RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ζυγίστηκα και είμαι 1.400 ολόκληρα γραμμάρια παρακαλώ

Η θεία Νότα που θα με φιλοξενήσει για όσες μέρες λείψει η ανεπρόκοπη που με περιμάζεψε, με καλοταΐζει κι έχω ήδη κάνει μια κοιλίτσα τούμπανο! Επίσης, με ψέκασε με frontline και επιτέλους σταμάτησα να ξύνομαι.

Εμβόλιο δεν μπορώ να κάνω προς το παρόν, γιατί είμαι λίγο αρρωστούλης. Θα πάρω όμως την αντιβίωσή μου, σαν καλό γατί που είμαι (αν μπορούσα, ας έκανα κι αλλιώς
) και θα γίνω περδίκι!!Σήμερα προπονήθηκα λίγο ακόμα στο γουργούρισμα, έχω βάλει στόχο τους επόμενους βαλκανικούς και είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψω γιατί όχι μόνο ακούγομαι από πολύυυυ μακριά, αλλά το μόνο που χρειάζομαι για να πάρω μπρος είναι να δω κάποιον ν' ανοίγει την πόρτα του δωματίου μου! Ναι, τέτοιο γατί είμαι

Μένιος Γουργούρης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μπραβο στον μενιο που ειναι μια χαρα!!!!!!

...αχαχαχαχαχαχ...ποσο μου αρεσει που εχει και επιθετο...ολοκληρο ονοματεπωνυμο παρακαλω...Μενιος Γουργουρης!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλη τυχη στον κουκλαρο!
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκετος κουκλος ο μενιος..μας τρελανες μικρουλη ειχες δεν ειχες..
aretha
Περιβόητο μέλος

Εδώ λοιπόν βρίσκομαι ακριβώς κάτω απ'το παράθυρο του γραφείου της ανεπρόκοπης που σας έλεγα και εξερευνώ αμέριμνος το παρτέρι, παίζοντας με τα κυπαρισσόμηλα:

Μόλις με είδε απ'το παράθυρό της, μου μίλησε κι εγώ, σαν κύριος ευγενής και με τρόπους της απάντησα αμέσως. Ε, δεν ήθελε και πολύ, κατέβηκε, γνωριστήκαμε και περάσαμε στα... περαιτέρω:

Μου είπε να μπω σ' αυτή την κούτα για να με πάει σπίτι της. Εγώ, ανυποψίαστος, μπήκα μέσα και βολεύτηκα (πού να 'ξερα ότι θα με βάζανε σ' αυτό το τρισκατάρατο όχημα μετά
):
...Κι εδώ βλέπετε πώς περνάω την ώρα μου: γουργουρίζοντας ανάσκελα, μέσα σε αγκαλιές

Συνημμένα
-
Εικόνα011.jpg114,5 KB · Εμφανίσεις: 65 -
Εικόνα012.jpg94,8 KB · Εμφανίσεις: 62 -
Εικόνα013.jpg57,8 KB · Εμφανίσεις: 68 -
Εικόνα014.jpg75,5 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα015.jpg99,9 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα016.jpg65,5 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα020.jpg108,8 KB · Εμφανίσεις: 62 -
Εικόνα019.jpg89,8 KB · Εμφανίσεις: 61 -
Εικόνα011.jpg114,5 KB · Εμφανίσεις: 65 -
Εικόνα012.jpg94,8 KB · Εμφανίσεις: 62 -
Εικόνα013.jpg57,8 KB · Εμφανίσεις: 68 -
Εικόνα014.jpg75,5 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα015.jpg99,9 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα016.jpg65,5 KB · Εμφανίσεις: 59 -
Εικόνα019.jpg89,8 KB · Εμφανίσεις: 61 -
Εικόνα020.jpg108,8 KB · Εμφανίσεις: 62
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Είναι πάρα πάρα πολύ καλό γατάκι, δεν ήταν για το δρόμο τέτοιο πλάσμα...
RedCat
Διάσημο μέλος
Καλά τα πάμε. Επιμένει λίγο στο φαγητό αλλα εντάξει έχει τα κολλήματά της και αυτή και φυσικά δεν της χαλάω χατήρι. Σήμερα τρέχω χαρωπος πάνω κάτω στο δωμάτιό μου, κανω ανασκελιές, γουργουρίζω και έμαθα και το ονυχοδρόμιο....είμαι πολύ καλός μου λένε και ολίγον "μαλαγάνας" καθότι κάθομαι σε όλους
..Από αυριο θα έχουτε και νέες (και καλύτερες από της ανεπρόκοπης) φωτό. Ελπίζω να περιμένετε με αγωνία
Σας φιλώ
με τιμή (δική σας)
Μένιος Γουργούρης
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..βρε παιδια ποσο ομορφος ειναι..και αρκετα τσουπωτος θα ελεγα για γατι που βρεθηκε στο δρομο!!!καλα....ο χαρακτηρας του δε,απιστευτος!!!!!!!

