aretha
Περιβόητο μέλος
Στο avatar έχω την Αρήθα μου, γατούλα λατρεμένη, που δυστυχώς χάσαμε από λευχαιμία πριν δυό χρόνια περίπου...ΟΜG Αρεθα θελω να παρω το μαυρακι που εχεις στο Αβαταρ και τον μπλεδουλινο!!!!
Χριστε μου απανωτα εγκεφαλικα παθαινω!!!!

Ο (αση)Μένιος μας, όμως, is up for grabs για όποιον τον θέλει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Στο avatar έχω την Αρήθα μου, γατούλα λατρεμένη, που δυστυχώς χάσαμε από λευχαιμία πριν δυό χρόνια περίπου...
Ο (αση)Μένιος μας, όμως, is up for grabs για όποιον τον θέλει!!![]()

Λυπαμαι....Εχω μεγαλη αδυναμια στα μαυρακια και στα μπλεδακια φυσικα!
Οσα μπλεδακια και να εχεις δε σου φτανουν!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
-
mpanaki1.JPG183,8 KB · Εμφανίσεις: 37 -
mpanaki2.JPG199,3 KB · Εμφανίσεις: 38 -
mpanaki3.JPG166,5 KB · Εμφανίσεις: 40 -
mpanaki4.JPG187,5 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSCN8382.JPG138,7 KB · Εμφανίσεις: 49 -
mpanaki1.JPG183,8 KB · Εμφανίσεις: 37 -
mpanaki2.JPG199,3 KB · Εμφανίσεις: 38 -
mpanaki3.JPG166,5 KB · Εμφανίσεις: 40 -
mpanaki4.JPG187,5 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSCN8382.JPG138,7 KB · Εμφανίσεις: 49
aretha
Περιβόητο μέλος
Είμαι ακόμα εδώ, και περνάω την ώρα μου ανεβασμένος στην κορυφή του γατόδεντρου, για να δω από μακριά τον τυχερό που θα έρθει να με πάρει σπίτι του.

Να σας υπενθυμίσω βέβαια και τη λυγερή κορμάρα μου:

...καθώς και τη σπεσιαλιτέ μου, γουργουριστές ανασκελιές α λα Μένιος:

Συνημμένα
-
DSCN8396.JPG127,1 KB · Εμφανίσεις: 49 -
DSCN8395.JPG181,7 KB · Εμφανίσεις: 53 -
DSCN8394.JPG182,5 KB · Εμφανίσεις: 40 -
DSCN8392.JPG180,6 KB · Εμφανίσεις: 45 -
DSCN8392.JPG180,6 KB · Εμφανίσεις: 45 -
DSCN8394.JPG182,5 KB · Εμφανίσεις: 40 -
DSCN8396.JPG127,1 KB · Εμφανίσεις: 49 -
DSCN8395.JPG181,7 KB · Εμφανίσεις: 53
moukelis
Επιφανές μέλος
Υπηρξε κανενας ενδιαφερομενος Αλικη;
mickey mouse
Διάσημο μέλος
είσαι γατή μου πειρασμός
σεισμός
αϊ αϊ αϊ αϊ αϊ
μύτη
πατσόκοιλο
κορμί, φιλί
αϊ αϊ αϊ αϊ αϊ

aretha
Περιβόητο μέλος
Κάτι υπήρξε, αλλά προς το παρόν ο νέος μας παραμένει ελεύθερος για όποιον τον λιγουρευτεί!Υπηρξε κανενας ενδιαφερομενος Αλικη;
Τέλειοοοοοείσαι γατή μου πειρασμός
σεισμός
αϊ αϊ αϊ αϊ αϊ
μύτη
πατσόκοιλο
κορμί, φιλί
αϊ αϊ αϊ αϊ αϊ
![]()

Του το τραγούδησα κιόλας, και φάνηκε να εγκρίνει 
aretha
Περιβόητο μέλος

Είπα να σας γράψω τα νέα μου, για να μην ξεχνιόμαστε...
Εδώ που είμαι περνάω καλά, τρώω πολύ κι έχω κάνει μια κοιλιά τούμπανο (είμαι μικρός όμως ακόμα και θα γίνει μπόι, δεν ανησυχώ
), παίζω με την κορδέλα και το μπαλάκι μου και ανεβοκατεβαίνω με αστραπιαίες ταχύτητες στο γατόδεντρο. Μεθαύριο μου είπαν ότι θα πάω και για το πρώτο μου εμβόλιο. Ακούς, τυχερέ μελλοντικέ μου γατογονιέ; Κομπλέ και σενιαρισμένο θα με πάρεις!! Επειδή είμαι όλη μέρα μέσα στο γραφείο και, για να σας πω την αλήθεια, βαριέμαι λίγο μόνος μου, περνάω την ώρα μου στο ιντερνετ:

Με πολλά (εκκωφαντικά) γουργουρητά,
Μένιος

Συνημμένα
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο κτηνίατρος τον βρήκε πολύ καλά (του κάναμε και λίγες αγριάδες, ετσι για το ονόρε
).Έτσι, τώρα πια ο κούκλος μας είναι πανέτοιμος για το καινούργιο του σπίτι. Έφτιαξα και αφισούλα για το αγόρι μας, αν μπορείτε να κολλήσετε καμία στο πετ σοπ σας ή στον κτηνίατρό σας, ή και να την προωθήσετε με email, ένα γουργουριστό ασημί πλασματάκι θα σας χρωστάει μεγάλη χάρη

(στο δεύτερο pdf είναι η ίδια αφισούλα, αλλά μικρότερη, σε περίπτωση που βολεύει περισσότερο)
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Συνεχώς γουργουρίζει, ακόμα κι όταν παίζει. Θέλει πάρα πολύ την ανθρώπινη παρέα, θα είναι πραγματικά τυχερός όποιος τον πάρει!
angie a
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αν και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που τον αποχωρίστηκα, πήγε σε μια πολύ καλή οικογένεια και είμαι σίγουρη πως θα περνάει τέλεια.
Να 'σαι πάντα τυχερό, αγοράκι μου ασηΜένιο

RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
-
ILK_010103.jpg176,8 KB · Εμφανίσεις: 73 -
ILK_010106.jpg156 KB · Εμφανίσεις: 98 -
ILK_010133.jpg146,2 KB · Εμφανίσεις: 75 -
ILK_010134a.jpg130,7 KB · Εμφανίσεις: 73 -
ILK_010103.jpg176,8 KB · Εμφανίσεις: 73 -
ILK_010106.jpg156 KB · Εμφανίσεις: 98 -
ILK_010133.jpg146,2 KB · Εμφανίσεις: 75 -
ILK_010134a.jpg130,7 KB · Εμφανίσεις: 73
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παναγίτσα μου ένας γάταρος!!!!!!!!!

..Αλίκη..είναι πανέμορφος και δείχνει να είναι τόσο καλά!!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Σε κανένα μήνα περίπου θα επικοινωνήσω ξανά με την οικογένειά του, να τους θυμίσω και τη στείρωσή του
Ελπίζω τότε να "τσιμπήσω" και μερικές ακόμα φωτογραφίες 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool