Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Υπ'όψην, η φωτογραφία μας αδικεί.. είμαστε πιο όμορφοι από κοντά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Αγωγή = 0 ολη την καταπίεση τη βγαζουνε σε ποιο αδύναμους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
)) ποναει!!!
εκτος αυτου οι ανθρωποι που δεν ζητουν συγνωμη δεν ειναι και οι καλυτεροι φιλοι. σημενει πως δεν παραδεχονται οτι μπορει κι αυτοι να κανουν λαθος.
καλα δεν το συζητω κουκλος ο ρωμαιος!
πως τολμησε να χτυπησει τετοιο κουκλι ο φιλος σου

thundercat
Νεοφερμένο μέλος

Πώς πάει το θέμα με το "ψέκασμα"; Σταμάτησε να σημαδεύει ο γάταρος;;
Επ'ευκαιρίας, διαβάζεις τον will?
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
BIGMAK
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα φόρουμ, κατακρίνει κάποιον άλλο που ζητάει συμβουλές από άλλους άσχετους και μετά δίνει κ ο ίδιος συμβουλές....Αναρωτιέμαι γιατί καποιοσ κάθεται και ζητάει γνώμες για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο φίλο του από άσχετα άτομα μέσα σε ένα forum...ωραία λοιπόν να μη του ξαναμιλήσεις ποτέ ομως.κλείνε του το τλ στα μούτρα όποτε σε παίρνει.α΄ραγε εσύ είσαι εντάξει σαν φίλος έτσι πως φέρεσαι?μυστήρια πράγματα...

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Αναρωτιέμαι γιατί καποιοσ κάθεται και ζητάει γνώμες για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο φίλο του από άσχετα άτομα μέσα σε ένα forum...ωραία λοιπόν να μη του ξαναμιλήσεις ποτέ ομως.κλείνε του το τλ στα μούτρα όποτε σε παίρνει.α΄ραγε εσύ είσαι εντάξει σαν φίλος έτσι πως φέρεσαι?μυστήρια πράγματα...
Προσπερνώ το γεγονός οτι το θέμα ειναι αρκετα παλιο και θέλω να πω οτι ο λογος που το ανοιξα ηταν για να ακουσω αποψεις για τη σταση που κρατησα, οχι υποδειξεις για τη σταση που θα κρατησω.
Ειμαι ενηλικας και απλα συζητησα ενα θεμα που με απασχολησε με τους ανθρωπους του site για τους περισσοτερους απο τους οποιους τρεφω βαθεια εκτιμιση.
Τωρα το κατα ποσο εγω ειμαι ενταξει σαν φιλος η οχι δεν αφορα κανενα νομιζω και ουτε εχει καμια σχεση με το thread. Δεν τεθηκε θεμα κρισης της ικανοτητας μου να διατηρω τους φιλους μου, ουτε κριθηκε η φιλια μας απο αυτο το γεγονος.
Θεωρω οτι παρεξηγησες και οτι απλα εισαι εκτος θεματος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool