vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Κοιμάται έξω όταν έχει καλό καιρό αλλά τις περισσότερες φορές είναι μέσα και τον αφήνω να κάνει βόλτες και έξω αλλά κυρίως είναι στο κήπο για αυτό μου φάνηκε παράξενο που έφυγε έτσι ξαφνικά .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Επεστρεψε τελικα; Και μενα μου ετυχε να εξαφανιστει και να την ψαχνω μεχρι το πρωι και τελικα εμφανιστηκε την αλλη μερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Όχι ακόμα ... δυστυχώς τον έψαξα και σήμερα και εχτές και ρώτησα άμα τον έχουν δει αλλά τίποτα ... άφαντος . ;(
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει κατι να το φοβησε η καμια φορα τριγυρνανε αλλα επιστρεφουν εκει που μενουν. Δεν στο ξανακανε ποτε;
vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Ποτέ δεν μου το έχει ξανακάνει . Συνήθως όταν πάει βόλτα και φωνάζω το όνομα του ή όταν ακούει τα κλειδιά έρχεται. Πιστεύεις πως θα ξανάρθει ? Φοβάμαι μην μου τον έκλεψαν .. ;(
ChristyRose
Νεοφερμένο μέλος
ποσο μηνων ειναι?

vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Είναι 7 μηνών (ακόμα δεν έχει επιστρέψει)

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
7 μηνων ειναι ακριβως στην ηλικια που θα αρχισει να ερωτοτροπει.Βεβαια εξαρταται και απο τον γατο,αλλα πολυ πιθανο να βγηκε για συντροφο.
Οπως και να εχει,πρεπει να τον ψαξεις καιε συ.Θα σε συμβουλευα να βγαινεις και το βραδυ που ειναι πιο ησυχα και ξετρυπωνουν απο εκει που κρυβονται και να χτυπας ενα αντικειμενο,πχ ενα μεταλλικο πιατακι με κουταλι,ή να κουνας την σακουλα με τις κροκετες μπας και σε ακουσει και ερθει.
Μακαρι να βρεθει.
vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Βγαίνω έξω κάθε βράδυ και χτυπάω τα κλειδιά που αναγνωρίζει τον ήχο τους, κουνάω το πιατάκι του και φωνάζω το όνομα του . Έχω ψάξει όλοι την γειτονιά μου και δεν τον έχω βρει πουθενά . Φοβάμαι μήπως μου τον έκλεψαν ;(
ChristyRose
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνω με Πουπουλινα... δεν ειναι καθολου μικρος για να μην φυγει :/ μακαρι να τον βρεις και οταν τον βρεις στειρωσε τον!
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βρεθει πιστευω. Ισως καπου στη γειτονια αν εχει καποιο που ταιζει γατακια να τρυπωσε σε καμια αυλη; Και μενα η Ναλα μενει εξω και ειχε εξαφανιστει αλλη φορα και επεστρεψε μετα απο 2 μερες. Εχει δικαιο η Πουπουλινα..το βραδυ που εχει ησυχια ειναι πιο ευκολο να σε ακουσει, κτυπα κατω καμια κονσερβα..ψαξε και πιο μακρυα καμια φορα μπορει να απομακρυνθουν πιο πολυ απ´οτι νομιζεις
ChristyRose
Νεοφερμένο μέλος
Ρωτα και κανεναν γειτονα!

vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ . Έχω ρωτήσει γείτονες και μου λένε πως δεν τον έχουν δει τελευταία . Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια ελπίζω να τον βρω !
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η ηλικία του είναι η αρχή που ξυπνάει το σεξουαλικό του ένστικτο και διόλου απίθανο να έχει πρόωρες ορμές, γι αυτό και έγινε άφαντος.
Εύχομαι η αγωνία σου να τελειώσει αισίως και σύντομα να τον έχεις πάλι κοντά σου.
ChristyRose
Νεοφερμένο μέλος
Σου ευχομαι να τον βρεις γρηγορα και στην καλυτερη κατασταση! και κλεισε μετα ενα ραντεβου με κτηνιατρο για στειρωση!

περιμενουμε νεα!
vitaL
Νεοφερμένο μέλος
Βγήκα και έψαξα και σήμερα το βράδυ αλλά τίποτα πάλι ... ευχαριστώ όλους σας για την υποστήριξη, ελπίζω να γυρίσει γρήγορα . Ότι νέο υπάρξει θα σας πω !! Ευχαριστώ και πάλι !
ChristyRose
Νεοφερμένο μέλος
πωωωω κριμα!

Εγώ εύχομαι καλή επιστροφή και γερό , αλλά να ξέρεις αν επιστέψει και τον αφήνεις έξω και δεν τον στειρώσεις , θα βολτάρει ..
να επιστέψει πρώτα βέβαια με το καλό.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή είναι η εποχή του ζευγαρώματος, πιστεύω ότι μάλλον έχει εξαφανιστεί για αυτόν το λόγο.

Οπότε πιστεύω ότι θα γυρίσει σύντομα, το ελπίζω ολόψυχα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να τον δεις μια ωραία πρωΐα να επιστρέφει σινάμενος κουνάμενος.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα τον ξαναψαξες; Δεν μας ειπες νεωτερα. Ευχομαι να τον εχεις ηδη βρει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool