Χαρίζεται ο (αση)Μένιος, πανέμορφος μπλε γουργούρης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μένιος Μένιος Μένιος (γίνεται διαδήλωση!!!). Τι κουκλάκι, τι καλός χαρακτήρας. Ειμαι σίγουρη οτι καποιος τον παράτησε (πως μπόρεσε τετοιο πανεμορφο και καλό πλάσμα). Μένιος το εκκωφαντικό γουργουρισμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα μου:
Ζυγίστηκα και είμαι 1.400 ολόκληρα γραμμάρια παρακαλώ :clapup:
Η θεία Νότα που θα με φιλοξενήσει για όσες μέρες λείψει η ανεπρόκοπη που με περιμάζεψε, με καλοταΐζει κι έχω ήδη κάνει μια κοιλίτσα τούμπανο! Επίσης, με ψέκασε με frontline και επιτέλους σταμάτησα να ξύνομαι.:)
Εμβόλιο δεν μπορώ να κάνω προς το παρόν, γιατί είμαι λίγο αρρωστούλης. Θα πάρω όμως την αντιβίωσή μου, σαν καλό γατί που είμαι (αν μπορούσα, ας έκανα κι αλλιώς :worry:) και θα γίνω περδίκι!!
Σήμερα προπονήθηκα λίγο ακόμα στο γουργούρισμα, έχω βάλει στόχο τους επόμενους βαλκανικούς και είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψω γιατί όχι μόνο ακούγομαι από πολύυυυ μακριά, αλλά το μόνο που χρειάζομαι για να πάρω μπρος είναι να δω κάποιον ν' ανοίγει την πόρτα του δωματίου μου! Ναι, τέτοιο γατί είμαι :inlove:
Μένιος Γουργούρης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται ο (αση)Μένιος, πανέμορφο μπλε κουκλάκι

μπραβο στον μενιο που ειναι μια χαρα!!!!!!:D:D:D
...αχαχαχαχαχαχ...ποσο μου αρεσει που εχει και επιθετο...ολοκληρο ονοματεπωνυμο παρακαλω...Μενιος Γουργουρης!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Σειριακι!Θεος! Θελουμε κι αλλη φωτο!!!!

Καλη τυχη στον κουκλαρο!

:hypno: σκετος κουκλος ο μενιος..μας τρελανες μικρουλη ειχες δεν ειχες..:P

Δυστυχώς η ανεπρόκοπη που με περιμάζεψε, όλο ξεχνάει τη φωτογραφική μηχανή, κι έτσι έχω να σας δείξω μόνο λίγες μικρές και θαμπές φωτογραφίες που μου πήρε με το κινητό της. Επιφυλάσσομαι όμως για το εγγύς μέλλον ;)

Εδώ λοιπόν βρίσκομαι ακριβώς κάτω απ'το παράθυρο του γραφείου της ανεπρόκοπης που σας έλεγα και εξερευνώ αμέριμνος το παρτέρι, παίζοντας με τα κυπαρισσόμηλα:

Εικόνα011.jpg Εικόνα012.jpg Εικόνα013.jpg

Μόλις με είδε απ'το παράθυρό της, μου μίλησε κι εγώ, σαν κύριος ευγενής και με τρόπους της απάντησα αμέσως. Ε, δεν ήθελε και πολύ, κατέβηκε, γνωριστήκαμε και περάσαμε στα... περαιτέρω:

Εικόνα014.jpg Εικόνα015.jpg

Μου είπε να μπω σ' αυτή την κούτα για να με πάει σπίτι της. Εγώ, ανυποψίαστος, μπήκα μέσα και βολεύτηκα (πού να 'ξερα ότι θα με βάζανε σ' αυτό το τρισκατάρατο όχημα μετά :mad:):

Εικόνα016.jpg

...Κι εδώ βλέπετε πώς περνάω την ώρα μου: γουργουρίζοντας ανάσκελα, μέσα σε αγκαλιές :inlove:

