natalouko
Επιφανές μέλος
Εννοείται ότι θα τους το πω!!! Ήταν στα σχέδια μου!!!Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ειδικα οταν επερνα την Μαουρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Αν όλα πάνε καλά η Leona μας την κυριακή θα είναι στο δικό της σπιτάκι με έναν πολύ καλό μπαμπά!!!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Ηθελα να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο !!!!
Ηταν ολες οι περσικες και ερχοντουσαν να τις χαιδεψω!!!Δεν ηξερα ποια να διαλεξω!!!Κ ειχε ασπρες μπλε κανελι!Υπεροχεςςςςςς
Εγω διαλεξα την Μαουρα γιατι οταν μπηκα μεσα ανεβηκε στ γραφειο
Και ηταν κ μαυρη η αδυναμια μουυυυ

natalouko
Επιφανές μέλος

Θα έχει δύο πολύ καλούς και έμπειρους γατογονείς και πιστεύω ότι θα πέρασει μια ζωή ευτυχισμένη!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

γατόκολλα έχεις πάνω σου;....μαζί με το Λουκά κάνουν εξαιρετικό χρωματικό συνδυασμό...και τα δύο θα τα έπαιρνα...
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Μακαρι να περασει τελεια στο νεο της σπιτι!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Έμεινε κατενθουσιασμένη!!

Και η μικρή, λες και το κατάλαβε, όλο τσαχπινιά και νάζι ήταν!!!

Αύριο θα πάει στο νέο της σπίτι και ξέρω, γνωρίζοντας και τους νέους γονείς της, ότι θα περάσει υπέροχα!!!

Μακάρι όλα τα γατάκια να έβρισκαν τόσο καλούς, ενημερωμένους και υπέροχους ανθρώπους για να τα υιοθετήσουν!!!

Terifique
Δραστήριο μέλος
Ήρθε η νέα μαμά της χτες και την γνώρισα από κοντά!!Έμεινε κατενθουσιασμένη!!
Και η μικρή, λες και το κατάλαβε, όλο τσαχπινιά και νάζι ήταν!!!
Αύριο θα πάει στο νέο της σπίτι και ξέρω, γνωρίζοντας και τους νέους γονείς της, ότι θα περάσει υπέροχα!!!
Μακάρι όλα τα γατάκια να έβρισκαν τόσο καλούς, ενημερωμένους και υπέροχους ανθρώπους για να τα υιοθετήσουν!!!![]()
Τέλεια τα νέα!!! Άντε με το καλό να πάει στο νέο σπίτι της και να έρθει και η σειρά για τα υπόλοιπα μικράκια σου!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Οι γονείς της είναι δύο αξιόλογα παιδιά, τα οποία την αγαπούν πάρα πολύ και είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της!!!

Για τον Λουκά ακόμα το σκέφτονται, οπότε είναι διαθέσιμος!!!

Εύχομαι να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τους γονείς της!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Η μικρή μας από το σάββατο βρίσκεται στο καινούριο της σπίτι!!!Οι γονείς της είναι δύο αξιόλογα παιδιά, τα οποία την αγαπούν πάρα πολύ και είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της!!!
Για τον Λουκά ακόμα το σκέφτονται, οπότε είναι διαθέσιμος!!!
Εύχομαι να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τους γονείς της!!!!![]()

Μπράβοοοοο!! Καλη ζωή να έχεις κοριτσάκι μου!!! Πρόλαβα και σε γνώρισα

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Ήταν έτα τυχερό πλασματάκι που έπεσε πάνω σου και σώθηκε

natalouko
Επιφανές μέλος
Tυχερό ήταν Βούλα μου που βρήκε τόσο αξιόλογους γονείς!!!Ναταλία μου εύχομαι να ζήσει μέσα στην αγάπη και τα χάδια για πολλά πολλά χρόνια με την οικογενειά της.
Ήταν έτα τυχερό πλασματάκι που έπεσε πάνω σου και σώθηκε![]()

Μακάρι όλα τα γατόνια που είναι για υιοθεσία να βρουν τέτοιους υπεύθυνους γονείς!!!

Και νομίζω ότι εδώ πρέπει να κλειδώσω αυτή την αγγελία για να παίρνουν και άλλα γατόνια σειρά!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool