μάλλον εννοούσε το άρθρο που έγραψαν στο αδέσποτο ότι ο σκύλος μου όταν τον είχα ξαναπάει πέρισυ εκεί επέστρεψε αδυνατισμένος πράγμα το οποίο αναφέρουν και στο άρθρο ότι μπορεί να ωφειλόταν και στο άγχος του ζώου.Είπε ότι αυτό είναι δυσφίμηση και ζήτησε να του πώ ποιός το έγραψε.Του απάντησα ότι δεν γνωρίζω και ότι δεν προέχει αυτό τώρα, ότι του έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και ότι δεν έχω ακόμα κινηθεί νομικά ενώ θα έπρεπε.Μου είπε να κάνω ότι θέλω.Επίσης ρώτησε αν η γάτα είχε τσίπ και του απάντησα ότι είχαμε προγραμματίσει σεπτέμβριο να κάνει επάναληψη του εμβόλιο και να της βάλουμε και τσιπ.Φάνηκε πάντως να είναι περίεργη η συμπεριφορά του και να εμένει με το θέμα του άρθρου παρά με το γεγονός.Του εξήγησα ότι θα μπορούσα να είχα αναφέρει και τα στοιχεία του στο διαδίκτυο αλλά μου ανέφερε ότι ουτως η άλλως κατάλαβε ο κόσμος σε ποιόν αναφέρομαι γιατί είναι ένας ο ξενώνας εκεί.

Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσες να κινηθείς ακόμη πιο δραστικά εναντίον του...
Αφού όμως είχες ήδη μια άσχημη εμπειρία από τον ξενώνα του, γιατί τον εμπιστεύθηκες ξανά; :(

Για την πρώτη φορά που πήγα το σκυλάκι μου δεν έδωσα πολύ βάση στο ότι ήρθε αδυνατισμένο γιατί ξέρω ότι όταν είναι αγχωμένη δεν τρώει.Δεν με ανησύχησε αυτό το γεγονός και δεν ήταν κριτήριο για να επιλέξω αν θα ξαναπάω εκεί τα κατοικίδια μου.Ακόμα πιο δραστικά θα κινηθώ όπως ανέφερα και παραπάνω, θα επικοινωνήσω αύριο με τη δικηγόρο που θα αναλάβει.

Φιλικά να σου πω τι συμβαίνει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις... να ξέρεις ότι μπορεί να σε κατηγορίσει για δυσφήμιση....καθώς αφήνεις τον καιρό να περνάει, δεν παίρνεις μέτρα εναντίον του, δεν υπάρχουν μάρτυρες κλπ. κλπ. άρα στο τέλος μπορεί να επικαλεστεί ότι θέλει....πρόσεξε γιατί η υπόθεσή σου δεν εξελίσσεται καλά και τελικά θα έχεις θέμα από τον άνθρωπο αυτό....

Καταρχην κατι βασικο.Εχει αδεια ο τυπος για να λειτουργει ξενοδοχειο ζωων,ή μηπως ειναι παρανομος;:hmm:

Δεν γνωρίζω αν έχει άδεια και καταρχήν γιατί να με κατηγορήσει για δυσφήμιση ενώ έχουν προηγηθεί όλα τα άλλα;και δεύτερον δεν έκανα αναφορά σε εκείνον ονομαστικά.Τέλος κατηγορεί κόσμος μαγαζιά επώνυμα επειδή δεν του πρόσφεραν 1 ευρώ πιο κάτω τον καφέ και θα κατηγορήσει αυτός εμένα επειδή αναφέρω ότι έχασε το κατοικίδιο μου;

Δεν γνωρίζω αν έχει άδεια και καταρχήν γιατί να με κατηγορήσει για δυσφήμιση ενώ έχουν προηγηθεί όλα τα άλλα;και δεύτερον δεν έκανα αναφορά σε εκείνον ονομαστικά.Τέλος κατηγορεί κόσμος μαγαζιά επώνυμα επειδή δεν του πρόσφεραν 1 ευρώ πιο κάτω τον καφέ και θα κατηγορήσει αυτός εμένα επειδή αναφέρω ότι έχασε το κατοικίδιο μου;
Οχι καλη μου,μην φοβασαι για δυσφημιση.Ισα ισα.
Εσυ εχεις το απολυτο δικαιωμα να κανεις καταγγελια.Επισης και να αναφερεις οτι χαθηκε το ζωακι σου απο ε,κεινο το μερος.Το θεμα ειναι να γινει στα καταλληλα σημεια.Και να κινητοποιηθουν.

Μα με βάζουν στην διαδικασία να φοβηθώ μήπως κατηγορηθώ για δυσφήμιση ενώ περνάω τόσα αυτές τις μέρες, αγωνία, άγχος, πόνο για την απώλεια και όλα τα σχετικά.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back