Εικόνα019.jpg Εικόνα020.jpg

Συνημμένα

• Εικόνα011.jpg
    Εικόνα011.jpg
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Εικόνα012.jpg
    Εικόνα012.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Εικόνα013.jpg
    Εικόνα013.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Εικόνα014.jpg
    Εικόνα014.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα015.jpg
    Εικόνα015.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα016.jpg
    Εικόνα016.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα020.jpg
    Εικόνα020.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Εικόνα019.jpg
    Εικόνα019.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Εικόνα011.jpg
    Εικόνα011.jpg
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Εικόνα012.jpg
    Εικόνα012.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Εικόνα013.jpg
    Εικόνα013.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Εικόνα014.jpg
    Εικόνα014.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα015.jpg
    Εικόνα015.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα016.jpg
    Εικόνα016.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Εικόνα019.jpg
    Εικόνα019.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Εικόνα020.jpg
    Εικόνα020.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 62
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα ποσο ομορφος μπορει να ειναι;Εχω παθει την πλακα μου με αυτο το γατι!

Ε δεν εχω δει πιο μπλε! :hypno::hypno::hypno::hypno:

Ναι μωρέ, είναι πολύ όμορφος γατούλης, αλλά αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι η εμφάνισή του, είναι ο χαρακτήρας του: είναι απίστευτα χαδιάρης και καλόβολος. Σήμερα το απόγευμα είχαμε πέσει τρεις μουρλές γατούδες πάνω του, τον περιφέραμε από αγκαλιά σε αγκαλιά κι αυτός ο κακομοίρης καθόταν αδιαμαρτύρητα, σαν ζυμαράκι ήτανε, και γουργούριζε βέβαια ασταμάτητα!! :inlove::inlove:
Είναι πάρα πάρα πολύ καλό γατάκι, δεν ήταν για το δρόμο τέτοιο πλάσμα...

να'μαστε και από εδώ....όσο λοιπόν λείπει η ανεπρόκοπη, εγώ θα σας λέω τα νέα μου από τη Θεία (από το θεική βεβαίως) Νότα.
Καλά τα πάμε. Επιμένει λίγο στο φαγητό αλλα εντάξει έχει τα κολλήματά της και αυτή και φυσικά δεν της χαλάω χατήρι. Σήμερα τρέχω χαρωπος πάνω κάτω στο δωμάτιό μου, κανω ανασκελιές, γουργουρίζω και έμαθα και το ονυχοδρόμιο....είμαι πολύ καλός μου λένε και ολίγον "μαλαγάνας" καθότι κάθομαι σε όλους:P..
Από αυριο θα έχουτε και νέες (και καλύτερες από της ανεπρόκοπης) φωτό. Ελπίζω να περιμένετε με αγωνία
Σας φιλώ
με τιμή (δική σας)
Μένιος Γουργούρης

μαλαγανα μου εσυ!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..βρε παιδια ποσο ομορφος ειναι..και αρκετα τσουπωτος θα ελεγα για γατι που βρεθηκε στο δρομο!!!καλα....ο χαρακτηρας του δε,απιστευτος!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:....

Μονο αγωνια;Περιμενουμε πως και πως!

Δεν άντεξα και πήγα μια βόλτα απ'της (θείας :P) Νότας για να το ξαναδώ λίγο το ασημένιο μας πριν φύγω.
Αυτή τη φορά θυμήθηκα και τη φωτογραφική μηχανή!

Εδώ, ο Μένιος περιφέρεται με χαρακτηριστική άνεση από αγκαλιά σε αγκαλιά:
DSCN8167.JPG DSCN8178.JPG

Μέρα με τη μέρα ζωηρεύει όλο και περισσότερο, τρελαίνεται να παίζει και να ξύνει τα νυχάκια του στο νυχοδρόμιο (γιατί όπως είπαμε, έχουμε και τρόπους):
DSCN8174.JPG DSCN8175.JPG

Κόβουμε και λίγη κίνηση απ' έξω, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους όμως γιατί έχουμε αποφασίσει πως είμαστε γάτος σπιτιού.
DSCN8182.JPG

