Χάνοντας ένα φίλο...(;)

Σήμερα πάντως o Ρωμαίος ξέχασε και στείρωση και όλα. Είναι το παλιό καλό ζιζάνιο! Να΄τος!
171624iy3.jpg
171750vs7.jpg
171910ee6.jpg

Υπ'όψην, η φωτογραφία μας αδικεί.. είμαστε πιο όμορφοι από κοντά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιο όμορφοι ακόμα; Καταντάει σκάνδαλο!:mad: :redface: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφος ειναι πραγματικά!Και λογικά θα σταματήσει την οριοθετηση του! Ελπίζω ο φίλος σου να τα βρει με το Ρωμαίο ή εστω να μαθει να τον αγνοεί. Κούκλος είναι πάντως!! :up:

Κούκλος. Φτου φτου σκόρδα. Να σου ζήσει!:)

Εγω μαλλον θα τον ειχα δειρει απο τα νευρα μου και φυσικα ΔΕΝ θα του ξαναμιλαγα αν δεν ζητουσε συγνωμη απο μενα και το γατι(αλλα μαλλον δεν θα τον συγχωρουσα για κατι τετιο)Μην τολμησει να αγγιξει καποιος δικα μου ατομα η ζωα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω τσακοθει με κατι μ... που τραβαγαν μια γατα απο την ουρά (12-14) ετών. Επεσε αγριο βρίσιμο και φύγανε.
Αγωγή = 0 ολη την καταπίεση τη βγαζουνε σε ποιο αδύναμους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω συμφωνω με τον τροπο που φερθηκες στον ''φιλο'' σου γιατι, ειναι δυνατον ενας ανθρωπος ωριμος να μην γνωριζει οτι αν κλωτσισουμε καποιον (ανθρωπο-ζωο-(φυτο:lol: )) ποναει!!!:blink:
εκτος αυτου οι ανθρωποι που δεν ζητουν συγνωμη δεν ειναι και οι καλυτεροι φιλοι. σημενει πως δεν παραδεχονται οτι μπορει κι αυτοι να κανουν λαθος.;)
καλα δεν το συζητω κουκλος ο ρωμαιος!:up: πως τολμησε να χτυπησει τετοιο κουκλι ο φιλος σου:D :happy: :) :redface:

Κ εγώ συμφωνώ με την αντίδρασή σου, και γενικά για μένα όποιος δε γουστάρει τις γάτες μου δεν ξανάρχεται σπίτι μου. Έτσι απλά :)

Πώς πάει το θέμα με το "ψέκασμα"; Σταμάτησε να σημαδεύει ο γάταρος;;
Επ'ευκαιρίας, διαβάζεις τον will?

Μήπως κρίνετε λίγο βιαστικά τους ανθρώπους??? Δε λέω ότι ήταν καλό που φέρθηκε στον Ρωμαίο μ αυτό τον τρόπο, αλλα μπορεί να ήταν μια ξαφνική αντίδραση της στιγμής, ένα αντανακλαστικό... Από τη στιγμή που είναι φίλος του shakespeare περνάνε καλά κτλ κτλ δεν μπορεί να του πει μην ξαναρθεις στο σπίτι... Πρέπει να το συζητήσουν το θέμα και να του δώσει να καταλάβει ότι είναι ένα πλάσμα που πονάει κι αυτό και καταλαβαίνει κι όχι ένα αντικείμενο. Τη στάση του shakespeare δεν τη βρίσκω υπερβολική ωστόσο... Από τη στιγμή που θα το συζητούσαν και δεν καταλάβαινε και υπάρχει περιπτωση να το ξανακάνει ε τότε, ίσως και να μην ήταν τόσο φίλος τελικά...

Αναρωτιέμαι γιατί καποιοσ κάθεται και ζητάει γνώμες για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο φίλο του από άσχετα άτομα μέσα σε ένα forum...ωραία λοιπόν να μη του ξαναμιλήσεις ποτέ ομως.κλείνε του το τλ στα μούτρα όποτε σε παίρνει.α΄ραγε εσύ είσαι εντάξει σαν φίλος έτσι πως φέρεσαι?μυστήρια πράγματα...

Αναρωτιέμαι γιατί καποιοσ κάθεται και ζητάει γνώμες για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο φίλο του από άσχετα άτομα μέσα σε ένα forum...ωραία λοιπόν να μη του ξαναμιλήσεις ποτέ ομως.κλείνε του το τλ στα μούτρα όποτε σε παίρνει.α΄ραγε εσύ είσαι εντάξει σαν φίλος έτσι πως φέρεσαι?μυστήρια πράγματα...
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα φόρουμ, κατακρίνει κάποιον άλλο που ζητάει συμβουλές από άλλους άσχετους και μετά δίνει κ ο ίδιος συμβουλές....:hmm:

Προσπερνώ το γεγονός οτι το θέμα ειναι αρκετα παλιο και θέλω να πω οτι ο λογος που το ανοιξα ηταν για να ακουσω αποψεις για τη σταση που κρατησα, οχι υποδειξεις για τη σταση που θα κρατησω.
Ειμαι ενηλικας και απλα συζητησα ενα θεμα που με απασχολησε με τους ανθρωπους του site για τους περισσοτερους απο τους οποιους τρεφω βαθεια εκτιμιση.
Τωρα το κατα ποσο εγω ειμαι ενταξει σαν φιλος η οχι δεν αφορα κανενα νομιζω και ουτε εχει καμια σχεση με το thread. Δεν τεθηκε θεμα κρισης της ικανοτητας μου να διατηρω τους φιλους μου, ουτε κριθηκε η φιλια μας απο αυτο το γεγονος.
Θεωρω οτι παρεξηγησες και οτι απλα εισαι εκτος θεματος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back