natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:00 Η natalouko: #1 26-05-10 14:00 Η μικρή Leona βρέθηκε την Δευτέρα έξω από ένα εστιατόριο στον Πειραιά, μόνη, να ψάχνει για φαγητό και λίγη τρυφερότητα από τους περαστικούς που όμως κανένας δεν της πρoσέφερε. Είναι μια γατούλα πολύ κοινωνική, έξυπνη και τρυφερή. Με το που ακούει το όνομα της γουργουρίζει και έρχεται για αγκαλιές. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά θέλει να βρει το δικό της σπιτάκι!!! Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες, τρώει κροκετούλες και ξέρει να χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη της!! Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη, με βιβλιάριο υγείας, και με φόρμα υιοθεσίας. Μόνο για μέσα στο σπίτι και με την προϋπόθεση στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Όποιος ενδιαφέρεται να την γνωρίσει από κοντά δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τον Χάρη στο 6936 753007 [FONT="]ή α[/FONT]ν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση στείλτε στο natalouko@yahoo.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η moukelis έγραψε: #2 26-05-10 14:03 Ναταλια φανταστικες φωτογραφιες,καλη τυχη στη μπεμπα,ειναι απιθανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #3 26-05-10 14:06 Σε ευχαριστούμε Δωράκι!!! Είναι τόσο καλή γατούλα και τόσο τρυφερή που πραγματικά της αξίζει ένα καλό σπιτάκι!!! Χτες πήγαμε και στην γιατρό, η οποία την βρήκε υγειέστατη και με ωραία σωματοδομή!!!Είμαστε 650γρ αλλά σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #4 26-05-10 14:09 Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:22 Η natalouko: #5 26-05-10 14:22 Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μικρή Leona βρέθηκε την Δευτέρα έξω από ένα εστιατόριο στον Πειραιά, μόνη, να ψάχνει για φαγητό και λίγη τρυφερότητα από τους περαστικούς που όμως κανένας δεν της πρoσέφερε. Είναι μια γατούλα πολύ κοινωνική, έξυπνη και τρυφερή. Με το που ακούει το όνομα της γουργουρίζει και έρχεται για αγκαλιές. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά θέλει να βρει το δικό της σπιτάκι!!! Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες, τρώει κροκετούλες και ξέρει να χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη της!! Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη, με βιβλιάριο υγείας, και με φόρμα υιοθεσίας. Μόνο για μέσα στο σπίτι και με την προϋπόθεση στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Όποιος ενδιαφέρεται να την γνωρίσει από κοντά δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τον Χάρη στο 6936 753007 [FONT="]ή α[/FONT]ν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση στείλτε στο natalouko@yahoo.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:03 Η moukelis έγραψε: #2 26-05-10 14:03 Ναταλια φανταστικες φωτογραφιες,καλη τυχη στη μπεμπα,ειναι απιθανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #3 26-05-10 14:06 Σε ευχαριστούμε Δωράκι!!! Είναι τόσο καλή γατούλα και τόσο τρυφερή που πραγματικά της αξίζει ένα καλό σπιτάκι!!! Χτες πήγαμε και στην γιατρό, η οποία την βρήκε υγειέστατη και με ωραία σωματοδομή!!!Είμαστε 650γρ αλλά σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #4 26-05-10 14:09 Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:22 Η natalouko: #5 26-05-10 14:22 Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλια φανταστικες φωτογραφιες,καλη τυχη στη μπεμπα,ειναι απιθανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #3 26-05-10 14:06 Σε ευχαριστούμε Δωράκι!!! Είναι τόσο καλή γατούλα και τόσο τρυφερή που πραγματικά της αξίζει ένα καλό σπιτάκι!!! Χτες πήγαμε και στην γιατρό, η οποία την βρήκε υγειέστατη και με ωραία σωματοδομή!!!Είμαστε 650γρ αλλά σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #4 26-05-10 14:09 Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:22 Η natalouko: #5 26-05-10 14:22 Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστούμε Δωράκι!!! Είναι τόσο καλή γατούλα και τόσο τρυφερή που πραγματικά της αξίζει ένα καλό σπιτάκι!!! Χτες πήγαμε και στην γιατρό, η οποία την βρήκε υγειέστατη και με ωραία σωματοδομή!!!Είμαστε 650γρ αλλά σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #4 26-05-10 14:09 Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:22 Η natalouko: #5 26-05-10 14:22 Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:22 Η natalouko: #5 26-05-10 14:22 Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:00 Η xr1st1na έγραψε: #6 26-05-10 15:00 κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:18 Η Voula έγραψε: #7 26-05-10 15:18 Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι κακούργα, τέλος Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ? Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #8 26-05-10 15:24 Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:36 Η Voula έγραψε: #9 26-05-10 15:36 Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 15:39 Η natalouko: #10 26-05-10 15:39 Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!Εύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:39 Ο kakashi-sensei: #11 26-05-10 16:39 Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι πανεμορφηηηηηηηΕιναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η vi2ka έγραψε: #12 26-05-10 16:50 Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θα πω τίποτε άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 16:53 Η natalouko: #13 26-05-10 16:53 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Δε θα πω τίποτε άλλο Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:06 Η ELENIP έγραψε: #14 26-05-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σας ευχαριστούμε κορίτσια!! Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά.. Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι.. Είναι τόσο όμορφη!!!! Click για ανάπτυξη... αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:21 Ο kakashi-sensei: #15 26-05-10 17:21 Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 19:34 Η Hlianna έγραψε: #16 26-05-10 19:34 ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο? ευχομαι καλη τυχηειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 04:08 Η Freya έγραψε: #17 27-05-10 04:08 αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:07 Η natalouko: #18 27-05-10 11:07 Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George Pan: Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε? Click για ανάπτυξη... Στο Χατζηκυριάκειο την βρήκαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agesouli Νεοφερμένο μέλος Η Πούχας♥Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η agesouli έγραψε: #19 27-05-10 11:10 Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:14 Η Voula έγραψε: #20 27-05-10 11:14 Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι άπληστη, τέλος Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.