Μένιος Γουργούρης, κούκλος ατελείωτος:
DSCN8183.JPG

Συνημμένα

• DSCN8167.JPG
    DSCN8167.JPG
    110,1 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSCN8178.JPG
    DSCN8178.JPG
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN8174.JPG
    DSCN8174.JPG
    102 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSCN8175.JPG
    DSCN8175.JPG
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSCN8182.JPG
    DSCN8182.JPG
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN8183.JPG
    DSCN8183.JPG
    134 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSCN8167.JPG
    DSCN8167.JPG
    110,1 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSCN8178.JPG
    DSCN8178.JPG
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN8174.JPG
    DSCN8174.JPG
    102 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSCN8175.JPG
    DSCN8175.JPG
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSCN8182.JPG
    DSCN8182.JPG
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN8183.JPG
    DSCN8183.JPG
    134 KB · Εμφανίσεις: 74
κουκλε μου εσυ..μαναρακι μου γλυκο!!!!!!! θελω και εγω να χουφτωσω...:mad:

Θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!Ποσο ειναι περιπου τελικα ο κουκλος;Να γραψω για εμβολια,αποπαρασιτωσεις κτλ;Δωστε με κι ενα τελεφωνο να βαλω μανδαμ,αλλιως θα βαλω το δικο μου κι οποιος με παιρνει θα του λεω οτι θα τον κρατησετε.:P

Γιαβόλ, φράου εκτροφέα, σπεύδω!
Λοιπόν, ο νέος μας πρέπει να 'ναι 2,5 μηνών περίπου. Εμβόλιο δεν έκανε, γιατί είναι ακόμα λίγο αρρωστούλης, θα πάρει 10 μέρες αντιβίωση να καθαρίσει η μυτούλα του και μετά. Αποπαρασίτωση εξωτερική έκανε, σε λίγες μέρες θα του κάνει η (θεία) Νότα και εσωτερική. Για επικοινωνία βάλε το email μου, θα το τσεκάρω κι απ'το νησί: alikimar [at] hotmail [dot] com

Μωρέ, δεν είναι κούκλοοοοος; Και δεν φαντάζεσαι πόσο καλό γατάκι είναι :inlove::inlove:

Δε θελω επιπροσθετες πλεροφοριες του τυπου "ειναι πολυ γλυκουλης" και τα τοιαυτα,γιατι ετσι γλυκουλης και καλουλης ητο και το πετ του Λουσιφερ μεχρι που σιγουρευτηκε οτι μας κατσικωθηκε και μεταλλαχθηκε στο ανερχομενο και πολλα υποσχομενο αστερι της Κολασεως,που ολοι ξερουμε και αγαπαμε.Επισης δεν θελω πλεροφοριες που να περιλαμβανουν τη λεξη "νησι",με χωσανε στις αιτησεις αναπληρωτων,στα μηχανογραφικα,αποσπαση δεν βγηκε,διακοπες δεν βλεπω να πηγαινω,και η λεξη "νησι" μου δημουργει αρνητικους συνειρμους σε συνδυασμο με το μηνα Σεπτεμβρη.
Καλα να περασετε.:P

Δε θελω επιπροσθετες πλεροφοριες του τυπου "ειναι πολυ γλυκουλης" και τα τοιαυτα,γιατι ετσι γλυκουλης και καλουλης ητο και το πετ του Λουσιφερ μεχρι που σιγουρευτηκε οτι μας κατσικωθηκε και μεταλλαχθηκε στο ανερχομενο και πολλα υποσχομενο αστερι της Κολασεως,που ολοι ξερουμε και αγαπαμε.Επισης δεν θελω πλεροφοριες που να περιλαμβανουν τη λεξη "νησι",με χωσανε στις αιτησεις αναπληρωτων,στα μηχανογραφικα,αποσπαση δεν βγηκε,διακοπες δεν βλεπω να πηγαινω,και η λεξη "νησι" μου δημουργει αρνητικους συνειρμους σε συνδυασμο με το μηνα Σεπτεμβρη.
Καλα να περασετε.:P

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Μικυ παιδι μου εσυ γιατι χαιρεσαι,συναδελφικη αλληλεγγυη;:P

Μικυ παιδι μου εσυ γιατι χαιρεσαι,συναδελφικη αλληλεγγυη;:P
γιατί η καλή κυρία υπουργός μας
είπε πως δεν μπορούμε ν'αρχίσουμε διακοπές
εφόσον δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της τρίτης Λυκείου
και είμαστε όλοι σε stand by
:P:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back