Χαρίζεται ο (αση)Μένιος, πανέμορφος μπλε γουργούρης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εσεις τουλαχιστον θα πατε διακοπες,εμεις που τις κραταμε μηπως χρειαστει να μετακομισουμε στο Γαϊδουρονησι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαπαααααα... μια ψωρο-βδομάδα είπα να φύγω κι εγώ και του το **#!$%* το θεματάκι του Μένιου :ropalo:
Επειδή όμως συμμεριζόμεθα τον πόνο της συμπαθούς τάξης των εκπαιδευτικών, σας τάζουμε φωτορεπορτάζ Μένιου από αύριο που θα τον παραλάβω ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μη φευγατε κιουρια μου!:PΠερασατε καλα τουλαχιστον;
Αντε αντε περιμενουμε πλουσιο φωτογραφικο υλικο,να ανανεωσουμε την αγγελια του!

τι έγινε ο Μένιος τελικά δόθηκε??????:confused:

Δε νομιζω,δεν αναφερθηκε κατι τετοιο.Γιατι δε στελνεις ενα mail;;)

Περάσαμε πολύ όμορφα, σας ευχαριστούμε :)

Το φωτορεπορτάζ αναβάλλεται για αύριο, γιατί ο Μένιος μόλις τώρα παρελήφθη και είναι πια σκοτεινά για φωτογράφιση. Σας έχω όμως μια πόζα της παρηγοριάς, τραβηγμένη πριν από δυό λεπτά: ο Μένιος σε φάση λυσσαγμού, επιτίθεται αδυσώπητα σε μια κορδέλα που είχε το θράσος να του κουνηθεί: :P

DSCN8342.jpg

Μπορεί η ομορφιά μας να μη φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο, φαίνεται όμως η βελουδοσύνη μας, εε; :redface:
Επίσης, να πω ότι αυτή τη φορά ο Μένιος ήταν κύριος μέσα στο αυτοκίνητο, δεν έβγαλε κιχ.

Συνημμένα

• DSCN8342.jpg
    DSCN8342.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 63
  • DSCN8342.jpg
    DSCN8342.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 63
Βελουδοσύνη δε λες τιποτα,τι γατι ειναι αυτο...

γιατί η καλή κυρία υπουργός μας
είπε πως δεν μπορούμε ν'αρχίσουμε διακοπές
εφόσον δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της τρίτης Λυκείου
και είμαστε όλοι σε stand by
:P:P:P
επειδη ειμαι πιο κακιστη και απο την κακιστη...να σας πω οτι επειδη εμενα η οργανικη μου θεση ειναι σε γυμνασιο...απο την τεταρτη ήδη απολαμβανω τις θερινες μου διακοπες...:whistle::whistle::whistle:
...επι του θεματος μας τωρα....Μενιο μου εισαι κατι παραπανω απο θεος!!!!!!:clapup::clapup:..αλλα επειδη πρεπει να σιγουρευτω..να πεις στη μανα σου ή στη θεια Νοτα..να βαλει και αλλες φωτο...πληζ....διοτι θα βγαλω μαστιγιο αλλιως..:mastigio:mastigio:mastigio

Ο ασηΜένιος κούκλος μας, εν δράσει, με την αγαπημένη του κορδέλα:

DSCN8351.JPG DSCN8353.JPG

Σκαρφάλωσε και πάνω στο γατόδεντρο βέβαια (όχι που θα τ' άφηνε...)

DSCN8363.JPG

Όταν κουραστεί από τις τρέλες, πέφτει κάτω και βάζει μπρος τη γουργουρίστρα (εδώ με ύφος "άστην παιδί μου κάτω τη φωτογραφική κι έλα να με χαϊδέψεις ΤΩΡΑ"):

DSCN8367.JPG

Και για το τέλος, το βλέμμα που σε λιώνει:

DSCN8371.JPG

Συνημμένα

• DSCN8351.JPG
    DSCN8351.JPG
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSCN8353.JPG
    DSCN8353.JPG
    175,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSCN8363.JPG
    DSCN8363.JPG
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSCN8367.JPG
    DSCN8367.JPG
    218,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • DSCN8371.JPG
    DSCN8371.JPG
    228,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • DSCN8351.JPG
    DSCN8351.JPG
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSCN8353.JPG
    DSCN8353.JPG
    175,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSCN8363.JPG
    DSCN8363.JPG
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSCN8367.JPG
    DSCN8367.JPG
    218,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • DSCN8371.JPG
    DSCN8371.JPG
    228,9 KB · Εμφανίσεις: 62
Θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Και τα ορφανά που θα αφήσεις δεν τα σκέφτεσαι???:P

Μην πεθάνεις καλέ, έχουμε κι άλλη!
Ξάπλα πάνω στο πληκτρολόγιο, γουργουρίζοντας (φυσικά), και κάνοντας νωχελικά πατούσια στο καλώδιο του ποντικιού (φαίνεται λίγο και η σαπιοκοιλιά που έχει αρχίσει να κάνει) :redface:

DSCN8373.JPG

Συνημμένα

• DSCN8373.JPG
    DSCN8373.JPG
    161,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN8373.JPG
    DSCN8373.JPG
    161,1 KB · Εμφανίσεις: 54
Μενιο μου...τι να σου πω..εισαι πολυ μαναρι!!!!!!!!:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:

κουκλος!!!:clapup::clapup::clapup::clapup: Μενιο εισαι ερωτας μεγαλος...:whistle::whistle::whistle:

Τωρα θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!:P

Τι ειν τούτο πάλι...........................

Είπα ότι δεν θα μπαίνω σε αυτή την αγγελία γιατί κολάζομαι απίστευτα...αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ..:redface::redface:
Είναι τόσο όμορφος και γλυκός!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

...και αγόρι...:whistle:

Άστα Δωράκι...άστα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

ΟΜG Αρεθα θελω να παρω το μαυρακι που εχεις στο Αβαταρ και τον μπλεδουλινο!!!!
Χριστε μου απανωτα εγκεφαλικα παθαινω!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back