....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
) Νότας για να το ξαναδώ λίγο το ασημένιο μας πριν φύγω.Αυτή τη φορά θυμήθηκα και τη φωτογραφική μηχανή!
Εδώ, ο Μένιος περιφέρεται με χαρακτηριστική άνεση από αγκαλιά σε αγκαλιά:

Μέρα με τη μέρα ζωηρεύει όλο και περισσότερο, τρελαίνεται να παίζει και να ξύνει τα νυχάκια του στο νυχοδρόμιο (γιατί όπως είπαμε, έχουμε και τρόπους):

Κόβουμε και λίγη κίνηση απ' έξω, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους όμως γιατί έχουμε αποφασίσει πως είμαστε γάτος σπιτιού.

Μένιος Γουργούρης, κούκλος ατελείωτος:

Συνημμένα
-
DSCN8167.JPG110,1 KB · Εμφανίσεις: 71 -
DSCN8178.JPG100,5 KB · Εμφανίσεις: 61 -
DSCN8174.JPG102 KB · Εμφανίσεις: 53 -
DSCN8175.JPG112,3 KB · Εμφανίσεις: 71 -
DSCN8182.JPG96,8 KB · Εμφανίσεις: 54 -
DSCN8183.JPG134 KB · Εμφανίσεις: 74 -
DSCN8167.JPG110,1 KB · Εμφανίσεις: 71 -
DSCN8178.JPG100,5 KB · Εμφανίσεις: 61 -
DSCN8174.JPG102 KB · Εμφανίσεις: 53 -
DSCN8175.JPG112,3 KB · Εμφανίσεις: 71 -
DSCN8182.JPG96,8 KB · Εμφανίσεις: 54 -
DSCN8183.JPG134 KB · Εμφανίσεις: 74
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, ο νέος μας πρέπει να 'ναι 2,5 μηνών περίπου. Εμβόλιο δεν έκανε, γιατί είναι ακόμα λίγο αρρωστούλης, θα πάρει 10 μέρες αντιβίωση να καθαρίσει η μυτούλα του και μετά. Αποπαρασίτωση εξωτερική έκανε, σε λίγες μέρες θα του κάνει η (θεία) Νότα και εσωτερική. Για επικοινωνία βάλε το email μου, θα το τσεκάρω κι απ'το νησί: alikimar [at] hotmail [dot] com
Μωρέ, δεν είναι κούκλοοοοος; Και δεν φαντάζεσαι πόσο καλό γατάκι είναι

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα να περασετε.

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Δε θελω επιπροσθετες πλεροφοριες του τυπου "ειναι πολυ γλυκουλης" και τα τοιαυτα,γιατι ετσι γλυκουλης και καλουλης ητο και το πετ του Λουσιφερ μεχρι που σιγουρευτηκε οτι μας κατσικωθηκε και μεταλλαχθηκε στο ανερχομενο και πολλα υποσχομενο αστερι της Κολασεως,που ολοι ξερουμε και αγαπαμε.Επισης δεν θελω πλεροφοριες που να περιλαμβανουν τη λεξη "νησι",με χωσανε στις αιτησεις αναπληρωτων,στα μηχανογραφικα,αποσπαση δεν βγηκε,διακοπες δεν βλεπω να πηγαινω,και η λεξη "νησι" μου δημουργει αρνητικους συνειρμους σε συνδυασμο με το μηνα Σεπτεμβρη.
Καλα να περασετε.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
γιατί η καλή κυρία υπουργός μαςΜικυ παιδι μου εσυ γιατι χαιρεσαι,συναδελφικη αλληλεγγυη;![]()
είπε πως δεν μπορούμε ν'αρχίσουμε διακοπές
εφόσον δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της τρίτης Λυκείου
και είμαστε όλοι σε stand by

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool