Χαρίζεται η Leona, μπλε tabby 40 ημερών!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
Η μικρή Leona βρέθηκε την Δευτέρα έξω από ένα εστιατόριο στον Πειραιά, μόνη, να ψάχνει για φαγητό και λίγη τρυφερότητα από τους περαστικούς που όμως κανένας δεν της πρoσέφερε. Είναι μια γατούλα πολύ κοινωνική, έξυπνη και τρυφερή. Με το που ακούει το όνομα της γουργουρίζει και έρχεται για αγκαλιές. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά θέλει να βρει το δικό της σπιτάκι!!! Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες, τρώει κροκετούλες και ξέρει να χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη της!!
Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη, με βιβλιάριο υγείας, και με φόρμα υιοθεσίας. Μόνο για μέσα στο σπίτι και με την προϋπόθεση στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Όποιος ενδιαφέρεται να την γνωρίσει από κοντά δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τον Χάρη στο 6936 753007 [FONT=&quot]ή α[/FONT]ν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση στείλτε στο natalouko@yahoo.gr
img1047im.jpg

img1046l.jpg

img1044zs.jpg

img1038ia.jpg

img1049.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλια φανταστικες φωτογραφιες,καλη τυχη στη μπεμπα,ειναι απιθανη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστούμε Δωράκι!!!:P:P
Είναι τόσο καλή γατούλα και τόσο τρυφερή που πραγματικά της αξίζει ένα καλό σπιτάκι!!!:D:D:P:P

Χτες πήγαμε και στην γιατρό, η οποία την βρήκε υγειέστατη και με ωραία σωματοδομή!!!:P:P:D:DΕίμαστε 650γρ αλλά σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα!!!:P:P:D:D

Μια χαρα ειναι για την ηλικια της,τοσο περιπου ηταν κι ο Σειριος.

Αν γίνει σαν το Σειριόνι τότε θα κλέψει σίγουρα πολλές καρδιές!!!:P:P:D:D:D

κουκλα ειναι η ατιμη καλε...πω πω ..

Είσαι κακούργα, τέλος:mad: Που το βρήκατε πάλι αυτό το μωρό καλέ ? Εσείς το φιλοξενείτε κι αυτό ?
Όχι, δεν είναι όμορφη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ! Μακάρι βρε Ναταλία μου να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, το συντομώτερο.

Σας ευχαριστούμε κορίτσια!!:P:P:D:D

Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..:redface::redface:Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά..:P:P
Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι..:redface::redface:

Είναι τόσο όμορφη!!!!:inlove::inlove::inlove:

Καλά, αυτό το ότι δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι το λέω κι εγώ;) Αλλά και στο σπίτι έρχονται και με βρίσκουν, επομένως τζίφος:/:
Καλό κουράγιο και εύχομαι το καλύτερο για όλες τις ψυχούλες που φροντίζεις.

Σε ευχαριστούμε πολύ Βούλα μου!!:P:D:DΕύχομαι να βρουν όλα καλά σπίτια και καλούς γατογονείς!!!:D:D:D

Eιναι πανεμορφηηηηηηη:):)Ειναι σαν το δικο μου το γατακι σε αλλο χρωμα:):redface:
Γιατι βλεπω τις αγγελιες???για να μου μπαινουν ιδεες???:worry:

Δε θα πω τίποτε άλλο:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::stunned:

Σας ευχαριστούμε κορίτσια!!:P:P:D:D

Εγώ την βρήκα Βούλα μου, την Δευτέρα που είπα να πάω για ένα φαγητό..:redface::redface:Την φιλοξενώ μαζί με τα άλλα δύο μωρά..:P:P
Μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι..:redface::redface:

Είναι τόσο όμορφη!!!!:inlove::inlove::inlove:

αααααα!!!!κι άλλο μωρό!!! Πανεμορφη είναι!!! Καλή τύχη!!!!:D:clapup::clapup:

Σε ποια περιοχη του Πειραια τ βρηκατε?

ναταλια γιατι να εισαι τοσο κακια?δεν μας λυπασαι ουτε λιγο?:'(:'(

ευχομαι καλη τυχη:Dειναι πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ

αμαααν....πραγματι πανεμορφη...σπανιος χρωματισμος θαρρω

Είναι κουκλακι το γατουλακι!!! Καλή του τύχη!!!

Είμαι άπληστη, τέλος:( Θέλω την Λεόνα, τον Λουκά και καμμιά 20αριά γάτες ακόμα:/:

Οι κακεντρεχείς φίλες μου να μην κάνουν σχόλια παρακαλώ:whistle:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back