Χαρίζεται η Leona, μπλε tabby 40 ημερών!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2..:P
Εννοείται ότι θα τους το πω!!! Ήταν στα σχέδια μου!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπειδη εχω περασει κ εγω απο τ διαδικασια της επιλογης ειναι πολυυυυυ δυσκολα!!!
Ειδικα οταν επερνα την Μαουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι πολύ χαρούμενη!!:D:D:P:PΑν όλα πάνε καλά η Leona μας την κυριακή θα είναι στο δικό της σπιτάκι με έναν πολύ καλό μπαμπά!!!:D:D:P:P

Πατησα καταλαθος υποβολη....:redface:
Ηθελα να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο !!!!
Ηταν ολες οι περσικες και ερχοντουσαν να τις χαιδεψω!!!Δεν ηξερα ποια να διαλεξω!!!Κ ειχε ασπρες μπλε κανελι!Υπεροχεςςςςςς
Εγω διαλεξα την Μαουρα γιατι οταν μπηκα μεσα ανεβηκε στ γραφειο
Και ηταν κ μαυρη η αδυναμια μουυυυ:)

Το κοριτσάκι μας το Σάββατο θα πάει στο νέο της σπιτάκι!!!:D:D:D:P:PΘα έχει δύο πολύ καλούς και έμπειρους γατογονείς και πιστεύω ότι θα πέρασει μια ζωή ευτυχισμένη!!!:P:P:D:D

Ναταλία μου είναι κουκλί το γατί....που σε βρίσκουν τα άτιμα:):)γατόκολλα έχεις πάνω σου;....μαζί με το Λουκά κάνουν εξαιρετικό χρωματικό συνδυασμό...και τα δύο θα τα έπαιρνα...:)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
Μακαρι να περασει τελεια στο νεο της σπιτι!!:clapup::clapup:

Την Leona τη γνώρισα το σάββατο.Εκτως από την ομορφιά της διακρίνεται και για το χαρακτήρα της.Τυχεροί οι γονείς που την υιοθέτησαν και θα το καταλάβουν με τον καιρό:clapup::clapup::clapup:

Ήρθε η νέα μαμά της χτες και την γνώρισα από κοντά!!:):)Έμεινε κατενθουσιασμένη!!:D:D:P:PΚαι η μικρή, λες και το κατάλαβε, όλο τσαχπινιά και νάζι ήταν!!!:P:P
Αύριο θα πάει στο νέο της σπίτι και ξέρω, γνωρίζοντας και τους νέους γονείς της, ότι θα περάσει υπέροχα!!!:D:D:P:P
Μακάρι όλα τα γατάκια να έβρισκαν τόσο καλούς, ενημερωμένους και υπέροχους ανθρώπους για να τα υιοθετήσουν!!!:D:D:P:P

Ήρθε η νέα μαμά της χτες και την γνώρισα από κοντά!!:):)Έμεινε κατενθουσιασμένη!!:D:D:P:PΚαι η μικρή, λες και το κατάλαβε, όλο τσαχπινιά και νάζι ήταν!!!:P:P
Αύριο θα πάει στο νέο της σπίτι και ξέρω, γνωρίζοντας και τους νέους γονείς της, ότι θα περάσει υπέροχα!!!:D:D:P:P
Μακάρι όλα τα γατάκια να έβρισκαν τόσο καλούς, ενημερωμένους και υπέροχους ανθρώπους για να τα υιοθετήσουν!!!:D:D:P:P

Τέλεια τα νέα!!! Άντε με το καλό να πάει στο νέο σπίτι της και να έρθει και η σειρά για τα υπόλοιπα μικράκια σου!!! :D:D

Τι όμορφη που είναι η Leona!! Χάρηκα που βρήκε και γατογονείς τόσο εύκολα και γρήγορα γιατί πολλά άλλα γατάκια όσο όμορφα κι αν είναι περιμένουν μήνες!! Καλή τύχη μικρούλα στην καινούρια σου οικογένεια!! Και ελπίζω να μαθαίνουμε νέα σου και από το νέο σου σπίτι!!

Ναταλια τελικα τι εγινε με το Λουκα;Θα μεινει παρεουλα με τη Leona;Η μικρη εγκατασταθηκε στο νεο της σπιτι;

Η μικρή μας από το σάββατο βρίσκεται στο καινούριο της σπίτι!!!:P:P:D:DΟι γονείς της είναι δύο αξιόλογα παιδιά, τα οποία την αγαπούν πάρα πολύ και είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της!!!:clapup::clapup::clapup: Για τον Λουκά ακόμα το σκέφτονται, οπότε είναι διαθέσιμος!!!:P:P:D:D
Εύχομαι να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τους γονείς της!!!!:D:D:P:P:P

Η μικρή μας από το σάββατο βρίσκεται στο καινούριο της σπίτι!!!:P:P:D:DΟι γονείς της είναι δύο αξιόλογα παιδιά, τα οποία την αγαπούν πάρα πολύ και είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της!!!:clapup::clapup::clapup: Για τον Λουκά ακόμα το σκέφτονται, οπότε είναι διαθέσιμος!!!:P:P:D:D
Εύχομαι να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τους γονείς της!!!!:D:D:P:P:P

:clapup::clapup::clapup:Μπράβοοοοο!! Καλη ζωή να έχεις κοριτσάκι μου!!! Πρόλαβα και σε γνώρισα:):D

Μπράβο!! Αχ χάρηκα πάλι!! Άντε να πάρουν σειρά και τα άλλα!!

Ναταλία μου εύχομαι να ζήσει μέσα στην αγάπη και τα χάδια για πολλά πολλά χρόνια με την οικογενειά της.
Ήταν έτα τυχερό πλασματάκι που έπεσε πάνω σου και σώθηκε:)

Ναταλία μου εύχομαι να ζήσει μέσα στην αγάπη και τα χάδια για πολλά πολλά χρόνια με την οικογενειά της.
Ήταν έτα τυχερό πλασματάκι που έπεσε πάνω σου και σώθηκε:)
Tυχερό ήταν Βούλα μου που βρήκε τόσο αξιόλογους γονείς!!!:P:P:D:D:DΜακάρι όλα τα γατόνια που είναι για υιοθεσία να βρουν τέτοιους υπεύθυνους γονείς!!!:D:D:P:P:P

Και νομίζω ότι εδώ πρέπει να κλειδώσω αυτή την αγγελία για να παίρνουν και άλλα γατόνια σειρά!!!:P:P:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back